להכיר אנשים באינטרנט

L y c a n

New member
להכיר אנשים באינטרנט

יש שירשור כזה, השאלה היא אחרת: אם אתם לא מאמינים בהיכרות כזו או לפחות טוענים לזה ומעדיפים דרכים מסורתיות.. מה זה מסורתי? ללכת לאבא שלה, להבטיח לו 2 פרות וחמור אם יתן לכם את ביתו לדייט כמו בימי הביניים? או פיק אפ באר רגיל?

ס22ית

New member
אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא לך

אין דרך אחת שהיא הנכונה להכיר ולהתאהב.

pain is MY love

New member
חחחחחחחח הרגת אותי!!!!

2 פרות וחמור
אני בעד הפיק אפ בר.. לא שיצא מזה קשר רציני אבל בעיקרון לא צריך לחפש בשום מקום מה שיגיע יגיע...

L y c a n

New member
זה מה שהתכוונתי

סתם תהיתי מה זה אומר כשאנשים אומרים שהם מעדיפים דרכים "מסורתיות" על אינטרנט.. כאילו, WTF

or1311

New member
לדעתי מסורתי זה

כל דרך בה אתה רואה את הפנים של מי שאתה מתחיל איתו. למרות שאין לי שום דבר נגד להכיר אנשים באינטרנט, לאו דווקא למטרות רומנטיות

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif

דרך מסורתית היא כל דרך בה מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל ולא מסתתר מאחורי מסך ומקלחת וכינויים שונים ומשונים בעולם הוירטואלי אתה יכול להיות מי שאתה רוצה, איך וכמה שאתה רוצה במציאות- אתה זה רק אתה.

L y c a n

New member
יש המצאה חדשה כזו

נקראת מצלמת אינטרנט, מקווה שלא הפלתי אתכם מהכיסא.. וחוץ מזה, הכל זה מסורתי? אז גם לבוא לבחורה בפאב ולהגיד לה "מותק, להזמין אותך לאיזה דרינק??" אבל לא, אז אתן תחשבו "מה זה הערס הזה?!?!" אז זה גם לא דרך? הכל זיוני שכל לדעתי

נועם m

New member
הממ...

אמנם לא מצאתי את הקישור המדוייק, אבל זכור לי איזה משפט שלך שאומר משהו בסגנון: "שעות של שיחות לא יוכלו להחליף מבט אחד בעיניים". אז עם כל הכבוד לנפלאות הטכנולוגיה, אני עדיין לא חושבת שזה אותו הדבר.

L y c a n

New member
לא צריך קישור

אני זוכר את עצמי אומר את זה ועדיין מאמין בזה.. פשוט עניתי לה, במצלמה אפשר לראות "מה מקבלים".. ועדיין את מתעלמת מהדוגמא שהבאתי עכשיו.. מה זו דרך מסורתית? דוגמא בקשה? אני טיפש עקשן, מה נעשה

נועם m

New member
אל תהיה קטנוני...

זו סתם צורת התבטאות. כמו שמרינה אמרה- הכוונה לכל מה שלא באינטרנט. שאתה יכול לדעת מול מה אתה ניצב.

L y c a n

New member
אז כל סוג של היכרות

העיקר שלא תהיה באינטרנט, עדיפה? כלומר גם סוג "ערסי" של היכרות או לא יודע מה?.. או נבוט בראש, כמו שעשו בימי קדם?

pain is MY love

New member
מה זה סוג "ערסי"?!

לבוא לבחורה עם משפטי התחלות נדושים זה "ערסי"?! זה אולי לא מקורי במיוחד אבל זה קיים.. באינטרנט לא משנה אם יש מולך מצלמה או החלפתם תמונות או דיברתם במיקרופון זה עדיין לא המציאות! דרך מסורתית זה לפגוש את הבן אדם לייב ולא אונליין!

L y c a n

New member
ככה

הי בובה, חשבתי שזה פה זה פאב, לא משתלה.. אז מה פרח כמוך עושה פה? זה משפט של ערסים. אני לא רואה את עצמי אומר משפט כזה:S אז אתם אומרים שכל דרך להכיר, מחוץ לאינטרנט היא יותר טובה? נחמד לדעת. יש ויש.. פתיחות זה לא משהו אצלכן..

נועם m

New member
תפסיק.

די. מה אתה תוקף? מה זה התסכול הזה? כולה מה אמרנו? שעדיף תמיד לראות את הבן אדם פנים אל פנים? מעבר לכך, אתה מבלבל פה בין שני דברים שונים לחלוטין. אנחנו דיברנו על מקום ההיכרות, כלומר: פאב, אונליין וכדומה. מה שאתה עושה זה להשליך ממקום ההיכרות לבנאדם עצמו. לא כל אחד שמתחיל איתך בפאב הוא ערס, כמו שלא כל אחד שמתחיל איתך בנט הוא התגלמות החוכמה האלוהית עלי אדמות. אנחנו אמרנו דבר מאוד פשוט: במציאות, אם ערס מתחיל איתך את ישר יכולה לדעת את זה. בנט זה יותר קשה. לעתים כמעט בלתי אפשרי להבין מי האדם שניצב מולך (כן, אפילו אם יש לך מצלמה...). זה לא אומר שאנחנו מעדיפות שיתחילו איתנו ערסים, זה רק אומר שאנחנו יכולות לנפנף אותם ביתר קלות. (and just for the record- כמות האנשים שהתחילו איתי בנט שבמציאות תוך שנייה הייתי יודעת לא להתקרב אליהם, היא עצומה...)

L y c a n

New member
אינטרנט זה לא רק מקום תום

זה גם שיטה. וכן תאמיני לי גם הבנים מתחילים באינטרנט עם לא מעט בנות שמציאות היו עוברים רחוב כשרואים אותם.. אני לא תוקף, מבהיר את כוונותיי בקוצר מילים, בלי להאריך.. אני לא שונא איש
ו.. הממ.. אני נראה לך מתוסכל?
בן אדם שיש לו בסופר כמות סוגי בירה שאין בפאב הכי טוב בארץ, יכול להיות מתוסכל?
וכן.. אינטרנו יש לו מעלות ומורדות, הוא מוכיח שלפעמים מתאהבים באופי של הבן אדם ואז מה שרואים במציאות זה לא כזה משנה. THINK

נועם m

New member
לא מדוייק...

נדמה לי שכבר כתבתי את זה גם: העובדה שאתה מדבר עם האדם בהתחלה, לפני שאתה פוגש אותו פנים על פנים, עוד לא אומרת שרואים את האופי ה"אמיתי" שלו. אינטרנט יכול להיות מאוד מבלבל. שלא נדבר על כך שרוב האנשים שמחפשים "להכיר מישהו" דרך הנט, לרוב בכלל לא ינסו לדבר ו/או להכיר את הבן אדם: 5 דקות שיחה ואת כבר מתבקשת לתת פרטים אישיים מדוייקים, תמונה, ונ.צ. לפגישה הקרובה

למעלה