להלן הסיפור לידה

vashti72

New member
מקסים, מצחיק ומרגש../images/Emo13.gif

ואיזה מתוקה היא... הזכרת חי את הקטע שכל הזמן היה לי פיפי ונורא סבלתי מזה... וזה נכון שהפרידה מהמיילדת קשה

אוי! בכיתי...

ואפילו בלי שאני בהריון
(אולי זה ההורמונים של ההנקה) לידה יפה, סיפור יפה ואמא יפה (מבפנים לפחות, אני לא מכירה אותך במראה)

אם פי 3

New member
כיף של סיפור! יופי!

ושאלה: טופי הוא שם אמיתי, או רק לצורך הסיפור? ותות? שימשיך להיות מאושר ואוהב כל כך.

אוי אוי התעלפתי פה...

לפי הכובע המיילדת זו ענת ? ואני חושבת שהקושי להיפרד מהמיילדת הוא אדיר ובאמת לא מדובר מספיק, בדיוק דיברתי על זה עם חברה שלי שילדה גם היא עם ענת, כמה זה "לא טבעי" שהיא הולכת... וגם אני התקשיתי מאד להיפרד, ואכן לא נפרדתי עד היום...

אשכר ש

New member
איזה יופי ../images/Emo99.gif

וסחטיין על הכובע! איזה סיפור משגע וכייפי. מאוד מרגש. אחרי כאלו מחמאות למיילדת לא תספרי לנו מי היא??
שוב הרבה מזל טוב, אושר ובריאות

mamadan

New member
מזל טוב דגת!!!!!../images/Emo24.gif

גרמת לי לבכות מהסיפור הזה... הרבה רגעים של אושר, שפע חלב ובריאות!

Manty

New member
סיפור מקסים ../images/Emo140.gif

עם כל כך הרבה אהבה ורוך
אהבתי את סיפור 5 הבלונים. (אני מה"מיילדת" שלי לא נפרדתי
) התמונה נהדרת, במיוחד עם הכובע - ממש

swann

New member
יופי של סיפור, יופי של לידה../images/Emo65.gif

נהניתי מכל רגע

תודות רבות לכן...../images/Emo7.gif

אתן מרגשות אותי והתמיכה שלכן מאד עוזרת
ולהלן תשובות- טופי, פרח לידת הבית שלי, הוא שם חיבה וכנ"ל תותי לנסיכתי הקסומה. המיילדת היא ענת. וכן
צריך לדבר על הקשר הזה ועל הפרידה הזו. מאד מעודד לחשוב שאני לא היחידה (תודה ענקית לך, א' יקירתי, על הדחיפה לחשוף את זה), שלא השתגעתי... גם התביישתי. כבר נברתי בעמקי נשמתי למצוא כל הסבר פסיכולוגי בגרוש למצב הזה ובסוף ראיתי שזה פשוט קשה, בלי קשר לשום דבר. שוב אתן מוכיחות זה פורום מאד מאד מיוחד. תודה.

../images/Emo24.gif מזלטוב יקירתי ../images/Emo140.gif

סיפור מקסים ותינוקת מקסימה ומבינה גם אני מאוד מאוד את התחושה הזו של הפרידה... מהמיילדת, מהכל. עד היום (כמעט 3 חודשים אחרי) אני ששה ועולצת בכל פעם שאני הולכת לפגוש את המיילדות שלי, שלשמחתי מתפקדות גם בלווי נשי "רגיל" - בדיקות שנתיות, פאפ, בדיקות שד, ואמצעי מניעת הריון.

הילהל

New member
התרגשתי והזדהתי

גם לי הפרידה היתה קשה, בערך מאותם הבלונים (רק שאצלי זו דולה ולא מיילדת). האמת היא שעדיין לא ממש "שיחררתי" חלק מהדברים ואני עומדת במריי ולא מארגנת את הפגישה האחרונה המסכמת עם הדולה. בצד החיובי - גיליתי שהזוגיות שהתחזקה לא מתערערת בקלות. ושהידיעה ש"לא מיציתי" ויהיה עוד סיבוב אי פעם מאוד מנחמת. מזל טוב לך, לדול ולבנות.

ס ו ל ה

New member
דגת איזה יופי של לידה מעצימה אני

זוכרת את התגובה שלך לסיפור של לידת מאי, שהפחדתי אותך אז וכמה דאגה עלתה בי כי אני כל כך מאמינה בלידות בדרך הטבע. ומה אומר את גדולה ומדהימה, והסיפור כל כך ריגש ושימח אותי איזה יופי! איזה דול ! מזדהה לגמרי עם כל התהליך של פרידה וסגירת מעגל עם תהליך ההריון המיילדת, התקופה המופלאה של הזוגיות. כאילו חשפת דברים מחדש אצלי. נשיקות גדולות לך ...

עופריקה

New member
איזה סיפור מקסים

כ"כ רגיש ומרגש. למרות שאני לא מכירה כ"כ הרבה מיילדות בית, גם לי היתה תחושה שזו ענת. היא מקסימה אמיתית. ואני חייבת להגיד ולחזק, שגם בצד שלנו, הדולות, לא כ"כ מדברים על השקט שמלווה את הפרידה. לא תמיד נפרדים. בטח שלא בלב. לא קל לשחרר מישהי שהיא כבר חלק מאיתנו. להמשך חיים מתוקים ודובדבניים. מזל טוב שוב

תודה! מ../images/Emo131.gif בתחילת הדרך

סיפור מאלף! המון מזל טוב וברכות, תודה על השיתוף שגרם לי לחשוב עוד קצת על הבוקר. בהצלחה בשילוב ה
וה
זו עם זו - אין כמו אחיות!

אמאשלטל

New member
אחותי ללידה...

התרגשתי כל כך ואפילו בכיתי מהסיפור שלך! המון אושר ונשיקות!

למעלה