להכניס חתול גינה לישון בבית

roza witch

New member
להכניס חתול גינה לישון בבית

היי לכולם השמח לייעוץ.
יש לי חתול כבן שנה שעד עכשיו לא הרשנו לו להכנס הביתה (זה בית פרטי). עכשיו אני רוצה לאפשר לו להכנס הביתה ולהשאיר אותו סגור בבית למשך הלילה. האם אני צריכה לדאוג לו לארגז חול בבית למרות שהוא סגור רק בלילה? מעולם לא גידלתי חתול אז אשמח לעצות נוספות בנושא.
תודה רבה לעונים :)

dimitrygo

Active member
מנהל
את בטוחה שהוא יסכים לשהות בבית את כל הלילה?

לדעתי הוא יתחרפן. תתחילי בלהחזיק אותו מספר שעות ואז תראי אם הוא בכלל מעוניין להשאר.
אבל בגדול אם הוא ישאר בבית במשך כל הלילה אני מניח שהוא יזדקק לארגז חול.

roza witch

New member
בדרך כלל חתולים פעילים בבלילה אבל...

ככול הידוע לי בכל לילה כשהולכים לישון הוא יושב לישון במיטה ששמנו לו בחוץ ליד הדלת ובבוקר אני מוצאת אותו בדיוק באותה נקודה. אני לא יודעת אם הוא יוצא לטיולים במהלך הלילה, אבל הוא תמיד מחפש להיות בחברתינו, אז אני בטוחה שהוא ישמח אם יתאפשר לו להכנס.
בנוסף בטעות סגרתי אותו בבית יחד עם הכלבה כשהלכתי לעבודה, כשגיליתי את זה הייתי בחרדה שהמצא את הבית הרוס, אבל מסתבר שכל אחד מהם ישן באיזו פינה כל הזמן הזה. זה אומנם היה ביום אבל זה היה בערך אותו זמן של שנת לילה.
(עכשיו הכלבה לא תיהיה באותו בית איתו).
אז בעיניין של התחרפנות בבית בלילה אני פחות דואגת.

dimitrygo

Active member
מנהל
טוב אז תנסי, מקסימום הוא יעיר אותך באצמע הלילה

roza witch

New member
שמחה לבסר שהוא ישן כל הלילה בשלווה כבר 4 שבועות!

אני חושבת שהצלחתי לחנך אותו גם כשהיה בחוץ, הוא החתול הכי שובב ומחונך שנתקלתי מימי. רוב היום הוא מטייל בחוץ וכשאני מגיעה הביתה או כשאני קוראת לו הוא מגיע בריצה. כל לילה, כל הלילה, הוא ישן בכל מיני פינות בבית, וכל בוקר בשעה 5 וחצי 6, הוא משמש לי כשעון מעורר ומודיע לי שצריך לקום לעבודה.

למעלה