להלן תוצאות משחקי הגביע:

roy_ma

New member
להלן תוצאות משחקי הגביע:

לב השרון 90 - חולון 79(!!) נהריה 102 - חדרה 82(!!!!!!) הפועל ת``א 62 - גבעה 72 אליצור ראשון 72 - נשר 87 רמלה 71 - כרמיאל - 58.

אשכולון

New member
ראיתי את המשחק של חולון

ראיתי הערב את המשחק של חולון נגד לב השרון. אני לא אפרט כאן על הקבוצה המנצחת לב השרון ששיחקה כקבוצה מאומנת, מאוזנת וכשרונית . ואין ספק שהנצחון הגיע לה. אנסה לנגוע בנקודות התורפה של חולון בכלל ובמשחק זה ספציפית. ובכן באופן כללי יש לחולון בעיה ענקית בריבאונד. גם סונדרס וגם הבוסמן היוגוסלבי לא לוקחים ריבאונד!!! בעיה נוספת עם שני שחקני הבוסמן הללו היא שהם בכלל לא פקטור בנקודות. ביום ששחקני החוץ לא יקלעו נגמר הסיפור של חולון.לבעיה המרכזית של חולון במשחק היום קראו טרוור ראפין. כל שירי ההלל ששרתם לו כאן כאילו ויועדו לשחקן אחר. היום ראפין רק גרם לחולון נזק!!! אני כמעט בטוח שגם אם ירצה נורא ראפין לא יוכל לשחק עוד פעם כל כך גרוע. הוא עשה הכל על מנת לחבל במשחק של חולון.ספרתי לו 9 איבודי כדור בחצי הראשון!!! בשני כבר התייאשתי.גם קבלת ההחלטות שלו וניווט המשחק היו מתחת לכל ביקורת. וכשהרכז שלך כל כך גרוע. חבל על הזמן. הרבו לחולון:מרכוס וילסון 21 נקודות וטרוור ראפין 18 נקודות באחוז גרוע מאד.

צודק בהחלט. ראה את כתבתי בסל

ניוז (תתפרסם עוד הלילה). אגב , בקשר לראפין , במחצית השניה חל שיפור גדול.

צריך לתת זמן

חולון קבוצה חדשה וצריך לתת לה זמן להתחבר. אני בטוח שבמשחקים הבאים זה ילך וישתפר. לגבי ראפין הרושם שהוא עשה לי באימונים הוא לא של רכז אמיתי ולצערי התחזית הזו מתממשת. נקווה שהוא ימצא את עצמו ומהר...

תגובה.

לדעתי ראפין ווילסון הם שני הבאנקרים שלנו , ראפין הראה שיפור גדול במחצית השניה ווילסון בסה``כ טוב מאוד , כפי שכתבתי הבעיה היא בשני הבוסמנים שהם חורים בהתקפה ולא מסוגלים לקחת ריבאונד (לפחות לא אתמול , אני יודע שנגד אשקלון ג`יי די היה מצוין).

תגובה

תשמע עידו, לגבי היכולת של ראפין ווילסון אין ספק, ואני בטוח שראפין יכנס לענינים מהר מאוד, אבל שנינו יודעים שרק הם לא יביאו את חולון לשום מקום, טובים ככל שיהיו. חולון חייבת אם לא משני הבוסמנים שלה, אז לפחות מאחד מהם יכולת טובה ויציבה לאורך כל העונה, ותרומה מכובדת מהספסל. אני רוצה להזכיר לך את שנה שעברה שלמרות שבסיכום היתה לא רעה, חולון נאלצה להסתמך על גילמור ובוצבסקי בלבד, ובחצי השני של העונה רק על גילמור. זה לא מצב תקין ושני גארדים טובים ככל שיהיו לא יביאו את הישועה. לגבי ראפין - זה שהוא שחקן התקפה זה אנחנו יודעים אבל הוא צריך קודם כל להיות רכז. אחת הסיבות שסאנדרס ואיבנוביץ לא תיפקדו בהתקפה היא היכולת של ראפין. מהרושם שאני קיבלתי, השחקנים היחידים שנראים בכושר טוב ובענינים הם מזרחי דניאל ווילסון שבהחלט מפתיע אותי מאוד לטובה.

תגובה.

לגבי סאנדרס , בלי קשר לראפין היו לו היום מספר החטאות ממצבים חופשיים מתחת לסל והתרומה שלו בהגנה והריבאונד היתה אפסית ועל זה בעיקר אני מלין. לא יכול להיות שיבוא שחקן כמו דורון קרמר וישתין עליו בקשת. לגבי איבאנוביץ` , אני מסכים שצריך להחליף אותו.

תגובה

עידו, תגיד אבל אם יד על הלב - אתה באמת מאמין שחולון תהיה קבוצת צמרת השנה? כי לי לצערי הרב יש המון ספקות לפי איך שזה נראה עכשיו. נ.ב - אני רואה אותך כל לילה בשעות האלה פה. אתה לא ישן לפעמים? למרות שזה דווקא נחמד יש לי עם מי לדבר.

אני עדיין בג`ט לג מהאולימפיאדה (-:

אני בהחלט מאמין שהשנה אנחנו יכולים להיות בצמרת. אל תשכח שתמיד אנחנו מתחילים רע את העונה וחוטפים על הראש במשחקי אימון , אז השנה לא היו לנו משחקי אימון ולמעשה המשחק מול לב השרון הוא המשחק השני שלנו עם סגל מלא (ווילסון הגיע רק לפני ארבעה ימים) ואם תשאל אותי, אני מאוד שמח שזכינו לקבל יריבה חזקה יחסית כמו לב השרון , כדי שנוכל לקבל את המכה כבר עכשיו ולא בפתיחת הליגה. בסה``כ אני מבין את ההרגשה הגרועה , גם אני הייתי בעצבים היום וגם אני הרגשתי חרא (הקאתי אחרי המשחק) אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציות , אני מאמין שיהיה טוב , במיוחד אם נחליף את היוגוסלבי.

מה לגבי האתר של חולון?

תגיד מה קורה עם האתר של חולון? הוא נסגר כי לא היה תקציב? זה ממש חבל כי הוא היה אתר מעולה. יש אולי אפשרות לבנות אתר חדש? אני webmaster במקצועי אז אולי אני יכול לעזור? (אם לך יש קשרים במקומות הנכונים).

תגובה.

לפי מה שאני יודע עורך האתר החליט לסגור אותו בגלל שהנהלת הקבוצה לא היתה מוכנה לשלם לו על השרת (האתר הוא רשמי). בכל אופן , אני בקשר טוב אם אחד מחברי האתר ז``ל ובאמת כדאי שיהיה אתר לקבוצה. אם אתה במקצוע אז מה טוב , תמיד תוכל להקים אתר אוהדים ואני אסייע לך מבחינת איסוף חומר בשמחה רבה. אם אתה מעוניין להקים אתר רשמי אל תתבייש לפנות לעמי מנור או לאפרים רבר ולשבת איתם על זה , אני בטוח שגם הם מכירים בחשיבות אתר לקבוצה.

דבר נוסף

סאנדרס הוא שחקן טוב והוא כבר הראה את זה. הוא יהיה עוד יותר טוב אם יפעילו אותו כמו שצריך (שוב ראפין). לגבי איבאנוביץ - לדעתי אין טעם לחכות ויש להחליף אותו. חולון צריכה מספר 4 הרבה יותר דומיננטי בהתקפה, עם יכולת לשחק גם בעמדה 5 עם משחק עם הגב לסל, שחקן פיזי וחזק שיתן כוח ויעילות מתחת לסל. איבאנוביץ הוא שחקן נחמד אבל בהחלט לא מה שחולון צריכה. אני חושב שחולון יעשו בחוכמה אם לא יחכו ויחליפו אותו. כי יותר ממה שהוא הראה עד עכשיו אני לא חושב שנראה.

אגב , זה ממש לא תירוץ , מי

שיקרא את הכתבה שלי בסלניוז יראה שפירגנתי מאוד ללב השרון ומאוד התלהבתי מהם , הניצחון הגיע להם , אבל הסלים באולם בלב השרון הם קשים בצורה חסרת תקדים , אפילו יחסית לסלים במטרו. עוד לפני פתיחת המשחק אמר לי אוהד מקומי שאם הכדור לא נכנס חלק בסלים האלה אז חבל על הזמן.

??????

עידו, יכול להיות שהסלים הקשים השפיעו על כמה זריקות מבחוץ של ראפין או מרכוס. אבל לא הבנתי מה הקשר של הסלים הקשים לאיבודי הכדור של ראפין, או לרפיון של סאנדרס בריבאונד, או בכלל להגנה המזעזעת שחולון הפגינה.

הוא שאמרתי.

לב השרון קבוצה נהדרת , היא היתה ראויה לניצחון ואין שום תירוצים לחולון. בלי קשר , הסלים שם קשים מאוד וזה מסביר חלק מההחטאות של ראפין אך כמובן שלא את המשחק הנורא במחצית הראשונה. נ.ב היית במשחק ?

רק בהתחלה

הגעתי אבל עזבתי בסוף הרבע הראשון כי אני חולה. הרגשתי מאוד לא טוב אז הלכתי.

למעלה