להכיר גבר לפרק ב

Debushka46

New member
להכיר גבר לפרק ב

היי אני גרושה בת 47.המון המון שנים ללא זוגיות מבחירה כמובן..כיום אני מרגישה מוכנה אך מתקשה להכיר בן אדם רציני שבאמת מעוניין בוזגיות ולא רק בסקס.
מכיוון שאין לי הרבה חברות אין לי הרבה ברירות אלא לפנות לאתרי הכרויות אך מרבית הפניות לא רציניות או מבחורים צעירים שהקטע שלהם זה סקס עם מבוגרת...
זה מייאש...
אני ממש לא מצטלמת באופן פרובוקטיבי או כותבת דברים פרובוקטיבים אז מדוע דווקא אלא נמשכים אלי?

איך למצוא גבר ראוי לפרק ב'

יש כמה דברים לזכותך שצריכים לעודד אותך בדרכך החדשה:
- את מודעת לעצמך, קבלת החלטות ביחס לחייך
- את הגעת לשלב בו את רוצה זוגיות בפרק ב'
- את נראית טוב וגברים נמשכים אליך
- אין לך חברות שעלולות להיות גורם מעכב במציאת זוגיות עבורך

כל הדברים הנ"ל צריכים לעזור לך במציאת הבן זוג המתאים לך. ובנוסף, עלייך לתכנן את המהלך בצורה נכונה ולנקוט פעולות שיביאו אותך לזוגיות המיוחלת.
אין כאן את המקום לפרט את כל המהלכים. כמאמן אני מעביר סדרה של מפגשים שבעזרתם המתאמנים יודעים מה עליהם לעשות על מנת להגיע לזוגיות.
  • תגדירי לעצמך מה את מחפשת בבן זוג. מה התכונות ומה הערכים שהוא צריך להכיל. על פי זה תחפשי אותו במקומות בהם הוא יכול להימצא
  • תגדירי לעצמך איך את רואה את הזוגיות המיוחלת. עלייך לוודא שזה מקובל עליו
  • תלמדי מהי זוגיות נכונה ועל מה היא צריכה להתבסס. זה ימנע ממך בחירת בן זוג על סמך נתונים לא נכונים
  • תנתחי מה קרה במערכות זוגיות קודמות שלך. מה עבד, מה לא עבד ולמה. מה היה חלקך בכישלון. בלי ניתוח מעמיק את עלולה לחזור על אותן שגיאות
  • האם את משוחררת לחלוטין מקשרי עבר לטובת זוגיות חדשה?
  • בין הדברים שעליך לחזק בך זה הביטחון העצמי
  • תלמדי מה סגנון התקשורת שלך ואיך לזהות את סגנון התקשורת של בן הזוג המיועד ולדבר אתו בשפתו
  • תלמדי איך להתנהל בדייטים
  • תלמדי להיות אסרטיבית
  • תלמדי איך לשווק את עצמך נכון ברשתות החברתיות
  • תלמדי להיות יוזמת ברשת הפייסבוק
  • שפרי הופעתך
זה על קצה המזלג

בהצלחה

למעלה