להמיר דמעה בחיוך

להמיר דמעה בחיוך

מסתבר,שזו בעיה לא סבוכה לקחת דמעה,ולהפכה לרינה כל שנדרש זה..להסיר משקפיים להביט בתוכך,עמוק בעיניים עוד נשיקה,ועוד נגיעה וכל תוגתך,ממך נעלמה לתת לעצמך פשוט להרגיש למעט במילים,להתמסר לתחושה וזו בקצרה,כל התורה.

Mוניk

New member
שניים,,, מוצאת שזה שיא מתאים מרקי}{

קקטוס מאוד אהבתי איך שאתה הופך ת'דמעה לרינה אז זו תשובתי(לא מקורית אבל מזדהה עם השיר שלך ושלהם) מה אני מבקש לי? לא הרבה, את זה כל מה שיש לי, בסביבה, בין הצער לאושר, מחפש לי, טיפת אהבה. מה שאני מבקשת זה דומה, לפעמים מתכנסת, ושונאת, לפעמים מסתפקת בלנשק, לך ת'דמעה. ככה זה שיש שניים, מסתבר, זה תמיד פעמיים, לדבר, זה נותן לי ת'כוח, להתגבר גם על מאה מכות. ככה זה שיש שניים, זה הרבה, זה תמיד פעמיים, לדבר, לא זה לא בשמיים, זה מה ש גורם לי לבכות. אל תבכי לא הפעם, אל תבכי, לא אחזיק מעמד מול ים הבכי, ואם בא לך לזוז קצת תרקדי, אני פה בסביבה. שים לי יד על פני זה שוב מזכיר, איך נישקת אותי פעם מול העיר, נעורינו היו אז מתוקים, כי היתה שם אהבה. ככה זה שיש שניים, מסתבר... שלמה ארצי וריטה מוניק

Mוניk

New member
נו תתאמץ מאמי, תוריד ל'תכובע ו.....

אופס אני אשתוק שלא אסחף שוב
מוניק

כשהסרת ממני משקפי

כשהסרת ממני משקפי המון דברים ראיתי לפני בין כל הדברים הרבים ראיתי אותך, פוסע לפנים. כשאלי חייכת חיוך אוהב דמעתי זלגה וצרבה לך בלב, אותי אל זרועותיך אספת לאהוב אותי לעד...הבטחת. ואני הקטנה השבויה בחלום רוצה להאמין שתבוא עד הלום, שיהיה טוב וטוב עוד יהיה כאן...שם...הין שרק נרצה.

אתה רואה....../images/Emo24.gif

זה מה שקורה כאשר לא מתמסרים:) אז-יכולים להתמסר רק לכתיבה
שמחתי לשמוע שאהבת את הכתיבה (בשיא הצניעות כתבתי לך זאת)

אוףף...תגיד ...למה תמיד צריך

לזרום עם הזרם? למה לא יכולים למשל לעגון בחוף מבטחים? מחייכת,עוד נמצא שיר על ההתמסרות או הלא התמסרות:)

Crossface

New member
תלוי מה את רוצה

אם את רוצה שישחקו איתך את צריכה להתמסר ואם את רוצה לשחק לבד את לא צריכה ואת גם יכולה לא לשחק בכלל

ממש מעגל סגור לא?

אם לא ארצה להתמסר לא ישחקו איתי אם לא ישחקו איתי לא אוכל להתמסר איזה עולם הפוך:)) (הולכת לשבת בפינה )

למעלה