היא גדולה והיא משלנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif
על הבובות המיוחדות, הן דגת הים והן הקפטן המרשים!!!! ניכר שהושקעה מחשבה בתהליך והמון כישרון ביצירה הבובות והתלבושות היפהפיות
ציינת שהשמלה היא ע"פ בקשת המזמינה, האם את חשבת אחרת? אני באופן אישי הייתי מסתפק בזנב הנפלא אבל מצד שני אינני מכיר את העלילה ואת מה שנדרש מהבובה בעיקבותיה למרות יופיה של השמלה המעוצבת שכבות שכבות. האם את יכולה לספר לנו עוד קצת פרטים אודות ההצגה?! מה שמה? מהו סיפור העלילה? האם משתתפות עוד בובות בהצגה מעבר לשתיים שיצרת? באיזה אופן היא עומדת להיות מוצגת? ( הצגת שולחן\מבנה קלאסי וכ'ו ) מתי ואיפה היא אומרה להיות מוצגת ואולי אם נשאר לך כוח מכל השאלות, לספר לנו עוד קצת על ניבה יוסף ועבודתה בתחום? אני שולח המוווווון
לך ולפרטנר שלך גדי, הן על הרעיון והביצוע ( נראה ונשמע מבטיח במיוחד ובחוצפתי אף חשבתי על דרך ל"נצל" אותו כפי שתיראי בבלוג שלך
) ובמיוחד על ההתנדבות במקום שכזה שאין לי בכלל ספק שקיבלתם ממנו בחזרה לא פחות מאשר נתתם כי אין על התחושה הנפלאה שמשתלטת אחרי התנדבות שכזו ודומות לה... תחושה שבוודאי מוכרת לך משאר ההתנדבויות שלך, דבר שאת מקפידה לעשות רבות, לטובת אלה שזקוקים לה באמת ולמען הקהילה!!!!! את באמת גדולה ואת משלנו שזו פשוט
גדולה