להלן כל המתמודדות בטורניר נסדאק

oren987

New member
להלן כל המתמודדות בטורניר נסדאק ../images/Emo47.gif

מצטער שהרשימה ארוכה - אך היא מסודרת לפי ה- א,ב. - ולא - עוד אין הגרלה! Cory Ann Avants-WC USA Daja Bedanova CZE Cara Black ZIM Elena Bovina RUS Kristina Brandi USA Jennifer Capriati USA Kim Clijsters BEL Amanda Coetzer RSA Eleni Danilidou GRE Nathalie Dechy FRA Elena Dementieva RUS Mariana Diaz-Oliva ARG Jelena Dokic YUG Gisella Dulko-WC ARG Silvia Farina Elia ITA Amy Frazier USA Emanuelle Gagliardi SUI Tathiana Garbin ITA Gala Leon Garcia ESP Adriana Gersi CZE Rita Grande ITA Laura Granville-WC USA Daniela Hantuchova SVK Ashley Harkelroad-WC USA Justine Henin BEL Martina Hingis SUI Jennifer Hopkins USA Janette Husarova SVK Marissa Irvin USA Jana Kandarr GER Anna Kournikova-WC RUS Lina Krasnoroutskaya RUS Anne Kremer LUX Joannette Kruger RSA Bianka Lamade GER Elena Likhovtseva RUS Mirjana Lucic-WC CRO Magdalena Maleeva BUL Iva Majoli CRO Petra Mandula HUN Marta Marrrero ESP Conchita Martinez-WC ESP Maja Matevzic SLO Rachel McQuillan AUS Marie-Gaiane Mikaelian SUI Alicia Molik AUS Angeles Montolio ESP Anastasia Myskina RUS Henrieta Nagyova SVK Lilia Osterloh USA Tatiana Panova RUS Virginia Ruana Pascual ESP Nadeja Petrova RUS Tina Pisnik SLO Tatiana Poutchek BLR Nicole Pratt AUS Lisa Raymond USA Samantha Reeves-WC USA Rossana Neffa-de los Rios PAR Brie Rippner USA Barbara Rittner GER Chanda Rubin USA Aranxta Sanchez Vicario ESP Barbara Schett AUT Francesca Schiavone ITA Patty Schnyder SUI Monica Seles USA Magui Serna ESP Meghann Shaugnessy USA Anna Smashnova ISR Katarina Srebotnik-WC SLO Alexandra Stevenson USA Paola Suarez ARG Martina Sucha SVK Ai Sugiyama JPN Asa Svensson SWE Tamarine Tanasugarn THA Cristine Torrens Valero ESP Meilen Tu USA Iroda Tulyaganova UZB Marlene Weingartner GER Venus Williams USA Serena Williams USA Adriana Serra Zanetti ITA Fabiola Zuluaga COL

oren987

New member
אנה נגד ביאנקה למאדה בסיבוב 1 ../images/Emo47.gif

אנה תתמודד בסיבוב הראשון נגד ביאנקה למאדה (69) בעולם. ובסיבוב השני היא תפגוש את הנין - כך שהסיכוי לעבור מעבר לסיבוב השני הינו אפסי!! חבל - אבל הלוואי!!

hillly377

New member
קצת פרטים שלאחר ההגרלה../images/Emo124.gif

האחיות ויליאמס והינגיס נמצאות באותו הצד של הטבלה יחד עם הינגיס, דוקיץ, ברברה שט, שונסי ואמנדה קוצ´ר, ואילו בצד השני נמצאות קפריאטי, סלש, הנין, קלייסטרס, הנטוצובה, סנצ´ז ויקריו, אנה קורניקובה וכמובן-אנה סמאשנובה שלנו. הרבעי גמר ה"צפויים" (למרות שאף פעם אי אפשר לדעת-כולנו ראינו מה היה באינדיאן וולס שבוע שעבר, משהו כמו "כנגד כל הסיכויים"): ג´ניפר קפריאטי-ג´סטין הנין קים קלייסטרס-מוניקה סלש (ברבע הזה של הטבלה נמצאת גם הנטוצובה, אם היא תציג יכולת דומה לשבוע שעבר יכול להיות שנראה אותה ברבע הגמר הזה) סרינה ויליאמס-מרטינה הינגיס ונוס ויליאמס-יילנה דוקיץ´ אבל תמיד יכולות להיות הפתעות...

לא!!!!!!../images/Emo13.gif

אני לא רוצה שיילנה תשחק נגד ונוס!!! זה מאבק קשה מדי....... אבל אולי עם איזו פציעה קטנה של ונוס יילנה תצליח, כמובן בתקווה שהיא בכלל תגיע ל רבע גמר

oren987

New member
אני בהחלט בעד הפתעות!! ../images/Emo47.gif

כי זה תמיד מוסיף עניין לטורניר - (ראו דוגמת אינדיאן וולס - שגילה לנו כוכבת חדשה). ואני כבר צופה - הפתעה ראשונה בטורניר, למרות שהילי - אכן צודקת בתחזית הבטוחה שלה לגבי רבע הגמר: אנה סמשנובה - שתנצח את הנין!! הלוואי!!!

זה משחק שקשה לצפות

כי הנין לא משחקת טוב בכלל בזמן האחרון, והמיקום שלה בדירוג לא ממש משקף את היכולת ביום טוב אנה יכולה להפתיע, ולחזור על מקרה שונסי אני מחזיק לי את כל אצבעות רגליי וידיי ביחד

אלון222

New member
ולדעתי...

אנה לא תעבור את הנין.הנין תרוץ לרשת ותחסל אותה.כמובן שאני מת שזה לא יקרה.אני פוחד מיותר גרוע.שכמו שבאוסטרליה כולם זלזלו בסברוטניק וחישבו אם אנה תדגדג את מאורסמו גם כאן זה יכול לקרות. למרות שאת ביאנקה נצחנו בעבר והיא לא מרשימה או מאיימת אבל מצד שני גם גליארדי לא.תחשבו על זה. ונראה אותכם מביאים לפורום את סמשנובה.שתדעו שזה חשוב גם לה.

רפי2002

New member
אתם מקדימים את המאוחר!!!

לפי מה שהבנתי, אנה צריכה לעבור קודם שלב, כדי להגיע למשחק מול הנין, לא?? אז למה אתם ישר מדברים על הנין....? טניס משחקים משבת לשבת....אמממ.....או שזה כדורגל.....?

hillly377

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifטורניר נאסדק מתחיל../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

הסיבוב הראשון בטורניר נאסדק מתחיל היום! אנה כנראה תתחיל לשחק רק מחר. נועם אוקון הפסיד אתמול בסיבוב השני והאחרון של המוקדמות ולא ישתתף בטורניר

oren987

New member
מי משחקות היום בטורניר!! ../images/Emo47.gif

להלן כמה מהשחקניות שיקחו היום חלק בטורניר (אל תשכחו שזה סיבוב ראשון - רק ההתחלה - ויש עוד זמן עד שהמאבקים הטובים יגיעו - לכן השחקניות כאן הן לא מהדרג הגבוה ביותר). ברברה ריטנר ליליה אוסרולה סרבוטניק (יקירתינו השנואה). ניקול פראט אווה מאג´ולי גאלה ליאון גרסיה - (משחקת כרגע - ומובילה במערכה) גאגלראדי - (כן, אותה אחת מהחצי גמר - שהדיחה את אנה שלנו). מיילן טו מאג´ו סרנה טאטיאנה פאנובה

oren987

New member
אנה משחקת היום במגרש מס´ 4 ../images/Emo47.gif

וכולנו מחזיקים לה אצבעות!! היום יש כמה משחקים טובים מאוד - שווה להיכנס ולראות!! דרך אגב - סרובוטניק, ריטנר, אוסרולה, מאג´ולי, גאלה גרסיה וגגליראדי - בשלב הבא!! (ניצחו אתמול). go anna!!

hillly377

New member
אנה ניצחה, בסיבוב השני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אנה סמשנובה ניצחה את ביאנקה לאמאד הגרמניה בשתי מערכות 6-4,6-1. בסיבוב השני היא תשחק נגד ג´סטין הנין הבלגית וזה יקרה ביום שבת, קלוש אבל מי יודע?! קרו כבר ניסים...וד"א, גסטין הנין די התקשתה בטורניר באידיאן וולס שבוע שעבר.

למעלה