להכניס את תאילנד לתחום הגדר

להכניס את תאילנד לתחום הגדר

ח'ברה מה יהיה עם ההתראות על תאילנד? עכשיו הם רוצים לקחת לנו גם את תאילנד? דרך אגב מכולת עם מצרכי מזון מיובאים מתאילנד בנתניה ליד תחנה מרכזית ואני לא קשור אליה (רק לרוטב צ'ילי מתוק הנפלא והמיץ קוקוס המרנין)

North Thailand

New member
לצאת מהבועה

מצטערת אם זה יבוא לך ב"בום"
אבל... תאילנד מעולם לא היתה שלנו... ובלי להצמד יותר מידיי לסמנטיקה - צריך להבין שאנחנו מטרה בכל מקום, וגם אם זה "לא הוגן" זה לא משנה את המציאות. צריך להיות עירניים ולהצניע את הישראליות. גם אם לא היה איום - לא יזיק לנו להצניע קצת. ולגבי המכולת בנתניה - מוכרים שם sticky rice?

כאן ממש בטוח

אומרים שמסוכן להיות בחול כאילו שכאן ממש בטוח ואין סיבה לפחד לאולי משהו יתפוצץ...

ושוב פעם עולה השאלה האם אל על

כל כך בטוחים??? עצם העובדה שיש חברה כזו זה כבר לא כל כך בטוח.... לא משנה מי יהיה בפנים גם אם אילו 900 אנשים בריטיים מטוס אל על הוא יעד לפיגוע.... למען האמת במצב הנוכחי אחרי שמשטרת תאילנד סיכלה נסיון פיגוע במטוס אל על אני כבר לא יודע מה לחשוב לפעמים האופציה לטוס עם הירדנים\כל חברה אחרת נראית לי לא כל כך גרועה הפעם הם עלו על Zה מה יקרה פעם הבאה? נקודה מאוד גדולה למחשבה....

נ י נ י

New member
זה לא חדש

כבר היו התראות על פיגועים בתאילנד וגם הטח עוד יהיו - מה שחשוב שסיכלו את הניסיון הזה וזהו! עדיין אני מאמינה שפה קצת יותר מסוכן , לא ככה? אז תמשיך לעשות חיים ולשתות מיץ קוקוס ( תשלח לי קצת בדואר אוירי ) ופשוט תפקח יותר את העיניים

ashkenazi15

New member
נקודה למחשבה!!!!!!!!!!!!!

האם ידעתם שחדר התפילה למוסלמים נמצא 5 מטר מדלפק הצ'ק אין של אל על בשדה התעופה של בנקוק. נראה מוזר לא?

agnostic

New member
מה רע בזה?

זה רק מקטין יותר את הסבירות שמישהו ינסה לפוצץ שם משהו. אגב ברוב שדות התעופה בעולם , הצ'ק אין של אל על הוא ליד החברות הערביות בצד.

ashkenazi15

New member
כן אבל

מצד אחד באמת אף אחד לא יפוצץ אבל מצד שני אחרי תפילת אללה הוא עכבר יוצא עם M16 ומרסס את התור המטורף. לא הרגשתי בטוח במיוחד עם זה.

agnostic

New member
הוא לא צריך תפילת אללה

כדי להגיע ולרסס עם m16 את התור. אם מישהו כבר הצליח להיכנס עם נשק לשדה תעופה , מה זה משנה מה הוא עושה בדרך , מתפלל או מתחבא בשירותים. אתה יכול להיות בטוח, שמי שצריך לדאוג כבר נתן את הדעת לגבי האיזור תפילה הזה . ובכל מקרה הצ'יק אין בבנגקוק מאובטח, ולא תמיד אפשר לראות הכל בעיניים.

למעלה