להיתראות קפיטן, שלום דגת הים!

להיתראות קפיטן, שלום דגת הים!

רשומה חדשה בבלוג שלי: http://ifatartcorner.blogspot.com/2010/09/blog-post.html על בובות וחווית התנדבות, כמובן שיש תמונה לפיתוי...
תהנו!

גליתוי

New member
חבובה איזה בובות!

איזה חגיגה של עשיה ושיתופי פעולה, ממשששש מקסים! אהבתי במיוחד את הקפיטן... אני תמיד נהנית לבקר בבלוג שלך, תמשיכי לעדכן!

tov22

New member
מקסים!

הבובות נהדרות והבגדים מקסימים! תמיד ממש כיף לקרא את הבלוג שלך, וגם הצילומים האיכותיים תמיד מוסיפים :) גמר חתימה טובה, טובית

היא גדולה והיא משלנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

על הבובות המיוחדות, הן דגת הים והן הקפטן המרשים!!!! ניכר שהושקעה מחשבה בתהליך והמון כישרון ביצירה הבובות והתלבושות היפהפיות
ציינת שהשמלה היא ע"פ בקשת המזמינה, האם את חשבת אחרת? אני באופן אישי הייתי מסתפק בזנב הנפלא אבל מצד שני אינני מכיר את העלילה ואת מה שנדרש מהבובה בעיקבותיה למרות יופיה של השמלה המעוצבת שכבות שכבות. האם את יכולה לספר לנו עוד קצת פרטים אודות ההצגה?! מה שמה? מהו סיפור העלילה? האם משתתפות עוד בובות בהצגה מעבר לשתיים שיצרת? באיזה אופן היא עומדת להיות מוצגת? ( הצגת שולחן\מבנה קלאסי וכ'ו ) מתי ואיפה היא אומרה להיות מוצגת ואולי אם נשאר לך כוח מכל השאלות, לספר לנו עוד קצת על ניבה יוסף ועבודתה בתחום? אני שולח המוווווון
לך ולפרטנר שלך גדי, הן על הרעיון והביצוע ( נראה ונשמע מבטיח במיוחד ובחוצפתי אף חשבתי על דרך ל"נצל" אותו כפי שתיראי בבלוג שלך
) ובמיוחד על ההתנדבות במקום שכזה שאין לי בכלל ספק שקיבלתם ממנו בחזרה לא פחות מאשר נתתם כי אין על התחושה הנפלאה שמשתלטת אחרי התנדבות שכזו ודומות לה... תחושה שבוודאי מוכרת לך משאר ההתנדבויות שלך, דבר שאת מקפידה לעשות רבות, לטובת אלה שזקוקים לה באמת ולמען הקהילה!!!!! את באמת גדולה ואת משלנו שזו פשוט
גדולה

תודה על התגובות החמות !../images/Emo13.gif

לשאלותייך דודי- לגבי השמלה- אני אוהבת את התוצאה ושמחה שעברתי את הדרך להגיע אליה כי הבקשה הייתה- דגת ים ספרדיה. זאת הייתה הקונוטציה שלי והפרשנות שלי לבקשתה. אני לא יודעת הרבה פרטים אודות ההצגה. הבובות הן בובות כפפה ולפי הבנתי ניבה מציגה אותן על שולחן מאחורי פרגוד שולחני. ניבה עובדת עם בובות כפפה נוספות ויוצרת סיפורים שונים ומגוונים, לא ראיתי את ההצגות אך שמעתי שהיו רבות בצרפת. תודהההה על החיבוקים, זה מאוד מרגש לקרוא את ההערכה שלך (וגם לשמוע אותה...). הייתה חוויה מיוחדת מאוד בהופעה שסיפרתי עליה ואני שמחה שלא ויתרנו (גדי ואני) והחלטנו להיתנסות... !

פ י ו ל ה

New member
מאוהבת בקפטן../images/Emo99.gif

איזה יפיוף!! וגם דגת הים מהממת, איזה יפים הבגדים! (את יודעת שפעם היתה לי צמה ארוכה שכזאת?). את כזו מוכשרת, יאהו! איך הלך במשרד הבטחון? את יכולה לספר קצת חוויות? זה באמת קהל יעד מיוחד..

תודה ../images/Emo24.gif

ההצגונת במשרד הביטחון הייתה בלווי 3 בובות מוכנות שהיו לגדי בביתו- תרנגולת, מארחת ואמא של רוברטו השף (כפפת מטבח עם אישה מבד עליה) קהל היעד היה נכי צה"ל שמתנדבים במשך שנים עם פצועים והלומי קרב. תחילה הפעלנו את התרנגולת יחד ואח"כ גדי היה השף ואני הדמויות השונות. הסיפור נסוב סביב כך שרוברטו צריך עוף לחג ורודף אחרי התרנגולת... התרנגולת מוצאת משהו (לא מגלה) ובאמצעותו מצילה את חייה. העלילה מסתבכת כשאימו של רוברטו מתערבת ומגלה מה שקיבל מהתרנגולת... בסוף ההצגה היו 2 הפתעות לקהל- עברנו בניהם וביקשנו שכל אחד יאמר מהו ה"מצרך" אותו הוא מוסיף לתבשיל ה"שנה החדשה"- אז יחד עם השף עברה התרנגולת והתיישבה על אנשים או פנתה אליהם מרחוק ושאלה, והם ענו לה! אחרי כן חזרנו לשולחן, ערבבנו את התבשיל ובאיחולי שנה טובה סיימנו את ההצגה. אחרי כן גם חילקנו להם שנות טובות בשקית קטנה
הם היו מאוד מאוד נחמדים וניגשו להודות לנו באופן אישי וגם הצוות והמנהלים של העמותה הודו לנו מאוד. זה היה מרגש וכיף להופיע למולם.

ooommmr

New member
יפייפה! סחטיין על תפירת הבגדים!

מרשים ביותר... עומרי

למעלה