להכין עוגה בחושה בשלישי לשבת, זה נכון?? יישאר טרי עד שבת ?

נריה222

New member
להכין עוגה בחושה בשלישי לשבת, זה נכון?? יישאר טרי עד שבת ?

להכין עוגה בחושה היום (שלישי) לשבת, זה נכון?? יישאר טרי עד שבת ?

ואגב, עוגות בחושות שיוצאים מההקפאה , זה נורא? או שזה סביר אחרי הפשרה?
 

yair_bar

New member
מנהל
עדיף להכין קרוב יורת למועד האכילה

במיוחד במזג האוויר הנוכחי
 

yair_bar

New member
מנהל
ברור לחלוטין

פשוט שאלת אז עניתי. במקרה הזה אני מניח שאפילו הייתי בוחר לרכוש עוגה ולא להכין 3-4 ימים לפני האכילה.
&nbsp
פשוט בהיבט ההנאה שמהעוגה. אם כבר אתה טורח להכין לפחות תהנה
 

חנהפ

Active member
ולכן

מכינים כשיש זמן ומקפיאים כשיש רצון לאכול
 
עוגות בחושות עוברות מעולה הקפאה והפשרה

במבחן טעימה עיוורת אף אחד לא יצליח לגלות אצלי מה יצא מהפריזר ומה טרי.
&nbsp
לא יודעת על עוגות עם פרי, אבל בלי - בדוק!
בהצלחה
 
אני אישית לא מקפיאה עוגות

אבל חמותי עושה את זה בהצלחה כבר שנים וכל פעם מפשירה בזמן הרצוי וזה לא נוראי.
כדאי להוציא את העוגה הקפואה כשעתיים לפני ולהפשיר אותה בטמפ' החדר ורק רגע לפני ההגשה לחמם מעט בתנור.
 
עוגה בחושה ניתן לשמור משלישי לשבת וגם ניתן להקפיא

ולהפשיר,
אני אישית מעדיפה להכין טרי ביום ששי מקסימום יום לפני.

בהצלחה!
 
למעלה