להכנס הודעה חדשה!

להכנס הודעה חדשה!

שמתם לב שטלי פתאום לא בסדר בפינת אור?........... היא משחקת ממש טוב......אבל היא לא כמו בקטנטנות...היא ממש השתנתה פתאום היא לא שרה והיא לא רוקדת יפה כמו פעם!למרות שהיאא עדיין מקסימה אני אוהבת אותה אבל היא מעופפת ובריקודים תמיד כמעט שמים אותה בשורה הראשונה........ולא יודעת היא לא בסדר פתאום...יש לכם מושג?

סורי...../images/Emo60.gif

לא שמתי לב...
היא גדלה אולי, ככל שגודלים קשה לזוז, הזדקנה הממוש שלנו...

iRiS009

New member
מלנה רוקדת יפה מאוד כי תראו ב....

קליפ של הפחדים שזה מתחיל מהתמיטה של חוספינה..ומראים אותו די הרבה ! אז שהם רוקדים של ובדיוק הם אומרים "חה חה חה חה " ומזיזים את היד (רק אחת) מימין לשמאל או ההפך..חח אז מראים את מלנה והיא עושה את זה ממש טוב , זאת רק תנועת יד נכון אבל תראו את טלי..חח די מזולזל אבל גם היא רוקדת טוב ובכלל משחק מעולה!

TomeRdeluz

New member
מלנה מובלטת בכל הקליפים מהסיבה

הפשוטה- היא מוכשרת בטירוף!!!!!!!

../images/Emo60.gif לדעתי מלנה רוקדת מאוד יפה

וגם טלי אבל אני מעדיפה את מלנה בתחום הריקוד. ולנטליה מלקון המושלמת - אין דבר כזה בן אדם מושלם, תביני. *אני חושבת שנטי ממש מתוקה אל תביני אותי לא נכון אבל יכול להיות שאת קצת יותר מידי אובססית אליה - הערה בונה*

מה אני אעשה שאני אובססיבית אליה..

טלי מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין דבר אחד בה שהוא לא טוב... היא יפה משחקת יפה יש לה אופי טוב במציאות בקיצור היא מושלמת!!!!!!!!!!!

mia y pablo

New member
לא נכוןןןןן

היא רוקדת מדהיםםם יותר מבקטנטנות ומלנה קרוקדת כמו רובוט לדעתי, יפה אבל פחות מטלי, והיא מהממת טלייי!

למעלה