להלן פתרון חידתי :

להלן פתרון חידתי :

בקר טוב לחברים שניסו וחלקם גם הצליחו, לפתור חלק מחידתי. תודה רבה !!! שאלתי על 8 ריקודים, והנה לפניכם 10 ריקודים. אשמח לדעת אם מישהו יוכל להוסיף על רשימה זו כפי שהתיימר. להלן הפיתרון : דבקה מוסא : היוצר משה תלם. תירוש שמח : היוצר אפי תירוש. סגליס : היוצר אלי סגל. אורנים : היוצר אורן שמואל. נירים : היוצר ניר דור. הורה אגדתי : היוצר ברוך אגדתי. אליהו הנביא : היוצר אליהו גמליאל. בת שלמה : היוצר שלמה ממן. עטירהו : היוצר יצחק עטירה. דבקה בנימין : היוצר בני לוי. שוב תודה רבה על המאמץ, ואשמח לראות אם מישהו מסוגל להוסיף.

מירי זהו מעכשיו את הגורו שלי.....

איזה כיף היום אני הולכת לרקוד.... שבוע שעבר עשה לי חשק לחזור קבוע להרקדות....

מסוגל בריבוע - מירי יקירה

ואשמח לראות אם מישהו מסוגל להוסיף. - יש בזה נימה מזלזלת מצידך וחבל שאת חושבת כך. למרות זאת אשלים לך מספר ריקודים כאלו,ובזדמנות זו תוכלי להתעדכן ולעדכן. מענין איך תגיבי הפעם (ואל תשכחי שברישמתך ישנם ריקודים שלא עברו השתלמות. דבקה סקיו x סקיו משה דבקה דאסה x דאסה דני מושיקו שייק x הלוי (משה) מושיקו (ריקוד שורות) שושייק (פופ קורן) x דודאי שושנה (ריקוד שורות) שיר ישראלי x שיקר ישראל בשניים אלו ניתן למצוא דמיוןמסויים. שלומית בונה סוכה x ממן שלמה בבוכרה היפה x בכר שלמה

אני חושב שירון מישר

אני חושב שירון יכול להוסיף עוד ריקודים לרשימה של מירי והרשימה שלי. ירון אהלן וברוך הבא, אני רואה ששמך מופיע שוב כמנהל הפורום.

אכן חזרתי

ושמחתי לראות שיש פעילות רבה יותר בפורום ושיש לנו גם משתתפים חדשים. אשר לרשימות שנתתם: יש כאן אנשים עם ידע רב וזה יפה. לעניות דעתי אתם מחפשים ומוצאים גם במקומות שהקשר אינו קיים בכוונה אלא במקרה (למשל שיר ישראלי זהו שם השיר ולכן מה הקשר?) ובכל זאת יש ידע ויש רצון ויש קוראים שזה מעניין אותם - וזו הכוונה בסופו של דבר. יישר כח

תרגע אצבעוני, תרגע

תרגע אצבעוני, לא התכוונתי לזלזל, רק זרקתי אתגר, שתה מים קרים ותנשום עמוק, אני לא מחלקת פרסים, וזה גם לא מבחן באינטלגנציה. לגבי הריקודים דבקה סקיו ודבקה דאסה ומושיקו שייך, ידעתי עליהם, אך נמנעתי להוסיפם לרשימה משום שאינם רשומים באתר הרישמי של הארגון. לגבי הריקוד שושייק, איני מכירה ריקוד כזה. לגבי שיר ישראלי - יפה ונחמד ושווה להוסיפו לרשימה. מכל מקום, תודה על ההענות וסחתיין על ידענותך. בקרוב תבוא חידה חדשה.

למירי - אי דיוקים

אני חדש בפורום, מצא חן בעיני עניין החידה, ביקרתי באתר של הארגון לריקודי עם ונוכחתי שאכן רשימת הריקודים שם אינה מושלמת, למעונינים כתובת האתר www.markid.co.il (ד"א קראתי בעיון את ההתכתבות בינך לבין אצבעוני ונראה לי שאתם מנסים להכניס מתחת לחגורה, הוא כנראה נעלב מזה שהוא המ"תיימר" והרושם שלי ממך היה "לא יכול להיות") - אל תתייחסי, זו סתם הערה בשולי הענין. בהצלחה בחידה הבאה.

תודה, איציק.

תודה לך ושמחה שהחידה מצאה חן בעיניך. לא ניסיתי להכניס כלום לאצבעוני, ובוודאי לא מתחת לחגורה. דווקא שיבחתי את ידענותו (למרות שהוא רק אצבעוני). אני מקווה לראותך משיב בחידה הבאה. להתראות.

למעלה