להכאיב לו שם למטה?

Liludanai

New member
להכאיב לו שם למטה?

הי לכם אני אשמח לסיוע כי הבויפרנד ואני די קינקי ביחסים ביננו ולמרות פער הגילאים אני שולטת ברורה. עכשיו הוא מבקש שאכאיב לו בביצים ואני קצת חוששת. זה לא שאני מדלגת על המקום להפך אבל להכאיב שם נראה לי משו כזה שאם עושים טעות אז הכאב הוא לא אנושי (ראיתי כבר בנים מתפרקים על מכה שנראתה לי כלום ותוך שניה ההתקפלות הצעקה והבכי גרמו לי להבין שטוב שלא נולדתי בן). מה לעשות? כשהוא מציג את זה הוא מדבר לא ממש עם גבולות (״בא לי שתשברי לי אותן״). אחותי אומרת לי שעש בנים שזה הקיר שלהם ולא לפחד...

Sharoman

New member
מדבר לא ממש עם גבולות?

בעיטה הגונה אחת בביצים עם נעל סוליית מתכת של Caterpillar שתוריד אותו לברכיים כל הדרך לחדר המיון תגרום לו לחשוב קצת על איפה הוא היה רוצה לשים את הגבולות שלו.

כלל ראשון בכל הקשור לשליטה הוא שהאחריות היא על השולט/ת.
כלומר, אם הוא לא מודע לגבולות שלו ולסף הכאב שלו זה התפקיד שלך להתקדם בזהירות מוחלטת בכל הקשור לנושא.
ההצעה שלי היא להתחיל לאט ויחסית בעדינות, עם היד ומשם להתקדם בקצב שפוי עד למציאת סף הכאב שלו.
*שימי לב שלא חייבים להגיע לסף הכאב המקסימלי אלא ניתן ואף רצוי (במיוחד בהתחלה) להגיע קרוב מספיק כדי לאפשר לנשלט שלך להתרגל לכאב, לקבל ולהפנים אותו ובסופו של דבר גם לפתח חסינות אליו שתעלה את סף הכאב שלו.
במקביל חשוב לזכור שמדובר באחד האיזורים הרגישים ביותר בגוף ושכל פציעה או פגיעה עשויה להיות מזיקה בהרבה מעבר לנראה לעין.
לכן, לפחות בהתחלה כשאתם עוד מתרגלים, הייתי ממליץ לשמור לא להגזים או להפריז ולוודא שלא מכאיבים יותר מידי (גם אם הוא מבקש), לא להשתמש בכלים אלא רק ביד/רגל וכמובן לחכות כמה ימים (2-3) בין סשן לסשן מהסוג הזה כדי לוודא שלא נגרם נזק משום סוג שהוא.

במקיל הייתי מאוד ממליץ לעבור קצת על כמה קישורים מהפורם השכן ואולי אפילו להפנות שאלות מהסוג הזה לשם.
ועוד כמה:
דברי חכמים
בטוח, שפוי ובהסכמה הדדית

A לוןA

New member
couldn't have said it better

רק תוספת קטנה-
הייתי מתחיל מאוד מאוד בקטן, מפסיק ונותן לאיזור לנוח יום- יומיים, לראות שלא מופיעים כאבים מושהים.
בזמן סשן, האדרנלין וחבריו משמשים כמשכך כאבים טיבעי, ויתכן שאת גורמת נזק שהוא לא מרגיש
כל הכבוד על הפתיחות בינכם ועל הגשמת הפנטזיות.

הרמס7

New member
במקום מכה מעכי לאידיוט לאט ובהדרגה. כך תוכלי להפסיק בטרם

יגרם נזק של ממש.

כיוון ביניים מעט שונה-חניקת ביצים.

חובקים את השק כשהביצים בצד אחד והגוף בצד שני. אפשר למשוך את האשכים מהגוף בגבולות הרצון, הכיף והכאב של בעל הדבר. זה קצת יותר קשה כשקר והאשכים מתכנסים והשק מכווץ מאד. זו הצורה היחידה שאני מוכנה להכאיב לאשכים, וגם זה בגבולות כוח מסויימים. כל צורה אחרת מפחידה אותי.

יש אגב אביזרי מין שעושים את הדבר הזה. לא נסיתי. מלבישים, לך רק נותר למשוך ברגע שמתאים לכם.

Liludanai

New member
מעט מפחיד

הוא נשמע די מתלהב כשהקראתי לו את המלצתך אבל לי זה נשמע כמו ל״מלוק״ אותם כמו שהמבוגרים אומרים. זה עוזר לי כי הגעתי לפורום בדיוק בשביל לא לגמור איתו במיון אבל נשמע מפחיד טיפה. לגבי אביזרים אז כן אחותי שיודעת שאני עושה איתו חילופי תפקידים המליצה לי שכשאני חודרת אלביש לו משו שנקרא האמבלר שזה בדיוק מרחיק את החמודות שלו אבל גם מקבע אותו (הן תפוסות אחרוה בין הרגלים ואם הוא מספיק טיפש לשכב ולא להישאר על ארבע - הוא עובר ישר לחלק של האמהות בועד הורים). כמוך אני קצת חוששת וקראתי גם מאמר על אשה שבעלה אהב לקבל שם כאב והיא מתארת שלאט לאט הוא נהיה מאד מאד סיסי. אז זה קצת מטריד שבחור חתיך הורס בטן פלדה וקוביות גם מסכים לקבל בישבן ועכשיו רוצה בביצים. אני רוצה לזרום רבל מחנכים אותנו לא לתת שם כי זה שיא הכאב או רק כשיש צרה ואז את מבינה שצירי לידה זה כלום לעומת כאב שם. נראה. בכל מקרה תודה זו נראית לי אחיזה שבאמת מאפשרת להסתכל לו בעינים ולראות את סף הכאב.

כשחם זה ממש לא "למלוק" כי הן ממילא תלויות במרחק מהגוף.

גם לי זה נראה כואב במבט ראשון אבל אחיזה כזו שחם בעצם לא מפעילה שום לחץ לשום כיוון, הן ממילא תלויות אי שם רחוק מהגוף.
&nbsp
בנזוגי מאד גברי באופיו ובגופו, מאד, ואם היה מתחבר טיפה לצד הנשי שלו, לא הייתי מתנגדת בתחומים מסויימים...
ואין קשר בין פעילות מינית כזו או אחרת לשינויים באופי או בגוף. אם לא מושך אותך פעילות כזו או אפילו דוחה, ובכן זה עיניין אחר...

אני מאוד מתחבר לזה

וכך גם בת הזוג שלי (בהדרגה). הייתי מתחיל במעיכות עדינת, כך את בדיוק יודעת כמה לחץ וכוח את מפעילה ומתקדם משם לטפיחות וסטירות אפ תרצו..
חייב לציין מניסיון שהן הרבה יותר עמידות ממה שחושבים. ועד כמה לא חוויתי שום נזק למעט כאב של מספר דקות. עוד אציין כי ככל שאני יותר מגורה כך היא יכולה להפעיל יותר כוח עליהן אז פשוט כדאי להתחיל בעדינות ולראות איך זה מתקדם.
אגב כמו שאמרו כאן כבר אין לזה קשר להתנהגות מחוץ למיטה ואו להעדפות מיניות אחרות.

hairylover

New member
צפי בסרטונים בטיוב של פורנו

xhamster.com

בשורת החיפוש בטוח שתמצאי המון

נסי לחפש למי
cock milking
ball milking

בהצלחה

אני חולה על בעיטות לביצים !!!

אני גבר גבוה ,חטוב וחתיך מחפש אחת שנהנת משליטה ועינויי אשכים
הכל באוירה זורמת וקלילה