להלן אמא של אמיר

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
להלן אמא של אמיר

אני זו שכתבתי את הדברים שעמם פתחת את השיחה שלכן מאתמול ורציתי קצת להסביר ולהבהיר... אני לא כתבתי שמי שבוחר בחיים זה נעשה יותר קל אני כתבתי שמי שבוחר בחיים זה נעשה פחות קשה.. ויש הבדל התכוונתי, לנפילות להתרסקות ולא לאובדן עצמו עם ליוויו של האובדן בחיינו אני מסכימה איתך, כואב תמיד -שם (אחרי 14 ש´ אני עדיין מרגישה צורך לכתוב פה..) זה הפך להיות משהו שנמס בעורקי והפך להיות משהו בהוויה שלי כמו שאני מה שאני: בחורה, אמא, בת זוג, בתם של, עובדת, כך אני גם אחות של אחי החי ואחות של אחי המת ואדם שחי עם זב בכל רגע ורגע ובאותו רגע ממש כשאני מחייכת, אני גם עצובה לא כי בכל פעם ששמח לי או בכל פעם שמצחיק לי אני נזכרת,, לא! אני בהוויה שלי גם עצובה בכל רגע כשכתבתי שזה פחןת קשה התכוונתי לנפילות, לדיכאונות להתרסקות וזו חוויה אישית שלי ותהליך שאני עברתי לאור העובדה שפעם כל התרסקות דרשה ממני ימים וכוחות עצומים על מנת להתרומם ולהמשיך,, והיו רגעים שלא הייתי בטוחה שלהמשיך זו הדרך.. היום אני מסוגלת ליפול בהבנה להכיר את זה ולדעת שיש יציאה וזה חלק מזה גם את נפילותי קיבלתי בהבנה אם כי בכאב עדיין (זה כואב פיסית יחד עם הכל) וזה מה שהופך את זה עבורי לפחות קשה מפעם SAD

לעצובה

כתבתי את מה שכתבתי כי רציתי להבהיר שעצם זה שבחרתי בחיים, אין זה מקל בהדמודדות היום יומית. ובכלל, אני לא מבינה את המדידות האלה שעושים לפעמים בין כאב לכאב. זה שאני לא בוכה כל הזמן או לא בוכה בציבור, ולא מדוכאת, אין זה אומר שזה לא קשה לי, יום יום ושעה שעה ושאני לא בוכה יום יום. הנפילות הארוכות שאת מזכירה זה פועל יוצא של זמן. עם הזמן ההפסקות בין הנפילות ארוכות יותר, ללא קשר במה בחרתי. ההבדל שאני רואה הוא האם אני אהיה מדוכאת כל הזמן, אלבש שחורים כל הזמן, או אמשיך לחיות ואשתלב בנעשה ביום יום למרות כל הקשיים. מקוה שהבהרתי את עצמי.

sad

New member
להלן

אני כל כך מבינה על מה את כותבת זה נראה לי כל כך ברור שזה כך, אנחנו שחיים את זה יום יום רק היה לי חשוב להבהיר שמה שכתבתי לא היה מסוג הקלישאות האיומות כ"כ בעיני כגון: "הזמן יעשה את שלו" או "אתם תתגברו על זה" אני לפעמים תוהה מי המציא אותן??!! SAD

תודה עצובה...לכן גם לא ציינתי את

שם כותב ההודעה, כי לא רציתי שההתיחסות תהיה אישית אלא עיניינית. שבוע טוב

למעלה