להכנס לראש של התאומות- פרק 4, אשלי

Alexis14

New member
להכנס הראש של התאומות- פרק 5, מרי-ק

ייט...... מרי קייט מתרגשת לקראת הטיסה לישראל לכן היא קופצנית ואנרגטית... איזה כיף! נוסעים לישראל... אני ואשלי הוזמנו לישראל מטעם פוקס קידס. בהתחלה היינו אמורים ללכת לערוץ הילדים, או משהו כזה, אבל פוקס שמעו והחליטו שבגלל שדואלסטר משתפת פעולה עם פוקס, אז... טוב לא משנה. התבלבלתי. בקיצור- אנחנו נוסעות לישראל! בזמן האחרון קיבלנו המווון מכתבים ממעריצים בישראל. הם מבקשים שנבוא, או לפחות שנייבא מוצרים שלנו לשם. שמעתי שיש להם את כל הסדרות שלנו. אני כל כך מתרגשת, הרי החלום שלי היה לבקר בבית של מעריץ מארץ אחרת! וואו, ישראל. האמת, אני קצת מפחדת. פיגועים והכל. אבל רוברט אמר שאנחנו נהיה בתל אביב, שם יותר בטוח מירושלים. אני עדיין דואגת... לא נורא. לא איכפת לי. אני אהנה! רוברט אמר שאנחנו נהיה במלון בתל אביב, שזהו העיר הכי גדולה בישראל, אבל היא לא עיר הבירה. אנחנו נהיה שם חודשיים! וואו, זה מלא זמן. רוברט סידר שיהיה לנו מחשב בחדר, וחיבור לאינטרנט, ונוכל לכתוב לילדים בפורום של ´כתום´, או ´תפוז´. משהו כזה... אנחנו נחתום למעריצים על מה שירצו, ונביא איתנו מלא מתנות! עכשיו אני ואשלי אורזות, ואנחנו כל כך מתרגשות! לפני שבוע היה לנו פגישה בדואלסטר עם כמה אנשים מישראל. לא ממש הקשבתי, כל הזמן אשלי ניסתה לשכנע אותי להחליף איתה מקום, כי היא נתקעה ליד רוברט... בסוף הסכמתי, בגלל כל הסיפור שהיה לה עם ג´יימס. אחר כך נסענו למסע קניות מטורף, לקראת הנסיעה לישראל. גם קנינו מלא מתנות למעריצים... רוברט מינה כמה אנשים מדואלסטר להכין אלף חבילות שי. אלף! אני לא מאמינה שבאמת יש לנו כל כך הרבה מעריצים! אשלי גמרה לארוז, והיא עוזרת לי. אשלי היא ספצית באריזה! היה מצליחה להכניס את כל הארון שלה למזוודה... בקיצור, אחרי הפגישה הלכנו למסע קניות לנו ולמעריצים, ואז האנשים הכינו את החבילות שי ובלה בלה בלה.... ואז הלכנו ברחוב ובאה אלינו ילדה בת 5 בערך עם אמא שלה והיא חיבקה לי ולאשלי את הרגל... אז הרמנו אותה על הידיים ואז האמא שלה התחילה להסביר שהם מישראל והילדה ראתה אותנו בטלוויזיה ואחותה הגדולה מעריצה גדולה שלה ואז אני ואשלי התחלנו להתפקע מצחוק והסברנו לה שאנחנו טסות לישראל, אז הזמנו אותם הבייתה לארוחת ערב וגילינו שאנחנו טסים באותה טיסה לישראל, והחלטנו שנבוא לבקר אצלם בישראל, ונפתיע את האחות הגדולה שלא באה איתם לפה... זה עשה לי ממש מצב רוח טוב, ועוד כמה דקות אנחנו יוצאים לטיסה... אשלי אומרת שאני יותר מדי נמרצת היום... נו, טוב...

Alexis14

New member
אין בעיה- לא צריך למחוק... רק רציתי

להבהיר את העובדה

למעלה