להלהלה לסופ"ש נו אוף טופיק וזה, תהנו.
I inbal287 New member 27/7/07 #3 וואו../images/Emo2.gif זה כ"כ מרתק. זה כ"כ עמוק. את צריכה לעשות מזה סרט!!
M my reflection New member 27/7/07 #4 ואו../images/Emo2.gif תגידי ניסית פעם לשלב מסטיק חריף במיוחד עם מסטיק מתוק ? זה טעיםXD
P PerfectSP New member 27/7/07 #15 אני ניסיתי את חריף עם החמוץ החדש הזהP: ../images/Emo190.gif וגם מתוק עם החמוץ הזה החדש..
O OOORRRRR New member 27/7/07 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח יווו אני אשכרה צוחקת בקולל!!!
B BuddhaForScarlett New member 27/7/07 #6 חזררררררררררתתתתתתתיייייייי מה קורה כולם?! שמעתי שאפשר להרשם מחדש לרישמי. יאי! תרשמו תרשמו , אבל בבקשה אל תפתחו שם שירשורים חדשים, נהיה לנו בIsraeli ehcelon ראיתי שאנשים כבר מצאו את השירשור הישן, שזה מצויין.. כמה שהפורום גדל, ולא הייתי פה רק שבוע
חזררררררררררתתתתתתתיייייייי מה קורה כולם?! שמעתי שאפשר להרשם מחדש לרישמי. יאי! תרשמו תרשמו , אבל בבקשה אל תפתחו שם שירשורים חדשים, נהיה לנו בIsraeli ehcelon ראיתי שאנשים כבר מצאו את השירשור הישן, שזה מצויין.. כמה שהפורום גדל, ולא הייתי פה רק שבוע
B BuddhaForScarlett New member 27/7/07 #18 ../images/Emo24.gif שמעתי שהצלחתן להתחבר לרישמי!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההה *רוקדת* חח הרבה אנשים שם מופתעים מכמות הישראלים שנרשמו פתאום
../images/Emo24.gif שמעתי שהצלחתן להתחבר לרישמי!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההה *רוקדת* חח הרבה אנשים שם מופתעים מכמות הישראלים שנרשמו פתאום
R RoNittaH New member 27/7/07 #10 קניתי את הפוסטר של 30 DDD: בתומר הוא יפה*-*!! קניתי גם פוסטר של MCR שבחיים לא ראיתי
T The Fantasy New member 27/7/07 #11 יאא תתחדשי בובה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif כמה הוא עלה? והוא ענק נכון? אני גם רוצה לקנות [גם של HIM אני רוצה] ואין לי מושג אם יהיה לי מקום לזה בחדר שלי
יאא תתחדשי בובה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif כמה הוא עלה? והוא ענק נכון? אני גם רוצה לקנות [גם של HIM אני רוצה] ואין לי מושג אם יהיה לי מקום לזה בחדר שלי
L Lies for the Liars New member 27/7/07 #12 גמאני קניתי [אתמול]../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif