להלהלה, שאלון!

inbal287

New member
להלהלה, שאלון!

גבנתי מפורום שלושים, אבל לא נורא
עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם? מתי הפעם האחרונה שבכיתם? בגלל מה זה היה? אתם מאמינים שבכי משחרר? בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב? מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? אתם בוכים בסרטים? איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?
פחד
איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? סובלים מחרדת בחינות? חרדה חברתית? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? פוחדים מהחושך? פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? אתם פוחדים להיות לבד בבית? אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? לקחתם פעם כדורי הרגעה? מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?
כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אתם נוטים להתעצבן מהר? עם מי התפייסתם לאחרונה? ועם מי רבתם? מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?
שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם? רקדתם פעם משמחה? בכיתם פעם מרב אושר? מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אתם צוחקים הרבה? אתם אנשים מצחיקים? מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? מי האחרון ששימחתם ואיך? סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? ילדים זה שמחה? שימחה או שמחה? החורף משמח אתכם? עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?

linkintrance

New member
ווהוו שאלוןן

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?בזמן האחרון זה In Joy and Sorrow מתי הפעם האחרונה שבכיתם?המ...לפני שבועים נראה לי. בגלל מה זה היה?נזכרתי בסבא.ז"ל. אתם מאמינים שבכי משחרר?כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?לא איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?נסה להתגבר על זה. להיות עם חיוך. איזה צבע הכי מביע עצב?כחול, סגול. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?לא זוכרת. שומעים שירים מלנכוליים?כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כן אתם בוכים בסרטים?כן, אני בכיינית של ממש. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?אוו רשימת שינלדלר כל פעם מחד וטיטאניק ועוד איזה כמה. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מעציב עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?4 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?אין סובלים מחרדת בחינות?רק במקצועות ריאליים. חרדה חברתית?אני מרגישה מאויימת ע"י בנות שאני לא מכירה, זה מוזר..בעקר כשאני יוצאת ימי שישי.. קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן פוחדים מהחושך?לא, אבל אסתי כן חעעחעח סתם. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?לא מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?הממ. לא זוכרת. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?צורחת נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?צורחת. אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?כן איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?אחד שאני זוכרת במיוחד זה סיאנס, איזה סרט יפני או משהו, חתיכת סרט זה. בעקר רוב הסרטים היפנים מפחידים אותי, וגם השדים של אמלי רוז. השאיר לי טראוה להרבה מאודד זמן. אם יצא לכם לראות, תבינו. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?אני כבר לא זוכרת. רוחות , כי אני מאמינה בהן. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?אהה..לא לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מוזיקה זה תמיד טוב, או איזה חבר/ה טוב/ה ליד. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?0 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?כשאומים דברים לא נכונים לגביי והכללות. על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?הכללות למניהן. דעות שאלה הם ככהואלה ככה.בולשיט. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?כן כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?תלוי בסיטואציה איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?אין לי מושג כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?כן הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?שניהם כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?שניהם אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?לא אתם נוטים להתעצבן מהר?אצלי זה תלוי בבן אדם שנמצא מולי. או בסיטואציה. עם מי התפייסתם לאחרונה?אמא ועם מי רבתם?אף אחד מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?הוווו היו לי כ"כ הרבה שזה אי אפשרי לזכור עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?0 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?יש מלאאא. אין אחד. אני תמיד עם כמה! רקדתם פעם משמחה?לא בכיתם פעם מרב אושר?כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?כשקורה משהו מאוד משמח לסביבה הקרובה שלי. אתם צוחקים הרבה?כן אתם אנשים מצחיקים?נראה לי שכן. מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?מתה על זה. יש לי אפלו כל מני שילובים מוזרים מדי פעם. לגיוון. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?כן סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?הרבה פעמים. קרה ליבדיוק ביום שישי. מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?אהה..מוזיקה. מי האחרון ששימח אתכם ואיך?חברה,סתם שהיא באה אליי להתנחל שישבת. מי האחרון ששימחתם ואיך?חברה,הלכנו לעשות ביחד פירסינג. סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?משמח. ילדים זה שמחה?כן שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?כן עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?8 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?שמחה עצב ומדי פעם כעס.

FFTL

New member
~מעתיקה את התשובות מ30~

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? מה..מאיפהלי. מתי הפעם האחרונה שבכיתם? עע..השבוע בטוח, לאזוכרת מתי. בגלל מה זה היה? לאזוכרת. אתם מאמינים שבכי משחרר? כן. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? לאזוכרת. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? מה? איזה צבע הכי מביע עצב? אדום. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? !#?%!? מה השאלות האלה?! שומעים שירים מלנכוליים? כן. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? לפעמים. אתם בוכים בסרטים? כן.
איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אבודות והוזות.
ועוד מליון. :] אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? לבד לא נראהלי, אם יש איזה משו אז כן. >< מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? שלי או של אחרים? עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 3?
פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? שיר מלחיץ? >< סובלים מחרדת בחינות? לא ממש.. חרדה חברתית? כנל. קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? לא.
פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? אמ..ישמצב. פוחדים מהחושך? לא חח פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לא.. מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לאזוכרת. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? לא יודעת. -.- נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? צוחקת על עצמי
וחוצמזה..חוזרת לישון.
אתם פוחדים להיות לבד בבית? נופ. אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? כן. >< איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? המסור!#%!#^~$%~%! :| יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? ההוא מהמסור
היו לי סיוטים ממנו. XD יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?
לקחתם פעם כדורי הרגעה?
מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? לשכב. :] עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 1. כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? המ. דברים שקשורים להומופוביה, חוסר ידע אבל בכלזאת חושבים שהם יודעים..וכאלה. -.- על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? מה..לאיודעת. >< יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כן. כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? שומרים. :} איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?
כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?
הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? ברור. כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? המ. לאיודעת. אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? אהא.
התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אתם נוטים להתעצבן מהר? לפעמים. עם מי התפייסתם לאחרונה?
ועם מי רבתם?
מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?
עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?1. שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? וווווווועו. לא יודעת. יש מלא D: רקדתם פעם משמחה? לא
בכיתם פעם מרב אושר? לא.
מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? מלא דברים. :] אתם צוחקים הרבה? יאפ.
אתם אנשים מצחיקים? ככה אומרים.
מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? אחלה >< מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כן.
סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן.
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן..אבל בכלזאת צחקתי.
מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מלא. >< מי האחרון ששימח אתכם ואיך? לאזוכרת. מי האחרון ששימחתם ואיך? לאזוכרתתתתתת. :} סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? בנאלי?
ילדים זה שמחה? לא! שימחה או שמחה? שמחה.
החורף משמח אתכם? כעעעעעעע1#$ D: עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 7.
איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה.

Venus Doom

New member
אחלה שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? גון ויט דה סין ו- Runnig Up That Hill של פלסיבו. מתי הפעם האחרונה שבכיתם? ממש ממש בכיתי לפני בערך שבוע כשהיה את השיר של כריסטינה אגילרה באמטיוי [Hurt] בגלל מה זה היה? השיר הזכיר לי את סבא שלי ז"ל אתם מאמינים שבכי משחרר? כן. זה מאוד משחרר. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? הממ אני חושבת שכן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? בבכי? איזה צבע הכי מביע עצב? נראה לי שחור. זה מזכיר לי הלוויות.. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? החתולה של חברה של אימא שלי גוססת והיא הולכת למות ואני ממש עצובה בשבילה \: שומעים שירים מלנכוליים? כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? בטח אתם בוכים בסרטים? תלוי עד כמה הסרט עצוב.. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? בלאק הוק דאון, פרל הארבור, ארמגדון וכל הסרטים על השואה. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? גם וגם עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 6 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? לא חושבת שיש שיר כזה
סובלים מחרדת בחינות? לפעמים יש לי בלאקאאוט חרדה חברתית? לא יודעת
קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? כן פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? ברור פוחדים מהחושך? לא [אבל שהייתי קטנה ממש פחדתי ותמיד השארתי אור קטן דולק בחדר
] פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? כן מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? 7.8.07. ביומולדת של חברה. היא ממש השתכרה ולא ידענו מה לעשות איתה. זה היה ממש מפחיד. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? צורחת
[ואז מתקשרת לאמא או לאבא XDD] נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? אומרת לבעל של אמא שיילך לבדוק בחוץ אתם פוחדים להיות לבד בבית? ממש לא. אני מתה על זה ^_^ אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? לעיתים רחוקות איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? המסור, הצעקה, הטינה, הצלצול...וכל סרטי האימה למיניהם יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? לא חושבת יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? כן לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? מדברת לעצמי בהיגיון ומנסה להירגע ואולי אפילו אני שומעת מוזיקה. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 1 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? שאני אחזור לאכול בשר. [אני צמחונית ותמיד המשפחה שלי אומרת לי שזה סתם ושזה יעבור לי. כן, בטח.] על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? אופי של אנשים רק לפי המראה שלהם או המוזיקה שהם שומעים. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כן. דוד של אבא שלי. כל הזמן הוא צובט אותי בלחיים כשהוא רואה אותי. ופאק אני בת 17 כבר!@# כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? גם וגם איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? לא יודעת..זה עובר מתישהו. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? כן
הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? לא אתם נוטים להתעצבן מהר? לא עם מי התפייסתם לאחרונה? אני לא רבה עם אנשים.. ועם מי רבתם? אף אחד מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? אני כבר לא זוכרת. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 10 [כי אני לומדת לתיאוריה המזויינת הזאת
] שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? שירים קופצניים כאלה..יש הרבה רקדתם פעם משמחה? כן בכיתם פעם מרב אושר? כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? וואו הרבה דברים. אבל משהו שקשור למשפחה שלי יגרום לי הכי הרבה אושר. [וגם אם הימ יבואו לארץ
] אתם צוחקים הרבה? כן אתם אנשים מצחיקים? כן [נראה לי
] מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? הוא אחלה^^ מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כ"כ. במיוחד הצחוק של חברה שלי
סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? חחחחחחחחחחח כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? אני שומעת מוזיקה מי האחרון ששימח אתכם ואיך? חברות שלי. אתמול היינו בפיקניק בפארק והיה ממש כיף. מי האחרון ששימחתם ואיך? לא יודעת
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח ילדים זה שמחה? כן שימחה או שמחה? שמחה [מה ההבדל?
] החורף משמח אתכם? כן *___* עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 2 [תיאוריה וזה..] איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? פחד. אני בנאדם פחדן.

CyanideSun

New member
../images/Emo13.gif

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? אממ... לא ממש מעציב.. אני סתם שומעת אותו שאני עצבנית\עצובה when love and death embrace מתי הפעם האחרונה שבכיתם? לפני יומיים בערך בגלל מה זה היה?הממ אישי
אתם מאמינים שבכי משחרר? אצלי לא... זה גורם לי להיות יותר עצבניתXD בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?מלא פעמים איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?סתם לא מדברת עם אפחד... איזה צבע הכי מביע עצב?כחול אפור חיוור כזה מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?לודעת
שומעים שירים מלנכוליים?האמת שאינלי מושג... שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?לפעמים אתם בוכים בסרטים?רק אם אני נמצאת בתוך העלילה לגמרי איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?כשהיתי קטנה היתי בוכה מסרטים שהיו רוצחים בהם כלמני בעלי חיים
אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?אם מצחיקים אותי תוך כדי שאני בוכה אז יכול להיות
מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?אני לא כ"כ יודעת כי המוות היחידי שחוויתי היה של סבא שלי.. לפני שנתים... וזה היה נורא עצוב עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?4 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?פרגלישס של פארגיXD סובלים מחרדת בחינות?לא חרדה חברתית?לא יודעת
קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא זוכרת.. אבל אני נורא פחדנית אז יכול להיות פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?אממ... לא שזכור לי
פוחדים מהחושך?אכן.. -___-" פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?האמת שלא.. בקור אני יותר עצבנית מאשר מפחדתXP מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?אחרי שראיתי את הסרט הצלצול>< מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?או שאני משתגעת.. או שאני מתחילה לבכות>< נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?נועלת את כל הבית ועולה לחדר ויושבת שם בלי לזוז אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא פוחדת אבל מעדיפה חברהXP אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?לפעמים איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?הצלצול.. וההתחלה של צ'אקי~_~ יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?השכן שלי מלמטהXD יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?אני מפחדת פחד מוות מדבורים... ובתכלס.. אני יודעת שהן לא יעשו לי כלום... אבל הן עדין מפחידות>< לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מדברת לעצמי ומנסה להגיע את עצמי... עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?אממ... 2 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?כשחברות שלי יורדות על הימ בכוונה... כי הן יודעות שאני אוהבת אותם
על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?דעות שמנוגדות לשלי... אבל תלוי באיזה נושא.. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?אחיות שלי לפעמים כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?אם אני לבד.. אז מוציאה... אם אני עם חברה... שומרת בבטן עד שאני אהיה לבד
איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?יושבת על הרצפה ונושמת עמוק כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?לא האדימו.. אבל אני כועסת הרבה פעמיםXP הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן... הרבה פעמים
כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?תלוי... כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?גם וגם... אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? אכן כן... התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?חחח... לאXD אתם נוטים להתעצבן מהר?אממ.. כן... עם מי התפייסתם לאחרונה?חברה שלי... לא דיברנו 3 חודשים>< ועם מי רבתם?משהי באוטובוס שעצבנה אותי~___~ מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?אממ.. בכיתה ה' נראה לי.. רבתי עם חברה שלי מי תשב באוטובוס ליד החלון... ובגלל זה לא דיברנו שבועיים...>< עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?אממ 4... שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?המון! אבל בזמן האחרון... vampire heart רקדתם פעם משמחה?כן
בכיתם פעם מרב אושר?לא זוכרת
מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?הממ.. שחלומות שלי יתגשמו... אתם צוחקים הרבה?תלוי
אתם אנשים מצחיקים?אנשים אומרים שכןXP מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?שימושיXD מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?משהי כמו חברה שלי... כןXD סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כן...>< סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?המון פעמיםXD מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?אממ... לודעת
מי האחרון ששימח אתכם ואיך?ילד אחד שאני מכירה מי האחרון ששימחתם ואיך?לודעת אם שימחתי משהו
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?תלוי... ילדים זה שמחה?אממ... יכול להיות
שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?אכן כן! עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?5
איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?כולם בסלט...

DropDeadAlice

New member
כל אחד עושה את השאלון בעיקר בשביל עצמו.../images/Emo11.gif

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? יש המון. early sunsets over monroeville ובלדות רוק, שירים מיוחדים של הימ, למשל the funeral of hearts
מתי הפעם האחרונה שבכיתם? מזמן בגלל מה זה היה? לא זוכרת אתם מאמינים שבכי משחרר? כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? לא. זה תמיד משפר קצת את ההרגשה כשנרגעים איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? כשאני עצובה\עצבנית במיוחד אני מרירה, חוש ההומור שלי נהיה חולני מהרגיל. איזה צבע הכי מביע עצב? גווני אפור שחור לבן. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? לאדעת. תאונות שהורגות אנשים? שומעים שירים מלנכוליים? בטח שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? המון...אחד שאני זוכרת במיוחד היה traveling soldier, גם הקליפ של why cry. אתם בוכים בסרטים? בכיתי ב"סיפור אהבה בלתי נשכח" איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? "סיפור אהבה בלתי נשכח" אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כן... מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מעציב. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 5. פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? אולי שירים של מרלין מנסון... סובלים מחרדת בחינות? כן חרדה חברתית? אוהווווו לגמרי קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? לא !! פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן פוחדים מהחושך? חחח כן XD פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? ישמצב.. מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לא זוכרת... מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? just think happy thoughts נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? scream your heart out? אתם פוחדים להיות לבד בבית? כן! אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? לא OO" איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? "מגרש השדים" , כל כך מפחיד שעד היום לא נעים לבטא את השם שלו בקול. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? מישהו? המממ...מרלין מנסון
יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? מהחושך כמובן. לקחתם פעם כדורי הרגעה? טחח לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? חושבת על דברים נחמדים :) עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?מינוס 70. כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "אם שכחת מה רצית להגיד כנראה שזה לא היה חשוב מספיק" זה פשוט מעצבן! על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? כשאנשים מטיפים להומופוביה. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? אמא כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? שמה מוזיקה. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? חח לא הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? ברור. כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? אף אחד לא באמת יכול להעליב אותי אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? בטח
התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? טחח לא אתם נוטים להתעצבן מהר? כן לגמרי
עם מי התפייסתם לאחרונה? עם מורן
ועם מי רבתם? אפחד. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? כנראה עם מורן XD עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 0 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? יש כמה...early sunsets over monroeville של MCR הוא אחד הבולטים. רקדתם פעם משמחה? לא S: בכיתם פעם מרב אושר? לא. מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אהבה כמובן. אתם צוחקים הרבה? אני מחייכת הרבה. אתם אנשים מצחיקים? some say מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? הרבה פעמים אנחנו כותבים את זה כי אין לנו משהו טוב יותר להגיד :) מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? לא. אלא אם כן הוא צוחק ממש מוזר. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? בטח. זה לא אשמתי שאנשים טיפשים
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? בטח. זה לא אשמתי שאנשים טעם חוש הומור גרוע
מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? לשיר לשמוע מוזיקה=] מי האחרון ששימח אתכם ואיך? אמא, ע"י זה שהיא עשתה מה שביקשתי:] מי האחרון ששימחתם ואיך? את טלי. כי הייתי מנומסת לאיזה שעה. סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח לגמרי! ילדים זה שמחה? לא. kids are evil שימחה או שמחה? שמחה. החורף משמח אתכם? לגמרי=] עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? המממממ 7? חח איזה שאלון חמוד D:

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

~עצב~ איזה שיר הכי מעציב אתכם? הסאונדטראק של שר הטבעות מתי הפעם האחרונה שבכיתם? מזמן בגלל מה זה היה? כלכך מזמן שלא זוכרת אתם מאמינים שבכי משחרר? אני יודעת שבכי משחרר. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? חח כה איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? הולכת לישון איזה צבע הכי מביע עצב? כנראה שחור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? כנראה כשראיתי את ג'ררד וואי באמצע הרחוב דיי שנאתי את עצמי שאני ראיתי אותו ולא חברה אחרת שלי שממש אוהבת MCR. שומעים שירים מלנכוליים? לרב לא, אפילו HIM זה עניין מוזר שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? may it be-enya אתם בוכים בסרטים? לא איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? כל הסרטונים של התעללות בבעלי חיים וכאלה ממש מעציבים אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כמעט תמיד מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מעציב עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 1 ~פחד~ פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? הTHEME של מלתעות? סובלים מחרדת בחינות? לא חרדה חברתית? לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? יש מצב פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? הפלאפון שלי כל יום אני בחרדה שאני יאבד אותו פוחדים מהחושך? לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? כה מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לאזוכרת מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? דופקת קפיצה וצעקה נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? חח אוי אני חייה במצבים הרבה יותר דפוקים ולא זה לא מרתיע אותי אתם פוחדים להיות לבד בבית? אני אף פעם לא לבד בבית תמיד יש איתי נוכחות :) אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? כה איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? סיינס יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? פוביה מאוניות יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? פחד מאניות? לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? הולכ לישון עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? חח 1 ~כעס~ איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "פרודו !@#$%" על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? שר הטבעות יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? אמא >< כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? מוציאה איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? שינה כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? אם כעסתי עד כדי כך לא נראה לי שהספקתי להסתכל במראה הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כה כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מאכזב.. אבל אם כבר אז כנראה מכעיס כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? מדי פעם התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אם כבר שאלוני ישרא בלוג אבל זה מצחיק לא מעצבן אתם נוטים להתעצבן מהר? ממש לא עם מי התפייסתם לאחרונה? בטח מרים ועם מי רבתם? ידידים טובים מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? יש כלכך הרבה עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 1 ~שמחה~ שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? יש יותר מדי אין ספציפי רקדתם פעם משמחה? תמיד בכיתם פעם מרב אושר? כה מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? שר הטבעות! אתם צוחקים הרבה? המון אתם אנשים מצחיקים? מצחיקה את עצמי נחשב? מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? עדיף על lol מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כה סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כה סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כה מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? להיות בחברה טובה מי האחרון ששימח אתכם ואיך? אמא - שופינג! מי האחרון ששימחתם ואיך? מרים! יומהולדת! סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? תלוי בסרט ילדים זה שמחה? לפעמים שימחה או שמחה? בלי ה-י החורף משמח אתכם? לגמריי עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 8 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה

5ifi

New member
אווווווווווווו

הולך להיות לך קר...אווו הולך להיות לך מאוד קר. בושוויץ ובמאיידנק קפוא כמו קרח תמיד...אז ב11! חח..בדיוק כשבאתי להמליץ לך לקחת יותר אוכל ופחות בגדים משתכננת...אז אני חוזרת בי- קחי בגדים! המון בגדים! (אבל תקחי גם אוכל...המון אוכל!! חזרתי מוזלמנית מפולין...{ולא כי הזדהתי עד כדי כך..})

alexsobsession

New member
חחחחח

כה עשיתי לעצמי שופינג חורף חבר לי רק לקנות מעיל נורמלי .. חחח ובכייף, להשיל מעצמי כמה קילוגרמים לא יזיק ..

5ifi

New member
לא...

אני לא מסתדרת עם מסנ...ערסיקיו כבר לא טוב?

The Fantasy

New member
יאללה גם אני ../images/Emo9.gif

עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם?הו יש יותר מדי..אבל נלך על wherever you will go של דה קולינג, רק בגלל שהוא האהוב עליי. מתי הפעם האחרונה שבכיתם?המ בימים האחרונים בטח. בגלל מה זה היה?כנראה מצבי רוח וכו' אתם מאמינים שבכי משחרר? מאוד. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? יותר מדי פעמים. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?בדר"כ בוכה, שרה או כותבת. איזה צבע הכי מביע עצב? נראה לי שכחול. אבל לא יודעת. זה תלוי. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? לא זוכרת. שומעים שירים מלנכוליים?חח בטח. אנחנו בפורום HIM בכל זאת
שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? כן. יכול להגיע לדמעות טרגיות שכאלו חחח אתם בוכים בסרטים? יאפ. אבל רק אם זה ממש מרגש. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? יש המון. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?חח כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?שניהם ביחד. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?3
פחד
איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?חח המ לא זוכרת אבל יש כמה. סובלים מחרדת בחינות? בעבר, כן. חרדה חברתית?לא ממש. קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?יאפ. פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן. פוחדים מהחושך? המ כן בערך. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? המ נראה לי שכן
מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?כשהתגייסתי? אה ובמטווחים. פחד לא נורמלי. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מנסה להרגע? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? נלחצת כמו לא יודעת מה. אתם פוחדים להיות לבד בבית?תלוי. בדר"כ לא, להפך, אני אוהבת :] אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?יוצא שכן, אבל אני שונאת את זה. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?המ..לא יודעת..אין הרבה סרטים שממש מפחידים אותי. אולי שתיקת הכבשים הכי הרבה. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?לא. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?המ כמו מה? לקחתם פעם כדורי הרגעה?נופ. מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?נושמת עמוק. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?0
כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?המ
על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?שמאלנים. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?אחים שלי חחחח כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?בדר"כ מוציאה.. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?ננעלת בחדר ומנסה להרגע חח כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?יש מצב. הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כמובן
כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב. אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?חחח יאפ התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?המ לא שזכור לי. אתם נוטים להתעצבן מהר?תלוי על מי חח עם מי התפייסתם לאחרונה?המ
ועם מי רבתם?אולי עם ההורים או משהו כזה מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?יש המון..אני פשוט לא זוכרת חח עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?0
שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם?כל מיני, בייחוד שירים של מיקה. רקדתם פעם משמחה?אהא. בכיתם פעם מרב אושר?כן
מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?אהבה, חברים, משפחה, מוזיקה. אתם צוחקים הרבה?יאפ
אתם אנשים מצחיקים?מתיימרת להיות אחת XD מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?בנזונה
סתם נו, אני משתמשת בו הרבה
מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?חחח כן מאוד. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?חחחחחחחח יותר מדי פעמים
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?חח כן. מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?לשיר. מי האחרון ששימח אתכם ואיך?המהמהמהמ לא יודעת. מי האחרון ששימחתם ואיך?אין לי מושג
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?תלוי. ילדים זה שמחה?יאפ. שימחה או שמחה?שמחה! החורף משמח אתכם?מאוד
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?9 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?שמחה ועצב. כל פעם משהו אחר

מדHIMה

New member
גמאני ^^

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?בעיקר שירים ששמים בקטע עצוב בסרט מתי הפעם האחרונה שבכיתם?אתמול בגלל מה זה היה?ביגלל שאנדריאה מהלוחשת לרוחות מתה =( אתם מאמינים שבכי משחרר?אררם כן ולא בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?מישתתקת איזה צבע הכי מביע עצב?לא נראה לי שיש כזה מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?משהו שקרה לידיד שלי שומעים שירים מלנכוליים?.... מה זאת המילה הזאת? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?אין אתם בוכים בסרטים?יאפ איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?כל סרט שבו מישהו שאהבתי מת אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מעציב עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?1 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?אין סובלים מחרדת בחינות?לא ממש חרדה חברתית?אין קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא זוכרת פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן פוחדים מהחושך?ליפעמים פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?לא מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?בטח באיזשהו סרט מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?צועקת ומיד מתחילה ליצחוק נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?עוצמת עיניים אתם פוחדים להיות לבד בבית?ליפעמים אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?בד"כ לא איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?לא זוכרת יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?להיות לבד בבית בלילה יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?כן לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?שומעת מוסיקה עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?1 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?"אמרתי לך" על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?הכללות למיניהן יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?לא כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?ליפעמים מוציאה איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?מוסיקה אוכל כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?לא הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?לא יודעת אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?לא אתם נוטים להתעצבן מהר?לא עם מי התפייסתם לאחרונה?אררם לא היה לי עם מי לריב ועם מי רבתם?אף אחד מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?כל הריבים עם אח שלי עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?1 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?הרבההה מאודד רקדתם פעם משמחה?לייק דהה בכיתם פעם מרב אושר?כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?הרבה מאוד דברים אתם צוחקים הרבה?יאפ אתם אנשים מצחיקים?חח תלוי מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?חחחחחחחחחח מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?כן סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?חח כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?עושה מה שאני אוהבת לעשות מי האחרון ששימח אתכם ואיך?חברה מי האחרון ששימחתם ואיך?לאיודעת סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?משמח ילדים זה שמחה?כש הם חמודים ושקטים שימחה או שמחה?מה זה משנה? החורף משמח אתכם?כן עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?9 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?אררם תלוי, אבל אושר

TheSini

New member
אני אני אני!!^_^

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? מתי הפעם האחרונה שבכיתם? בגלל מה זה היה? אתם מאמינים שבכי משחרר? בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב? מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? אתם בוכים בסרטים? איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?ההתחלה של Smooth Criminal...כל פעם מחדש חחח סובלים מחרדת בחינות?לא חרדה חברתית?לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן,מתנה מחברה לשעבר שהייתה ממש חשובה לי. פוחדים מהחושך?לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?לא מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?לפני שבועיים בערך מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?שומע HIM חחחח נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?לוקחים אלה והולכים לחפש ^^ אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?כן,למה לא =\ איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?סרטים לא מפחידים אותי כ"כ בקלות. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?לא חושב... יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?לא לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?סיגריה!בדוק! עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?-20,אני בדיוק מתארגן לדייט:p כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?טוב אחי(עם גילגול עיניים ותנועה חדה עם היד) על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?השוואות. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?אמא,אבל באיזה משפחה זה לא ככה? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?שומר עד שמתפוצץ ואז לא כדאי להיות לידי.פעם שברתי שולחן בגלל עצבים חחחח איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?סיגריה(אני אומר לך זה פותר הכול),אפילו 2. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?כן הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?ב-ט-ח! התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?אם חוזרים על אותו שאלה כמה פעמים אז כן. אתם נוטים להתעצבן מהר?לא עם מי התפייסתם לאחרונה?חברה לשעבר ועם מי רבתם?חבר הכי טוב מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?על קופסאת מסטיקים עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?0:p שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?לא יודע השירים שאני שומע מעודדים אותי אז בערך כל שיר. רקדתם פעם משמחה?כן חחחחח ויש לי ריקוד מפגר כזה בכיתם פעם מרב אושר?כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?אחרי סקס,"שמע היית ענק" :):):) אתם צוחקים הרבה?חחחח כן אתם אנשים מצחיקים?אני מאמין שכן מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?ענק מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?כן סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?נדלג... מי האחרון ששימח אתכם ואיך?הייתי בדיכאון,ואבא סחב אותי מהמיטה וקנה לי גלידה:p מי האחרון ששימחתם ואיך?שוב פעם,נדלג... סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?בנאלי ילדים זה שמחה?אני לא יכול להגיד לא,יש לי 2 אחים קטנים. שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?כן,יום הולדת שלי:p עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?8 וחצי איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?שמחה

TheSini

New member
שחכתי משו =\

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?him - the funeral of hearts מתי הפעם האחרונה שבכיתם?שבועיים בערך בגלל מה זה היה?שיברון לב אתם מאמינים שבכי משחרר?מאוד בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?פנים חמוצות,התנהגות מתנשאת,עצבים לפעמים.אבל כל אחד בדרכו שלו. איזה צבע הכי מביע עצב?כחול נוטה לתכלת מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?:O לא יודע... שומעים שירים מלנכוליים?לא שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?him - the funeral of hearts אתם בוכים בסרטים?פחחחח לא.אלא אם כן מחשיבים את החיים לסרט. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?העציב,לא בכיתי,טיטאניק אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?מאוד!חברים שלי אומרים לי שזה מטריד לפעמים. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מפחיד. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?0

milkshakit

New member
עונהההה../images/Emo9.gif

עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם? יש מלא. נגיד של הימ.. This Fortress Of Tears מתי הפעם האחרונה שבכיתם? וואי, היה לפני הרבה זמן..והיום כמעט. :$ בגלל מה זה היה? :$ אתם מאמינים שבכי משחרר? מאוד!! בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? בטח, רוב הפעמים. במה זה עוזר? איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? מסתגרת בחדר (?) איזה צבע הכי מביע עצב? שחור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? הרבה דברים שקורים בחדשות.. אונס, ורצח, והכל
שומעים שירים מלנכוליים? לעיתים קרובות מאוד שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? כן, מאוד אתם בוכים בסרטים? תלי איזה, אבל כן! לעיתים קרובות איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? "העורב"
אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? יש מצב XD מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מפחיד, בהרבה עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 5 פחד
איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? כל השירים של קריידל/רמסטיין וכו'
סובלים מחרדת בחינות? כן חרדה חברתית? כן קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? אולי, לא ממש זוכרת פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?
! פוחדים מהחושך? לעיתים, ולעיתים לא. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לא ממש הבנתי את השאלה
מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? כשראיתי את הסרט "דממת מוות"
מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מסיטה את המבט. נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? די, זה הדבר הכי מפחיד שיכול קלרות חחח *מסתכלת אחורה
*
. כנראה שאני אצא מהחדר, או אנסה לברר מה קורה. אתם פוחדים להיות לבד בבית? לפעמים, למרות שכבר די התרגלתי אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? אני משתדלת שלא, מניסיון איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? Dead Silence יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? מה ז"א מישהו? תלוי.. נגיד שדני פילת'
יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?
מג'וקים, וכל חרק אחר שלא יכול להזיק לי. לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? מנסה להירגע ולנשום עמוק. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 5 כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "הנוער של היום...", "תיקחי דוגמה ממנה/ממנו", וכו'. כל האימר ות של ההורים קיצקץ. על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? לא יודעת, תלוי יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? אחותי ואמא שלי, לעיתים כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? שומרים בבטן. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? מנסה להירגע ולשלוט בעצמי כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? לא יודעת, כשאני כועסת אני לא מסתכלת במראה :) הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? מאוד כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב
כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב
אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? בטח.. כל הזמן. התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? חח לא אתם נוטים להתעצבן מהר? לא ממש מהר, מחשיבים אותי דווקא כאדם רגוע. עם מי התפייסתם לאחרונה? לא רבתי עם אף אחד אז גם לא התפייסתי ועם מי רבתם? - מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? - עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 4 שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם? יש הרבה, אבל בעיקר שירי פופ קופצניים וכו'. רקדתם פעם משמחה? כן בכיתם פעם מרב אושר? לא מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? יש הרבה דברים. שמישהו יגיד לי שהוא אוהב אותי אולי? XD אתם צוחקים הרבה? לפעמים, לא תמיד אתם אנשים מצחיקים? כנראה שכן מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? חחח (
). לדעתי זה מעולה, אין צורה אחרת יותר טובה לבטא את הצחוק, וביחד עם אייקונים זה בכלל מעולה. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? תלוי אם הצחוק שלו מצחיק :) סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן
איזו פדיחה. סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? יש הרבה דברים, בעיקר לרקוד מי האחרון ששימח אתכם ואיך? חברה שלי.. צחוקים והכל, כרגיל מי האחרון ששימחתם ואיך? חברה שלי כנראה (?) חח סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? בנאלי, אבל אי אפשר בלי סוף טוב. ילדים זה שמחה?
ככה-ככה שימחה או שמחה? שימחה ?? החורף משמח אתכם? לא
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?4 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? נראה לי שאצלי זה מתחלק בין 20 אחוז כעס, 10 אחוז פחד, 30 אחוז שמחה, ו40 אחוז עצב.

למעלה