להכיר את סבתא

להכיר את סבתא

שלום רב, שמי גל ואני תלמידת כיתה ט´ לפני כ-6 חודשים לקתה סבתא שלי בסרטן הריאות עד היום הרס הסרטן ריאה וחצי שלה ולא נותר לה עוד זמן רב לחיות במסגרת עבודה בביולוגיה נתבקשנו לחקור תקלה במערכת בגופנו ואני בחרתי לעסוק בסרטן הריאות (מערכת הנשימה) האם מישהו יכול לעזור לי למצוא חומר? בתודה גל

יחפנית

New member
שלום גל יקרה ....

נסי להעלות את האגודות , ומידע , יש הרבה הרבה האינטרנט , ויש גפ פורום בוואלה שיש שם רופא ...... יש מספיק צריך רק לחפש . והרי הרבה ממטרות העבודה , זה הכיף בלחפש את המידע ,אז בעיניין הזה אני מאחלת לך בהצלחה . לגבי סבתא .... אני שולחת למשפחתכם חיבוק ..... ניסית לספר לסבתא על העבודה ? ..... כי נראה לי שיש לה הרבה מידע לתת לך על העבודה . כל מי שמתמודד עם סרטן , יודע עליו הרבה . אז אולי תעשי עבודה על חקירת תקלה בגוף .....דרך הסיפור של סבתא ? זה גם יכול להיות זמן מגניב שלכם ביחד ....כשהיא עוזרת לך עם שיעורי הבית .... וזה יופי של רעיון בחרת ...... ואני מזמינה אותך כאן לפרסם את העבודה ........ תודה ובהצלחה . לך לסבתא ולמשפחה

תודה רבה

יחפנית יקרה, רציתי להודות לך מאוד על מכתבך עזרת לי מאוד... למען האמת איני יכולה לספר לסבתי על העבודה כיוון שהיא תכעס היא לא רוצה שנזכור אותה כבן אדם חולה איני בטוחה שעשיתי את הדבר הנכון בכך שהתבססתי בעבודתי במחלה של סבתא אף על פי שידעתי שהיא לא ממש תתלהב מכך אבל הדבר לא היה בשליטתי, משהו דחף אותי לכך, הרגשתי שאם אחקור על המחלה אוכל להיות מעין שותפה לכאבה.רציתי לדעת יותר ממה שבנימ המשפחה ידעו לספר על המחלה של סבתא. אמנם האמת כואבת, ואני יודעת שסבתא לא תחזיק עוד הרבה זמן מעמד אבל מנחמת אותי העובדה שאני יודעת באמת מהיא סיבת מותה וכמה סבל היא עברה,ומי זה הסרטן הזה שככה לקח לי את סבתא. בסופו של דבר החלטתי לעשות את העבודה ואפילו ידעתי את סבתא, להפתעתי היא שמחה והתגאתה בי, אמנם היא לא יכולה לעזור לי בעבודה מפאת מצבה הפיזי הירוד אך עזרתה הגדולה היא בכך שנתנה לי את ברכתה. בכל אופן אשמח אם תפני אותי לעוד מקורות מידע בנושא סרטן הריאה ושוב אני רוצה להודות לך ולחזק את ידך תגובתך הייתה מרגשת מאוד וחיממה את ליבי. תודה, גל.

למעלה