להלשין על מישהי שלמדה כאן לא כזה חוקי

hochdorf1

New member
להלשין על מישהי שלמדה כאן לא כזה חוקי

אני בארה"ב בקורס טיס. הייתה פה מישהי שלמדה רשיון פרטי על וויזת תייר ועכשיו חזרה לארץ לקבל וויזת סטודנט ולחזור.

סתם שאלה מעניינת- אם אני שולח מייל לשגרירות ארה"ב בישראל ולמשטרת ההגירה האמריקאית- עם שמה ומספר הפלאפון הישראלי שלה- האם זה יעשה לה בעיות? או כמו שאני מניח- זה לא יזיז להם?
כמו כן ממה שהבנתי ללמוד פה על וויזת תייר טיס זה משהו לא כזה חוקי, אבל שייך לתחום האפור ולא לא חוקי לגמרי .

doronf65

New member
מנהל
הייתי דואג לעניינים שלי

ולא מתערב באלו של אחרים. סתם עצה לחיים. ברמה האישית, זה נראה נתעב בעיני.
&nbsp
מקצועית, אני לא יודע לומר. כפי שאתה בטח מבין מהתגובה שלי, אין לי נסיון בזה.

מסכים לגמרי

מקצועית -אין לי מושג
&nbsp
ברמה האישית -מעורר אצלי תחושות גועל
ובשביל אולי קצת לנטוע אצלך את הספק -אני מניח (עושה אנלוגיה עם טפסי דיווח לIRS למשל -יש כזה טופס שבו אפשר לדווח על העלמה של הכנסה)
שם בטופס -יש את פרטי המדווח וכן מספר טלפון שלו.
אז אם זה המצב -נראה שתלונה אפקטיבית תהיה באם תיתן את הפרטים שלך ליצירת קשר
ואז לך תדע...הפרטים שלך שם...
מקווה שנטעתי אצלך את הספק.
אשר
&nbsp
&nbsp
&nbsp

hochdorf1

New member
במצב כזה

תלונתי תיוותר אנונימית?
בנוסף- בהנחה וכן אפשר להתלונן- האם יעשו עם זה משהו אם כבר אושרה לה הוויזה והיא כבר שוהה באמריקה?

hochdorf1

New member
העובדה שהפוסט פתוח לכולם

גם לכאלה שיכולים לגלות על כל הסיפור ,לא מאפשרת לי לפרט יותר מדי על הסיבות של מדוע.

Boston Guy

New member
הסיכוי שאתה בקורס טייס קטן

והסיכוי שאתה בארה"ב עוד יותר קטן מזה.
למה שלא תפנה את האנרגיות שלך למשהו חיובי, כמו למשל סריגה תמה או מקרמה?

hochdorf1

New member
הפוסט איננו דן

בהאם טענותיי נכונים. כמו כן איננו דן בהצעות לתחביבים. אשמח שתגיב כשיהיה לך הידע בעניין ותרצה לחלוק אותו.

La Zingara

New member
איכס

Gidi Shemer

New member
שמע, לארה״ב לא תגיע

וקורס טיס כנראה כבר לא תעשה בגלגול הזה, אבל מה שכן- כל הודעה שלך פה מאפילה על ההודעה הקודמת

hochdorf1

New member
יקירי

כנראה לא הבנתה את הפוסט או פשוט לא שמתה לב. לא נורא, קורה. אפנה אותך לקרוא בשנית את הפוסט כדי להבין ש2 פרטים שכתבתה בתגובתך הינם לא נכונים.

טלאהסי

New member
אם יורשה לי לשאול

מה הסיבה שבגללה אתה רוצה לשלוח כזה מייל?
חוץ מלהזיק, איזו תוצאה אתה מצפה שתהייה למהלך כזה?

hochdorf1

New member
לא רוצה להכנס לסיבה

מצטער אבל לא יכול לפרט יותר מדי לגבי הסיבה בעיקר מטעמי חיסיון.

doronf65

New member
מנהל
למה אתם בכלל עונים לו?

הרי הוא עושה מעשה של אשף תקשורת ידוע... מייצר תגובה והעיקר שעונים לו, לא חשוב אם משבחים או מגנים, הוא ניזון מהתגובה. פשוט הפסיקו לענות לו. תנו לרוע לשקוע.

hochdorf1

New member
אוקי אני רואה שיש טופס לדיווח באתר של משטרת ההגירה

אני מבין שאתם די נגדי בקטע הזה. אני רוצה להשבע לכם שיש לי סיבות טובות לעשות את זה, ושבחיים לא הייתי מנסה לעשות דבר כזה לבנאדם טוב ו"חף מפשע".
&nbsp
אני אבין לגמרי אם לא תרצו לענות לי מכאן והלאה. חוץ מזה- מי אמר שאם אתלונן יעשו משהו עם זה?
אם כן- שאלתי היא- האם חוץ מלסבך אותה אני יכול גם לסבך את בית הספר לטיסה? או שהוא יוכל לכסות את עצמו ?

Pilotguy

New member
זה לא הפתרון

אם זה משהו מספיק נורא בשביל שיהיה מגיע לה שתזמין עליה את משטרת ההגירה, אז כנראה שאם תדבר עם הנהלת בית הספר הם ישלחו אותה חזרה בלי למצמץ. אז סתם חבל ללכלך את היידיים עם הלשנה כזו.

כיצד להלשין על מי שלמד לא כזה חוקי:

קודם כל, יש חשיבות גדולה לכך שאתה בארה״ב בקורס טיס, והפרט הזה צריך להופיע בבירור על כל תלונה או מכתב שאתה מתכוון לכתוב.
זה מזכיר לי סיפור:

היתה פעם עכברה שיצאה עם עכבר קטן ונחמד, היה להם טוב והם החליטו להתחתן, להקים משפחה ולחיות באושר ובעושר.
אבל כמה ימים אחרי קבלת ההחלטה, העכבר החל להרגיש קרירות מצד העכברה. הבדיחות שלו כבר לא הצחיקו אותה כמו בעבר, היא היתה נעלמת בלילות לשעות ארוכות בתואנות שונות ומשונות. העכבר ניסה לתת לה את ההנאה שבספק, בכל זאת מערכת יחסית ארוכה ויציבה. אבל משהו לא נתן לו מנוח.
עברו הימים, והספק שניקר בהתחלה בפינה קטנה בראשו, כבר פער פצע גדול ומדמם.
העכבר העצוב, בלב כבד, החליט לעשות מעשה. הוא הודיע לזוגתו שהוא נאלץ לצאת לנסיעת עסקים חשובה ולכן לא יהיה בבית בימים הקרובים. הוא הניח חתיכת גבינה גדולה על המיטה, שתחכה לו כשיחזור.
אך העכבר לא באמת נסע, הוא המתין בעיר ובאישון לילה חזר חרש אל ביתו. המום וכואב, הוא גילה שפיסת הגבינה הגדולה הוזזה אל הסלון.
ליבו הקטן נשבר לרסיסים כשגילה את העכברה במיטה עם העטלף הכי מכוער שהוא ראה אי פעם.
בדמעות וקול חנוק הוא גמגם: מילא לבגוד בי, אבל... עם המכוער הזה?!
העכברה הביטה בו ואמרה ביובש: מכוער, מכוער, אבל טייס!
למחרת בבוקר העכברה עזבה את הבית, על חתונה כבר אין מה לדבר. העטלף זרק אותה לאנחות יומיים אחר כך.
העכבר כתב את הספר ״מי הזיז את הגבינה שלי״ והתעשר.

מוסר השכל:
אתה טייס, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה! אתה לא צריך את הפורום.

למעלה