להכנס להריון - אני ואשתי

N a d a v1

New member
להכנס להריון - אני ואשתי

אני ואשתי מעוניינים להכנס להריון, אשתי הפסיקה לקחת גלולות לפני חודשיים, אך אנו די נזהרים כי נאמר לאשתי ע"י הרופאת נשים כי צריך להמתין 3 חודשים לפני הריון, ולקחת חומצה פולית. אשתף אתכם בכך שהמחזור מאחר כבר 3 ימים ונראה לי שנקנה היום ערכה לבדיקה, אנחנו די לחוצים לדעת אם יש הריון או לא? מבטיח לעדכן אתכן (או אתכם? נראה לי כי אני הגבר היחיד בפורום...) נדב

Gill Gallad

New member
בהצלחה! מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo57.gif

וכמה נחמד שיש סוף סוף גם אבא עתידי אחד בפורום...

פּוֹנְג

New member
אכן, אתה הגבר הראשון ../images/Emo13.gif

אז מצד אחד אני מאחלת לכם שבאמת האיחור הוא איחור של הריון ולא איחור של מחזור שהשתבש אחרי הגלולות. אך מהצד השני אני מאד רוצה שהגבר הראשון שלנו, ישאר איתנו עוד קצת
בכל מקרה, האמירה "צריך להיזהר" היא לא לגמרי ברורה לי ישנם הריונות שנקלטו באותו החודש של הפסקת הגלולות והילד/ה
יצא בריא ושלם ומאושר והכל טוב. נכון שמומלץ לקחת חומצה פולית, אבל עובדה היא שיש הריונות לא מתוכננים שגם במקרה שלהם הילדים יוצאים מושלמים, והאמא במקרה הזה גם לא לקחה חומצה פולית לפני ההריון (שהרי הוא לא היה מתוכנן) בקיצור.

סיבוב2

New member
חומצה פולית.....

רציתי רק לציין שבארצות הברית לא נהוג לקחת חומצה פולית בהרבה מצבים נראה שהלחץ הישראלי מוביל בעולם

אפרסקה

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif ואל דאגה, גם אם אכן

אתם בהריון, החומצה הפולית מאוד חשובה בשליש הראשון ולא נורא אם לא לקחת שלושה חודשים קודם. כפי שכבר נאמר כאן, ישנם הרבה הריונות ספונטניים (הכוונה שלא תוכננו) וב"ה נולדים מהם הרבה תינוקות בריאים.

N a d a v1

New member
המחזור הגיע...כך שאין הריון -->

נכון לעכשיו, אך זה מובן כי כאמור, שמרנו. נדב

m i c h a l y

New member
נדב

עיון בשרשורים קודמים יאשר שלמעשה המחזור די משתגע לאחר הפסקת גלולות. לפני כמה חודשים, כשאנחנו הפסקנו עם הגלולות נזהרנו חודש אחד, ובסופו כשיה איחור צצו כל מיני שאלות... אותו איחור לא היה הריון, ומאז יש לי כל מיני איחורים לא ברורים. הכי חשוב שתזכרו כל הזמן שזו תופעה נפוצה (אולי זה היה חוסך לי כמה דמעות...9 בכל אופן מצפה לשמוע מה קורה בהמשך, מיכל.

למעלה