להכנס ולקרוא דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!

להכנס ולקרוא דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!

לא תאמינו מה חלמתי ! חלמתי שאני והחברות שלי הולכות לחזרה של סוף-שנה ביחד ... ואני רואה מאחורי את לנה ויוליה מחובקות ... אני רצה אליין ואומרת באנגלית קצט מגמגמת אני אוהבת אותכן.... ולנה אומרת שהן מבינות עיברית ואני אמרתי בעיברית שאני מעריצה אותן ואני מתה עליין!!! אני מחבקת את לנה ובאה לחבק את יוליה ויוליה לא רוצה לחבק אותי ... ואז יוליה רצה לאחת החברות שלי (בין הרוסיות בכיתה) אומרת משהו ברוסית והן מתחבקות ומתנשקות ... לנה תירגמה לי ואמרה לי שהחברה שלי, מרגריטה, היא אחותה האבודה של יוליה ... ואני ולנה מתחילות להיות החברות הכי טובות ... והן ממשיכות לשהות הצלנו חודש לנה אצלי בבית ויוליה אצל מרגריטה ומדי פעם לנה ויוליה אצלי ומדי פעם לנה ויוליה אצל מרגריטה ... ובסוף יוליה נותנת לי חיבוק ונשיקה, ולנה מבקשת שאני יבוא איתן למוסקבה ואני אמרתי :"לנה פה זאת המדינה שלי, פה החברות שלי, פה החיים שלי, אבל למרות כול זה אתן תמשיכו להיות הכוכבות שלי ולהיות אצלי עמוק עמוק בלב !" וזה הסוף !!! סשה, לא לצעוק, לנשום עמוק ולספור עד 10 ולא לכעוס אליי שפתחתי הודעה כי רציתי לספר לכם על החלום שלי ! מה אתם, הפורום המקסים של הבנות המקסימות של הצמד המקסים טאטו חושבים ? תענו לי במהרה !!!

buffgirl

New member
חחחח. שרוטה.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הלוואי שלי היו חלומות כאלה, אבל על באפי ומכושפות...

Sapir00sh

New member
חפחפחפחפ

וואו כבר הרבה זמן לא היה לי חלום טוב.... כל הזמן יש לי חלומות רעים וכאלה שיש לי בהם פאדיחות. לא משנה כמה אני חושבת על דברים טובים לפני שאני נרדמת. סחטיין על החלום שלך! מאגניב במיוחד!

../images/Emo46.gifחוצפנית../images/Emo70.gifלא יכולת לשרשר לאוף../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחח סתם......... כול הודעה של את מזכירה אותי
אני כבר לא כועסת
איזה חולם חחח חבל שזה לא קרה באמת

AngeL WomaN

New member
אממ..../images/Emo15.gif

יוליה חולמת הרבה על ט.א.ט.ו. מבטיחה..(אני החברה הכי טובה שלה..מי כמוני יודעת..
)

למעלה