להלהלהלה עוד קורבןןן

S h A y K i

New member
להלהלהלה עוד קורבןןן../images/Emo3.gif

כולם מכירים ת'חוקים נכון!? יופי כי מי שלא בעיה שלו
קיצררררר תתחילו לתחקר את............*תופים* *חצוצרות* *משולשים* *ריקודים אינדיאנים* ברררררררר[Bitcho]
יאללה להתחיל להטריד

bitcho

New member
נירא לי ש

סיגרי את פיך-- מזה מי אתה? הע? עכשיו יצאת מלכלכת : ( יודעת מה?---------------מי את?

שאקית

New member
בונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין לך זכות לשאול אותי שאלות אני לא קורבן
פיס מאן

kombinaizer

New member
*נותן בראש* ../images/Emo88.gif

סאבו או קוטי? מסיבה או לא ציפיתי? היפהופ, רגאיי או סקא? איך זה להיות קטין? שלב א' מכבים או שלב ב' מכבים? אתה בא למפגש? אתה בא להשתלט על העולם?

bitcho

New member
: )

סאבו חחחח מסיבה היפ הופ כמובן להיות קטין זה די נחמד : )סתםםם! יאללה כבר דיברנו על העניין הזה לא? זה כבר לא מצחיק : ( שלב א' מכבים חחחחח בא למפגש --בארור אבלללל אם הכלא לא באים יש מצב להברזה ; ) עם הראש שלי היופי שלי והגיל שלך ( והאוטוש'ך חח) אנחנו נשתלט על העולם !!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחח

bitcho

New member
מקפיץץץץץץץץץ

יא קקות כולכם זוכים לשירשורים גדולים ורק אני איזה 5 הודעות מסכנות ששלוש מתוכם שלי ? : (

S h A y K i

New member
אשכרה יא הומואים תכתבו לבררר../images/Emo122.gif

חחח וכדאי לשמש דוגמה אני גם יכתוב לבר שלא תגידו שלא כתבתי
טוב אז בר
מה המצב? איך החיים? מה הצבע של הגרביים שלך? איך זה להיות קטין? סתאםםםםםםםם!!!! אני לא חושבת שאתה קטין אפילו שלא הבנתי מזה אומר חח
אממ מה הסגנון [מוזיקה] שאתה הכי אוהב לשמוע? [ודבר עברית בקשה חחח שגמאני יבין
] כמה זה 1+1? טעווותת~ זה 11
כמה יחידות אתה במתמטיקה?\איזה הקבצה אתה? [סורי אנ'לא בטוחה באיזה כיתה אתה חח
] את שון פול אתה אוהב? אתה הולךך להופעה שלוו?
אממ מה אתה חושב על אורר? [המנהל
] ועל עדי? ועל ביצפר?
אממ מה הצבע שאתה הכי הכי הכי אוהב? ומה המאכל שאתה הכי הכי אוהב? אתה חושב שאני שרוטה? ומחורפנת? מכיר את מכבי רטלין? ידעת שצבעתי היום את השיער לאדום? יופי
איך היו השאלות שלי?
חחחח כל הכבוד שהצלחת לעבור את זה
גאה בךך וביי דה וואי פעם הבאה שמצרפים אותך לשיחות וועידה במסנג'ר אל תצא ואל תרד על לסביות חחחחחחח סתם סתם

bitcho

New member
יאאייאיי

חחחחחחחח תודה לך באמת!!!! : (((((( מה המצב? נחמד ביותר איך החיים?יפים טפוטפוטפו מה הצבע של הגרביים שלך?לבנות: ( איך זה להיות קטין? סתאםםםםםםםם!!!! אני לא חושבת שאתה קטין אפילו שלא הבנתי מזה אומר חח -- חחחחח זה נחמד חחח אממ מה הסגנון [מוזיקה] שאתה הכי אוהב לשמוע? [ודבר עברית בקשה חחח שגמאני יבין] ---- חחחח היפ האפ ברור D: כמה זה 1+1?2 טעווותת~ זה 11 חחחחחחח כה הע כמה יחידות אתה במתמטיקה?\איזה הקבצה אתה? [סורי אנ'לא בטוחה באיזה כיתה אתה חח]-------- הקבצה ב' : ) חחחח 3 יחידות וכיתה ט' את שון פול אתה אוהב? לא הכי בעולם כי אממ כל סינגל שיוצא אחרי חודש וחצי ערסיפ ופרחות חורשים עד שנמאס אתה הולךך להופעה שלוו? נאא אממ מה אתה חושב על אורר? [המנהל ] סחבק=[ ועל עדי?גם:( ועל ביצפר? נחמד כל עוד אין בגרויות ושטויות ; ( אממ מה הצבע שאתה הכי הכי הכי אוהב? ירוק ואם לא אז לבן ומה המאכל שאתה הכי הכי אוהב? יש הרבה חחח אתה חושב שאני שרוטה? לא ממש לא את ממש בסדר =[ ומחורפנת?גם לא מכיר את מכבי רטלין?כה את משחקת שם לא? ידעת שצבעתי היום את השיער לאדום? באמת? יפה לך! ואמממ- איזה שיחת ועידה? חחח לא זכור לי ממש

S h A y K i

New member
חחח גם הצבע שאני הכי אוהבת זה ירוק ../images/Emo99.gif

וביי דה וואי אני באמת שרוטה זה בסדר
אה ומכבי רטלין זאת להקה לא קבוצת כדורגל...היינו מתות חח נכון עדי?!

חחחחחחחחחחחחח

ירוק זה הצבע הכי יפה שיש ואין על הלהקה שלנו... זאת הלהקה שלי, של שי, תומר וליאור... אבל הם עוד בהכחשה

S h A y K i

New member
חחחחח גם כן הכחשה ../images/Emo6.gif

הם יכחישו כשהם ישמעו על זה
אחחח אח שחקני כדורגל...

למעלה