יש בינינו 3 נשים שאוכלות דל פחמימה/קטוגני ולכן התפריט בהתאם. בכל פעם שצריך כמה כפות קמח לעיבוי, משתמשת
בקמח שקדים. מוזמנים להחליף.
לביבות תרד ובולגרית בתנור - יש לי תבנית סיליקון שקעים לא של מאפינס (גם זה), אלא של מיני פשטידות. יוצא יפיוף.
פשטידת כרישה וגבינות - לפי המתכון של "חן במטבח" לפשטידת פילו וגבינות, רק בלי הפילו. וחתכתי לריבועים לגיוון.
קבאב דגים בתנור - מתכון שלישי שאני מנסה בשנים האחרונות. לא טעים. זהו. פרשתי.
בכלל הכנתי אותו כי לא היה לי גרבלקס מוכן ובכל הסביבה לא מצאתי סלמון מעושן. הרגיש לי
שחסר משהו בתחום הדגים. אבל, גם יותר עבודה, גם פחות טעים. די.
מגש דגים מלוחים וטונה מעושנת.
מגש אנטיפסטי פלפלים וחצילים, על כל פרוסת חציל כפית רוטב פסטו
קערת "סלט" - תערובת של קוביות גבינות קשות בגודל כ-1.5 על 1.5 ס"מ: רוקפור של תנובה, גלעד (קשקוול) של
תנובה וצ'דר שלושת הצבעים, עם חצאי עגבניות שרי, בצל סגול קצוץ, פטרוזיליה וזיתים פרוסים. מתובל בשמן זית וטיפה לימון.
(לגמרי מנת חלבון. אני בד"כ מגישה את הגבינות הללו על הסכין, אבל נשארו קוביות גדולות משבועות. אז הקפאתי בניילון
נצמד בתוך שקית זיפ. הוצאתי יום קודם. טעמתי. היה מצוין, ובכל זאת, כיוון שלא טרי, החלטתי לעשות אתן משהו... מוצלח.
תמיד יש סלט ביצים באירוחים שלנו בגלל הקטוגניות. אני בחרתי בחצאי ביצים קשות עם כפית טחינה ירוקה תוצרת בית.
טאבולה כרובית עם המון ירוקים, בתוספת כדורי מוצרלה קטנטנים.
ואם תשאלו אותי, אני מוכנה לחיות על התפריט הזה כל יום, כל היום.
בקמח שקדים. מוזמנים להחליף.
לביבות תרד ובולגרית בתנור - יש לי תבנית סיליקון שקעים לא של מאפינס (גם זה), אלא של מיני פשטידות. יוצא יפיוף.
פשטידת כרישה וגבינות - לפי המתכון של "חן במטבח" לפשטידת פילו וגבינות, רק בלי הפילו. וחתכתי לריבועים לגיוון.
קבאב דגים בתנור - מתכון שלישי שאני מנסה בשנים האחרונות. לא טעים. זהו. פרשתי.
בכלל הכנתי אותו כי לא היה לי גרבלקס מוכן ובכל הסביבה לא מצאתי סלמון מעושן. הרגיש לי
שחסר משהו בתחום הדגים. אבל, גם יותר עבודה, גם פחות טעים. די.
מגש דגים מלוחים וטונה מעושנת.
מגש אנטיפסטי פלפלים וחצילים, על כל פרוסת חציל כפית רוטב פסטו
קערת "סלט" - תערובת של קוביות גבינות קשות בגודל כ-1.5 על 1.5 ס"מ: רוקפור של תנובה, גלעד (קשקוול) של
תנובה וצ'דר שלושת הצבעים, עם חצאי עגבניות שרי, בצל סגול קצוץ, פטרוזיליה וזיתים פרוסים. מתובל בשמן זית וטיפה לימון.
(לגמרי מנת חלבון. אני בד"כ מגישה את הגבינות הללו על הסכין, אבל נשארו קוביות גדולות משבועות. אז הקפאתי בניילון
נצמד בתוך שקית זיפ. הוצאתי יום קודם. טעמתי. היה מצוין, ובכל זאת, כיוון שלא טרי, החלטתי לעשות אתן משהו... מוצלח.
תמיד יש סלט ביצים באירוחים שלנו בגלל הקטוגניות. אני בחרתי בחצאי ביצים קשות עם כפית טחינה ירוקה תוצרת בית.
טאבולה כרובית עם המון ירוקים, בתוספת כדורי מוצרלה קטנטנים.
ואם תשאלו אותי, אני מוכנה לחיות על התפריט הזה כל יום, כל היום.