להכנס!

mikisi

New member
להכנס!

אני מציג בפניך סירטון מבחיל\מגעיל.\דוחה\מפחיד כל מה שרק תרצו על הפיגועים הסרט לא צונזר ולא פורסם בעבר בשום מקום בעולם. לא לבעלי לב חלשים! כל יהודי חייב לראות!

mikisi

New member
סליחה הנה זה-

http://stage.co.il/media/largefiles/doribenisraelkario299562.wmv אני מזכיר לא לבעלי לב חלש!

asafz8

New member
או ה' ישמור!

הסרטון נוראי ראיתי בערך אולי 20 שניות והפסקתי אני לא מסוגל או מי גד!! שיו ממש לא לבעלי לב חלש!

כוס אמא שלהם....שאלוהים ישרוף אותם.

ערבים מסריחים שאלוהים ישרוף אותם/images/Emo46gif

diablo777

New member
ראיתי - מחריד!

אבל כולנו חייבים לראות איפה אנחנו חיים ולהמשיך להעביר שבכל העולם יראו מה קורה במדינה שלנו!

immortal soul

New member
מחריד!!!!!!!!!!!

כל כך עצוב. לא להאמין שזאת המציאות שאנחנו חיים בה. וכמו שאמרו באחת ההודעות פה חייבים להראות את זה לכל העולם, שיראו עם מה אנחנו מתמודדים כמעט כל יום.

דיקלוש99

New member
לא מאמינה שראיתי את זה..

בחיים לא הזדעזעתי ככה.. ישבתי עם דמעות בעיניים לא מאמינה למה שאני רואה.. פשוט מזעזע ומחריד..

"בחן את עצמך"

כמה מהסרטון אתה מצליח לראות בלי לסגור את המצגת. תמיד חשבתי שכדי שנישאר שפויים צריך להיזהר מלשטוף את העיניים בכמויות כאלה של דם, כמו אלה שנשפכות פה. (ולא משנה לצורך העיניין אם זה אוטובוס מפוצץ או המוח של השיח יאסין) הפעם ראיתי עד הסוף. אני כמה מאות מטרים מטאבה ואין לי מילים

Yawely

New member
זה לא עובד לי...

זה כותב לי ב- windows media player שאי אפשר להוריד את זה..... יש דרך אחרת שאני יכולה לצפות בסרט?

HaimDot

New member
תגיד - תודה, גם אני חשבתי שאני יכול

ומה כבר יראו לי שם... איברים בודדים, דם, חצאי אנשים, שרופים ומה לא.. פשוט הדבר הכי מחריד שיש. אני לא חושב שאי פעם הזדעזעתי ככה.

shirisex

New member
מזעזע!

איפה פורסם דבר כזה? ואך זה לא מצונזר? כמובן שהפסקתי לצפות כבר בהתחלה... לא הצלחתי מעבר... מזעזע!

how awful !!!!

-that's horrible film strip that i have ever seen but I was keeping to see it till the end because it shows us the reality of our life in Isreal or the worldwide international terror actions ..those effects that collected a lots of victims everyday and everywhere... we must try to stop it ! what the hell is it? what about our future are we gonna suffer from all of those attacks again and again ? I think that it is necessary all the people who have on idea to see it and then maybe they would undersatand whole of the families who have lost their children, hubbies, wifes, friends that never would come back to be with them p.s. after reading your blog I couldn't stop to sobbing, you were so lucky at same time be strong and take care!

lonely3

New member
עד כמה זה קשה לראות?=\

אני לא יודעת אם אני מסוגלת אבל אני רוצה מה אתם אומרים? זה מאד קשה לצפייה?

Super pink

New member
ראיתי...

התחלתי לראות לבד...לאחר כמה שניות כמובן שלא עמדתי בזה וסגרתי... קראתי לאימא שלי שתיהיה איתי ותראה וכול רגע סיבבתי את הראש פשוט מזעזע כואב בצורה שאני לא יכולה לבטא במילים... צמרמורת עברה בכל גופי והדמעות הציפו את פניי אימי גם היא נשארה מוזעזעת אבל אמרה לי..."כל פעם שיש פיגוע יש מראות כאלו ואפילו יותר גרועות"...."מאיה אלו הם החיים שלנו פה..." התחלתי לבכות וחיבקתי אותה.... אין לי מילים... אף פעם לא היה לי מישהו שהיה בפיגוע ואפילו שנפצע....אף פעם אני לא מתארת לעצמי דבר כזה... אבל אני מפחדת אני מפחדת מאוד.... זה נורא...איך אדם שרואה דברים כאלו מסוגל להמשיך לחיות... רק תגידו לי איך....?

fruty

New member
ממש גיהנום עלי-אדמות

לא יכולתי לראות יותר מ-20 שניות זה פשוט מזעזע מה שעושים לנו פה בארץ כאילו אנחנו נמלים שמנסים לדרוך עליהם ולרמוס אותם.

למעלה