צה"ל ברפיח. לא לצאת משם עד שמחבלים ייצאו עם ידיים למעלה.להכנס
ברור, למשפחה שלך לא ייקראו. לבן דוד שלי אולי כן.להכנס
למה שלא יקראו למשפחה שלה?ברור, למשפחה שלך לא ייקראו. לבן דוד שלי אולי כן.
למה לבן דוד שלך כן ולך לא? שירתת בצבא? לא נראה לי...ברור, למשפחה שלך לא ייקראו. לבן דוד שלי אולי כן.
לא רואה שאלה בכלל. אם ישראל רוצה להשיג את מטרות המלחמה כפי שהציבה, הרי שאין שאלה ועליה להיכנס. אם היא לא תעשה זאת, הבעיה ברצועת עזה תישאר פתוחה עד לסיבוב הבא, מה שיהפוך את כל המלחמה הזאת על קורבנותיה לדבר מיותר.להכנס
לדבר כואב.לא רואה שאלה בכלל. אם ישראל רוצה להשיג את מטרות המלחמה כפי שהציבה, הרי שאין שאלה ועליה להיכנס. אם היא לא תעשה זאת, הבעיה ברצועת עזה תישאר פתוחה עד לסיבוב הבא, מה שיהפוך את כל המלחמה הזאת על קורבנותיה לדבר מיותר.
מכופל.לדבר כואב.
לדבר כואב.לא רואה שאלה בכלל. אם ישראל רוצה להשיג את מטרות המלחמה כפי שהציבה, הרי שאין שאלה ועליה להיכנס. אם היא לא תעשה זאת, הבעיה ברצועת עזה תישאר פתוחה עד לסיבוב הבא, מה שיהפוך את כל המלחמה הזאת על קורבנותיה לדבר מיותר.
ממש כך.מכופל.
אסור לעשות את הטעויות של מבצעים קודמים, ללכת עד הסוף, אחרת המחבלים ימשיכו לזלזל בנו.
בעיקר מיותר. אם כי במקרה הזה זה יוצא מעין תיאום ציפיות בריא מול מדינות העולם.לדבר כואב.
צה"ל ברפיח. לא לצאת משם עד שמחבלים ייצאו עם ידיים למעלה.להכנס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.