להכיר את ההורים של החבר- פעם ראשונה

LILI1234567

New member
להכיר את ההורים של החבר- פעם ראשונה

שלום חברים, אמנם אני בזוגיות אבל מאז ותמיד חששתי מסיטואציות שנלוות לזוגיות. לא יודעת אם זה המקום או שאצא פסיכית כי אני נלחצת עד כדי כך מדברים כאלה:)
לקח לי הרבה מאד זמן להסתגל לרעיון ולהתמסר אליו, ואז חבר שלי טס לתקופה מסויימת. אנחנו ביחד די הרבה זמן אבל הצלחתי להתחמק מהפגישה המביכה עם ההורים שלו.
לצערי כרגע היא בלתי נמנעת, כי אמורה להגיע לשדה התעופה שם הם יהיו.. מדובר באנשים חמים מאד והם ממש רוצים לפגוש אותי כבר, אני לעומת זאת די קרה וביישנית, בכלל חוששת מאיך שאתנהג איתו בהתחלה מבחינת מגע פיזי (אפילו הלהגיד שלום מלחיץ אותי כי אמורה ישר לחבק ולנשק אבל המרחק הפיזי כן עשה את שלו קצת, מודעים לכך שנצטרך לעבוד על זה). אני ממש נלחצת מהעובדה שיעמדו ויבחנו אותי, אני לא יודעת איך לגשת אליהם בכלל והעובדה שאני גם במצב טיפה מוזר איתו עוד יותר מחריפה הכל.
יש טיפים? הצעות? חוות דעת?
תודה:)

iba90

New member
מה הכי גרוע שיכול להיות?

ירעיפו עלייך אהבה ויגידו לך שהם מאושרים מזה שגרמת לבן שלהם להיות מאושר?
מזה את מפחדת?

LILI1234567

New member
חחח נשמע מפגר אבל איכשהו כן!

אני לא בדיוק מגיבה בנוחות להרעפות אהבה:) אבל נראה לי שאשרוד את זה!

Elle992

New member
כן,

תגשי אליהם עם חיוך(רצוי רחב, לא חובה) תלחצי את ידם, אם תראי שזה זורם לחיבוק תלכי על זה,

אל תרגישי מוזר, תחשבי שזה כמו ההורים שלך, גם לי יש בעיה ופחד נוראי מלהכיר משפחות של אחרים(הפחד הכי גדול זה של בן זוג במידה ויהיה אי פעם) אבל למדתי שככל שאנחנו מפחדים ממשהו בסוף אנחנו מגלים שהוא לא היה גרוע בכלל ולהפך..אולי יווצר קשר טוב בינך לבין ההורים שלו,

פשוט תיהיה נחמדה, תחייכי תלחצי את ידם ומשם הכל יזרום, רק בבקשה אל תעשי פרצופים מוזרים...זה רק יכול להרוס את האווירה, והמון בהצלחה

למעלה