להמשיך או לחתוך

krispytuna

New member
להמשיך או לחתוך

היי לכולם:)

אני לפני שנה וקצת סיימתי קשר של 4 שנים. קשר שבו אני אהבתי,אך האהבה מצד הבחור דעכה ונגמרה.

אחרי שמונה חודשים מאז הפרידה התחלתי לצאת עם בחורים מאתר היכרויות.
קשה לי כל עניין הדייטים, בעיקר כי אני כבר לא זוכרת איך נראית התחלה של יחסים.

יצאתי להרבה דייטים, ולאחרונה פגשתי מישהו שבאמת הייתה כימיה ביננו ומגע נעים, אז המשכנו לדייט שני.

בדייטים שהיו מבחינת השיחה,אני מרגישה שלי יש הרבה מה לספר, על לימודיי באונ' ובכלל הרבה תחומי עניין שונים, וידע,ולבחור פחות.
בנוסף, הרבה פעמים שאני מספרת זכרון מהילדות או בכלל חוויה ,אני מצפה ממנו לתגובה מסויימת והוא לא מגיב כפי שציפיתי, זה מתסכל אותי, וגורם לי לחשוב שאולי זה לא זה..אולי אנחנו לא מתאימים.
אני מסיימת לימודים, והוא לא לומד ולא מתכנן.. תחומי העניין שלנו שונים, הוא עושה הרבה כושר ומבלה המון.. אני מבלה הרבה פחות,בעיקר לומדת ועובדת
מצד שני,יש ביננו כימיה ומשיכה.
האם בהתחלה בדייטים ראשונים כבר ניתן להבין אם יש חיבור עמוק בשיחה?
יכול להיות שהחיבור בשיחה זה משהו שנבנה?

לי אישית,חשובה כימיה (משיכה) וגם חיבור רגשי בשיחה..ברמה שהשיחה תזרום.

אשמח לעיצות :)

A לוןA

New member
את קופצת מהר מדי קדימה מדי

לפעמים אפשר "לדעת" אחרי חמש דקות שהוא יהיה אבי ילדייך, ה"ידיעה" הזו היא לרוב ידיעה כוזבת.
את רוצה שאחרי 2 דייטים הבחור כבר יפתח אלייך, יספר לך את כל צפונות ליבו ונפשו, יחלק זיכרונות ילדות ויתוודה על הסוד-הנורא-ההוא-שהוא-מסתיר-מכל-העולם?
זה לא עובד ככה.
כרגע טוב לכם? יש משיכה וכימיה?
תזרמי עם זה לאן שזה מוביל, שיחות חתך ומשובים- רק בסוף הרבעון.
בהצלחה.

לשאלותיך היפות

היי קריספיטונה,
&nbsp
העלית שאלות חשובות, ואני מעריכה את הכנות שהבעת. אני מבינה שהנושא הזה של התאמה זוגית מאוד חשוב לך ומשפיע עליך.
&nbsp
אז לשאלותיך-
האם ניתן להבין בדייטים ראשונים האם יש חיבור עמוק? לפעמים כן ולפעמים לא. אבל כן ניתן לחוש את המשיכה והכימיה. החיבור העמוק שאת מדברת עליו יכול להתפתח עם הזמן.
השאלה ששאלת גרמה לי לחשוב ביני לביני - מהי מהות של זוגיות בכלל? למה אנחנו כבני אדם מחפשים זוגיות? על איזה צורך זוגיות נותנת מענה?
&nbsp
אני חושבת שבזוגיות אנו מחפשים להכיר מישהו שהוא שונה מאיתנו ולומדים לקבל אותו כמו שהוא. ואז נשאלת השאלה - אבל איך אני יכולה לעשות לו טוב? אם הוא שונה ממני אז מה שאני חושבת שהוא טוב ונעים, אולי לא יעשה לו טוב ונעים.
&nbsp
במקום הזה מתחילה ההרפתקאה של זוגיות - תקשורת. ללמוד לדבר על הדברים.
&nbsp
ללמוד איך להגיד למישהו - אני שמחה, אני עצובה, אני מתוסכלת, אני מתרגשת, אני מבולבלת, הייתי רוצה יותר ככה ופחות ככה וכו'. ללמוד להחליף תפקידים ולשמוע אותו מנסה להביע את רגשותיו מולי.
&nbsp
אז לשאלתך האם חיבור בשיחה זה משהו שנבנה - לחלוטין!
אין ספק שיש צורך בחיבור בסיסי, משיכה וכימיה - כלומר, תחושה שאפשר להרגיש בנוח מול הבנאדם במידת מה...ומשם אפשר לצאת להרפתקאה של להיות בקשר. בתקשורת. להיפתח. לנסות.
&nbsp
זמינה לשאלות נוספות אם תרצי..
מאחלת לך כל טוב!

&nbsp
רעות
יעוץ וטיפול רגשי בעזרת פרחי באך

lady1kat

New member
ככה זה גברים

לא מעניין אותם לשמוע.
לא מעניין אותם מהבחורה. רק ממה שיש להם בראש.

למעלה