להלן כתבה על ישראלים בקנדה

להלן כתבה על ישראלים בקנדה

מה דעתכם על התמונה הלא סימפטית במיוחד ,שמציג משרד הקליטה הישראלי על הישראלים שהיגרו לקנדה? http://news.walla.co.il/?w=/90/888162

aviadbarel

New member
סטטיסטיקה זה מדע השקר

וחוצמזה כמה אחוז מהישראלים בישראל משתכרים מעל 40 אלף דולר בשנה? הלוואי שזה היה שליש מהאוכלוסיה. וכשאומרים מתחת לקו העוני ובוחרים במכוון לא לציין מהו, זה מעורר תהיות, ולכך התכוונתי כשאמרתי שסטטיסטיקה זה מדע השקר. אפשר לעוות כל נתון. והסקר והמחקר הזה נערכו בשביל משרד הקליטה, הרי ברור שהתוצאות יהיו פרו ישראל. ולסיכום, כל אחד שיחיה איפה שטוב לו. מי שטוב לו בישראל, לבריאות, מי שטוב לו בזימבבואה גם לבריאות.

aviadbarel

New member
נכון! באמת מדינה מגעילה

ממש אי אפשר. אגב, להשכלה כללית. הנתונים האחרונים שמצאתי ברשת דיברו על 18.1 אחוז מהאוכלוסיה בישראל שנמצאת מתחת לקו העוני, שאגב בישראל בשביל להיות מתחת לקו העוני צריך להרוויח פחות מ5000 דולר בשנה (אם אני זוכר קצת חשבון, שליש מאוכלוסיית המהגרים הישראלים לקנדה משתכרים פי 8 מזה). בקנדה לפי הנתונים שאתה הבאת, שמתבססים על משרד הקליטה, שכאמור יכול לעוות את הנתון כאוות רצונו עד גבול מסויים, מדובר על 15 אחוז מהישראלים. כלומר, 15 אחוז מאוכלוסיית מהגרים נמצאים מתחת לקו העוני (שאתה יכול להיות בטוח שהוא גבוה פי כמה מבישראל). לעומת זאת אם תעשה סקר על כמה מהגרים בישראל נמצאים מתחת לקו העוני אני בטוח שמדובר במספר גבוה בכמה עשרות אחוזים. אבל באמת שקנדה מדינה מגעילה. אין עבודה. אין שפה. קשה. קשה. ובכלל עם כל האנטישמיות למה לך לבוא לכאן? עזוב אותך אח שלי, באת למקום הלא נכון.

aviadbarel

New member
תיקון - 20.2 אחוז עניים בישראל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389334,00.html

aviadbarel

New member
לא האשמתי אותך בהבאת נתונים

אמרתי שלא צריך להסתמך על אמינות הכתבה. וגם אמרתי שלמרות שאני בטוח שהקצינו את המצב עדיין המצב יותר טוב מאשר ישראל כך שבעצם זה רק מעודד הגירה, אם מישהו משקיע 3 דקות במחקר קטנטן. בדיוק כמו שאם תרצה ללמוד נתונים על גדר הביטחון אתה לא תלך לאתר של שלום עכשיו או לאתר של כהנא חי, אלא תלך למקור ביניים אובייקטיבי, אותו דבר כשמחפשים מידע על הגירה, זה לא מקור אמין כשמוצאים את זה במשרד שעיסוקו הוא טירפוד הגירה...

dannyk27

New member
זאת כתבה משוחזרת מלפני כשנה

הנה למשל תגובתו של ירון לונדון (מהתכנית) על ה"מחקר" הזה, אם אצליח להעלות את הסרטון, או יותר נכון לכשתתבצע ההמרה שם.

roz האחת

New member
אתה שם לנו לינקים לכתבות מה 8.4.2006 ????../images/Emo46.gif

דברים לא השתנו מאז ?

למעלה