להכנס לראש של התאומות- פרק 4, אשלי

Alexis14

New member
להכנס לראש של התאומות- פרק 4, אשלי

לפני שבוע החלטתי שאני חייבת להפרד מג´יימס. אמרתי שזה פשוט לא בסדר שנהיה יחד, כשליאה מאוהבת בו. בדיוק היה לנו דייט מתוכנן, אז אמרתי שאני אעשה את זה אז. תכננו ללכת ל´אוסטין פאוורס´. ראיתי את זה כבר עם מרי קייט, אבל לא היה לי נעים להשוויץ. "כבר הייתי בבכורה". מה הייתם חושבים על מישהו אם הוא היה עונה ככה? אז אני רוצה להפרד ממנו, אבל לפחות בסטייל, לא? אז החלטתי שאני אגיד לו שזה פשוט לא הולך בינינו, ואני חושבת שאנחנו לא מתאימים. שלא נועדנו להיות ביחד. אז אתמול היה הדייט, ובאמת שניסיתי להגיד לו את זה, אבל לא הצלחתי. ליאה, אחת החברות הטובות שלי, גילתה לי שבוע לפני שהיא מאוהבת בו. ואני, לא כל כך. אז החלטתי שאני אעשה את זה בשבילה. אבל למרות שניסיתי לחשוב על זה, לא הצלחתי. כשהסתכלתי בעיניים החומות, הגדולות שלו, פשוט לא יכולתי יותר. נמסתי. מהר הוצאתי את הליפ גלוס מהתיק ומרחתי על השפתיים. ככה אני לפחות לא אנשק אותו. נשמתי עמוק ואמרתי לו שאני אוהבת אותו. מה? למה המילים האלה יצאו לי מהפה? אז ג´יימס לחש לי ´גם אני אוהב אותך´. אז באמת עמדתי להתמוטט. הוא עמד לנשק אותי. ברחתי לו מהידיים ואמרתי ´אנחנו צריכים לדבר´. וואו. אף פעם לא חשבתי שאני אגיד משהו כזה. "כן, חמודה?" ג´יימס אמר במבטא הבריטי שלו. "אמממ... רוצה גלידה?" התחמקתי. הייתי אומרת שהתחמקתי באלגנטיות, אבל גלידה? "גלידה?" "אממ... קפה?" "אני אשמח לכוס קפה, יקירה." "עם גלידה?" "מה?" ג´יימס היה מבולבל. טוב, נו, גם אני. "כלום. אמממ... אוקי.. אני אלך לקנות לנו. תישאר פה." "לקנות לנו מה?" "קפה! צעקתי לו כשכבר רצתי לחנות הקרובה. אם שכחתי לציין, אז כל ההתרחשות הזו הייתה כשעשינו טיול רומנטי על החוף, אחרי הסרט, כמובן. אז כמו שאמרתי- רצתי לקנות לנו קפה. בדרך שקלתי ברצינות את האפשרות לברוח הבייתה. אחרי שקניתי, נשמתי עמוק וחזרתי לג´יימס. "מתוקה שלי, אני חושב שאנחנו צריכים להפרד." מה?? מה קורה כאן לעזאזל? שפכתי על עצמי קפה מרוב הלם. "להפרד?" "אני מצטער, אך ליבי שייך למישהי אחרת." למה האנגלים כל כך ישירים? "ליבך?" "אני אלווה אותך הבייתה, יקירה." "או.. אוקיי..." הייתי כל כך בהלם מכל הסיפור. הייתי עצובה. הלב שלי נשבר. כשנכנסתי הבייתה מרי קייט אכלה גלידה עם ליאה. רצתי למעלה ונפלתי על המיטה שלי. מרי קייט רצה אליי. "מה קרה?" "ג´יימס נפרד ממני." התחלתי לבכות. "מזל-טוב! הוא עשה את העבודה השחורה." תקעתי את הראש שלי בתוך הכרית ובכיתי. "אבל את רצית להיפרד ממנו, מתוקה." מרי קייט ניסתה לנחם אותי. "אבל אהבתי אותו." "אבל ויתרת עליו. היית בטוחה שכשתחזרי הבייתה תהיי בלי חבר!" "אבל בדיוק לפני שהוא נפרד ממני, החלטתי שאני אוהבת אותו למרות הכל, ושאני לא אפרד ממנו." מרי קייט נשכבה לצידי וחיבקה אותי. נשארנו ככה כמה דקות עד שליזי באה ואמרה שליאה הלכה, כי כבר מאוחר. מרי קייט צחקה, "אופס... שכחנו ממנה לגמרי, הא?" בלעתי את הדמעות שלי וצחקתי. לפני ששמתי לב אפילו, נרדמתי. למחרת בבוקר, כשהתעוררתי מרי קייט ישבה מולי, עם מגש על הברכיים. "אוי, סופסוף התעוררת!" היא הניחה את המגש מולי ואמרה "מזל טוב- ארוחת בוקר למיטה!" "תודה מרי קייט." אמרתי לה ונישקתי אותה. "בבקשה, מתוקה. שרפתי לך את המטבח." "מה???" "כשהכנתי ארוחת בוקר. הרסתי את התנור. נו, שטויות. מקנזי מתקנת הכל..." "חחחח..... את חמודה...." "אני יודעת... סתם. אבל יאללה, לגמור את המיץ ולקום!" "למה?" "מה למה? נוסעים לצלם את הסוף של ´כשברומא´, ישנונית קטנה!" "אה, נכון..... אוף!" אחרי כמה דקות התעוררתי, התלבשתי וירדתי למטה. אז רוברט הגיע, דפק בדלת ומקנזי התחילה להשתגע ´עוד לא, עוד לא- אני בפיג´מה!´ כשפתחנו לו את הדלת, רוברט צחק. וואו, רוברט צוחק? פעם ראשונה. רוברט אמר שאנחנו נראות טוב היום ואחרי שצחקנו עליו הוא אמר שביטלו את הצילומים להיום, כי יש לנו פגישה חשובה. אז נסענו למשרדי דואלסטר לפגישה. בינתיים אני ומרי קייט ישבנו וקראנו מגזינים. רוברט הצטרף אלינו. "בנות- חדשות טובות." הוא אמר. אני ומרי קייט החלפנו מבטים. "מה?" מרי קייט האיצה ברוברט. "הרגע דיברתי עם המנהל של משהו שנקרא ´ערוץ הילדים´. הם בשיתוף עם משהו שנקרא ´כתום´. אה, לא, סליחה. ´תפוז´." "אתה מתכוון ניקולודאון?" שאלתי. רוברט היה מבולבל לגמרי. "לא, לא. זה בישראל." "ישראל?" "המזרח התיכון. לא משנה." "נו, אז מה עם ישראל?" מרי קייט ואני התחלנו להשתעמם. "אתן נוסעות לשם!" שוב החלפנו מבטים. "למה?" שאלנו יחד, מזועזעות מהרעיון. "יש שם ילדים- עשו עצומה. מסתבר שאחוז המעריצים שלכם שם הרבה יותר מגבוה מ... מכל העולם, בעצם." רוברט הסביר. הייתי מופתעת. "ו... אממ... אני צריך לטפל בכמה עניינים בעצמי..." רוברט לחש, ואז הוסיף בשקט בשקט משהו שנשמע כמו ´משר"ת´... "ומה עם הפגישה?" שאלתי במתח. "אהה... כן. כנסו למשרד שלי." מה עובר על רוברט היום- אף אחת מאיתנו לא ידעה, אז פשוט נכנסו למשרד וישבנו בכסאות המנהלים שלנו, ליד הכסא של רוברט. "תפסתי את הכיסא שלא ליד רוברט! באסה לך" מרי קייט צחקה. אוף. אני ליד רוברט. תהנו...

אלקסיס

אהבתי את הכל חוץ מיזה שאמרו להן שהן נוסעות לישראל והם הזדעזעו זה נשמע כאילו הן שונאות אותנו למה כתבת את זה?

tali olsen

New member
אהבתי........

זה היה נחמד

Alexis14

New member
אופסי... כתבתי מהיוזר של אביעד...

לאשרת- סתם כי זה משעשע, כי נגיד בארה"ב אז חושבים שישראל זה מדינה מסכנה בלי מקדונלד´ס וקולה (גוד, לא!) ורוכבים על גמלים לבי"ס ושומעים על הפיגועים והכל... זה כמו שיגידו ליהודה לוי שהוא נוסע לערב הסעודית. טוב, לא אותו דבר אבל לא משנה.... =) *סורי אביעד!!*

להיכנס לראש של התאומות-המשך.

אחרי הפגישהרצינו לשאול את רוברט כמה שאלות. "רוברט, למה אנחנו נוסעים לשם?" "אמרתי לכם, אחוז המעריצים שלכם שם הכי גבוה!" "ובכל זאת", אמרה מרי קייט, "איזה מידע יש לכם על המעריצים?" "את שואלת את האדם הלא נכון, יש להם פורום בשם כתום או תפוז, או משהו בסיגנון, ומשהו שקוראים לו ערוץ הילדים, עושה עליכם ספיישל כל שבת ב- 13:00 בצהריים." "ואנחנו נוסעות לשם?" "כן". למה אנחנו לא עושות איתם צ´ט?" "השפה שונה, והמחשבים המתרגמים קשים להשגה, הם התקלקלו אחרי הצ´אט שלכם עם צרפת." "ואי אפשר לתקן?" אפשר, בטח שאפשר, רק ש... התיקון לוקח 8 חודשים, וזה יותר מדי זמן בשבילנו." "או.קיי" אמרתי, שעד אז ישבתי בשקט בעוד מרי קייט דיברה ודיברה, "מתי אנחנו נוסעים", שאלתי. "בעוד 3 ימים, הטיסה אורכת 12 עד 14 שעות אז אני מציע מחלקה ראשונה, והרבה ספרים. אה", הוא אמר לפני שיצאנו, "זה קיץ שם וחם שם בטירוף, אני חושב שתרצו לקחת בגד ים". כשהגענו הבייתה, וכנסנו לחדר האורחים מצאנו שם את ליאה וג´יימס, מתנשקים!!! עליתי לחדר שליוטרקתי את הדלת? "מה קרה לה?" שאל ג´יימס, "אתה נפרדת ממנה אתמול והיום אתה כאן מתנשק עם ליאה זה לא מסתדר לה טוב". אמרה מרי קייט. "טוב אני באתי לראות אתכן וראיתי את ליאה והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי ואמרתי לה שאני אוהב אותה, והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי והתנשקנו ו..." "אני חושבת שכדאי שתלכו" אמרה מרי קייט, ככה לפחות שמעתי מלמעלה (צותתי), "כן" אמר ג´יימס "בואי יקירה", הוא אמר לליאה, הוא קרה לה יקירה!!! 16 שעות לפני אני הייתי יקירה! "אנחנו נוסעות", אמרה מרי קייט בפתאומיות. "מה?" שאל ג´יימס מופתע, כן, לישראל יש מעריצים, עניינים, אנחנו נוסעות לחודש וחצי, אז אל תחפש אותנו". "טוב". אמר ג´יימס. הוא עטף את ליאה בחיבוק, שהיה שייך לי! ויצא מהדלת. מרי קייט נכנסה לחדר ועטפה אותי בחיבוק. "תשכחי ממנו עכשיו, יש לנו מזוודה לארוז." הוצאתי את המזוודה והכנסתי לתוכה את הדברים שהכי חשובים לי. לבנים, בייבי ליס, איפור, בגדים וכל שאר השטויות שאני צריכה כדי לשרוד בארץ אחרת. כעבור יומיים בשדה התעופה כשעמדנו עם רוברט מחכות למטוס, שאלה אותי מרי קייט אם אני עדיין חושבת על ג´יימס "לא" עניתי בהחלטיות. והפעם לא שיקרתי, החלטתי שהכי טוב לו ולליאה להיות ביחד, ואם לא מתאים לו שנישאר חברים אז לבריאות. שיהנה. "ילא בנות לעלות, אני אהיה בסוף המטוס." "או.קיי" אמרתי. עלינו למטוס התיישבנו, התקשרנו לאבא ואימא לשלום אחרון ואחרי 10 דקות המטוס המריא. עכשיו רק נשאר לחכות... תהנו...

tali olsen

New member
רגע....

מה זה הסיפר הזה
הם באמת יגיעו לארץ או שזה המצאה שלך
בכל מיקרה אם זו המצאה אז ממש כל הכבוד - כי זה יוצא לך מזה טוף

לפי בקשת הקהל- המשך.

לחכות... לחכות... ושוב לחכות... די! נמאס לחכות! ישראל, המזרח התיכון, למה צריך לסוע לשם. אין לי בעיה עם המעריצים, אבל, נו, אני לא יודעת איך לנסח את זה... אומרים שהמצב שם לא משהו, ורוברט הסתום לוקח אותנו לחצי השני של העולם!!! למרי קייט אין בעייה, היא תישן אם חוליית טרוריסטים תפרוץ למטוס... או שלא... בכל אופן, אני נוסעת לצד השני של העולם בשביל לראות מעריצים! ולפי מה שכתוב במסמך שרוברט הביא לנו אנחנו גם מההההההההההההה??? מצלמים שם סרט???????????? הפעם הוא הגזים אוי כמה שמתחשק לי לפטר אותו!!! איפה הוא אמר שהוא? אה, כן, בסוף במטוס... עכשיו אני הולכתלשם להראות לו מה זה! הלכתי לצד השני של המטוס וראיתי את רוברט מדבר בטלפון עם איזושהי פרחה עם שמפנייה ביד. "תנתק". אמרתי. "מה"? הוא שאל. "אמרתי תנתק!" לקחתי את הטלפון ואמרתי למי שהיה בצד השני: "הוא יצטרך לחזור אליך"! "רוברט אין לך חוצפה, מה זאת אומרת, ´יצלמו שם סרט´, לא אמרת לנו שום דבר על זה. חודש וחצי לא יספיק!!! "אשלי, מותק," "שום מותק, תסביר לי עכשיו לפני שאני מפטרת אותך למה לא הודעת לנו על זה!!! לצלם סרט בישראל אין לי בעיה, אומרים שזאת ארץ יפהפיה. אבל חודש וחצי??? מתי אנחנו אמורות לישון??? עם כל הפגישות והנסיעות שסידרת לנו!" "תסתכלי אשלי", הוא התחיל להסביר, "רשום פה שאת הסרט תצלמו בעוד 3 חודשים". "אה", אמרתי נבוכה, "אבל בכל זאת היית צריך להודיע לנו ל זה". חזרתי אדומה לכיסא שלי, לא לפני ששמעתי אותו ממלמל "משוגעות שתיהן, איך אני עובד בכאלה תנאים?" הזמן עבר... 5 דקות, 10 דקות, 15 דקות... די!!! לפחות יש סרט טוב, הוא אמור להתחיל עוד מעט. הרמקול נפתח והטייס דיבר: "מכיוון ויש נוסעות מיוחדות על המטוס, ברצוני להראות סרט שבוודאי יהיה חביב על שתיהן. תהנו". "סוף סוף" חשבתי. והסרט מתחיל. ואיזה סרט זה??? Getting There!!! מתפרסים שכמותם! ואחרי הסרט הזה "חופשה בשמש", ואחרי זה "להרוויח את לונדון", ואחרי זה "שפתינו חתומות". אווווווווווו בטח רוברט בקש מהם. אבל אני לא סתומה, לצעוק שוב על רוברט??? מספיק מבוכה הייתה לי. אבל בכל זאת, היה נחמד לראות את עצמנו משחקות. תמיד אפשר לצחוק על זה... השעות עברו, המטוס נחת. יצאנו לשדה התעופה משם לביקות דרכונים, לקחנו את המזוודות, ויצאנו מהדלת האחורית, שם חיכו לנו ילדים בפתח לימוזינה שחורה וארוכה הם נתנו לנו פרחים ושוקולדים (שבטח ייגמרו עד מחר בבוקר), זה היה מדהים משם נסענו ישר למלון. התקשרנו להורים כדי להודיע שהגענונכנסנו בדלת הכניס ו... תהנו...

SHIRA2811

New member
ייייאייי! ../images/Emo24.gif

זה ממש מהמם! שתיכן מוכשרות- אני ממש הרגשתי שאני קוראת מסמך אמיתי, שאשלי כתבה. תמשיכו ככה, כי זה מדהים וכיף לקרוא! שירע

motib4

New member
הכנסי למאמרי הפורום,

ןתןכלי לראות שם את כל הפרקים.

למעלה