להכין טירמיסו 48 שעות מראש, האם זה סביר או טעות

נירהמ1

New member
48 שעות זה כבר יותר מדי - אפשר להכין

8 עד 12 שעות זה מספיק בהחלט.

נירה
 

קצף גל

New member
תודה, ברור, אבל אין לי מצב לאידיאל הזה...

השאלה האם 48 שעות זה חבלז וממש לא!
 

נירהמ1

New member
ממש לא. תכיני עוגה שאפשר להקפיא, ואז פשוט להפשיר

לפני שמגישים.

את יכולה להכין עוגת גלידה למשל, עוגות מוס, ועוד - תוכלי למצוא רעיונות במאמרי הפורום.
נכנסים דרך הסרגל "מאמרים".

אם לא תמצאי, פשוט תגידי ואביא לכאן קישור.

בהצלחה


נירה
 
למעלה