להכנס לכושר...

• פותח הנושא u*m
  • פורסם בתאריך

u*m

New member
להכנס לכושר...

היי אני בת 18, מטר שישים ושמונה, שוקלת 49 ק"ג אחרי תקופה ארוכה (מאוד - כשלוש שנים), שבה לא התאמנתי בקביעות (ומה שכן עשיתי - בהחלט זניח לדעתי)... אני מרגישה שאני פשוט חייבת לאמץ פעילות גופנית מסודרת.. ולהתחיל לפתח כושר, מאפס. אציין עוד שאני ממש לא אוהבת לעסוק בספורט (להוציא שחייה - אך איני מתכוונת לחדש את אימוני השחייה שלי, מאחר ונאמר לי שהדבר עלול לגרום לפיתוח לא פורפורציונלי של שרירי הכתפיים..) ובכל-זאת, במה כדאי להתחיל? אני רוצה לפתח כושר ולחטב את הגוף. אני חייבת להרשם למכון כושר?... אולי אתם מכירים אתר שמציע תוכנית אימונים מתאימה? תודה

אלי ו.

New member
בכל מכון כושר המדריכים יוכלו לעזור

ויתאימו תכנית לצרכייך. זכרי, המשאב החשוב ביותר בחדר כושר הוא המדריכים, אפשר להתפשר על ג´קוזי, ועל אינטרנט בהליכון, על מדריכים ברמה לא כדאי להתפשר. בייחוד למתחילים. במאמרים של הפורום הזה גם יש תכניות למתחילים.

u*m

New member
תודה

קיוותי שאוכל לוותר על הרישום למכון כושר..

אלי ו.

New member
עוד נסיון

אם את לא מעונינת להצטרף לחדר כושר, את יכולה גם לעבוד בבית. קודם כל, אני לא מומחה בקשר לשחיה, אבל העצה שקיבלת נשמעת לי מוזרה. בקשי עצה נוספת בפורום שחיה (יש בוואללה) אם את אוהבת פעילות מסוימת, אל תותרי עליה כ"כ מהר. אני לא מבין איך בשחיה נכונה, תפתחי דוקא את הכתפיים (בייחוד אם לא מדובר בספרינטים אלא בשחיה ממושכת, ושחיה ביותר מסגנון אחד) באתר הכושר הישראלי, www.gym4all.com יש תכנית אימון ללא משקולות לבית. (תחת כושר גופני, מצטער שאי אפשר לתת לך קישור ישיר לדף)

למעלה