krispytuna
New member
להמשיך או לחתוך
היי לכולם
אני לפני שנה וקצת סיימתי קשר של 4 שנים. קשר שבו אני אהבתי,אך האהבה מצד הבחור דעכה ונגמרה.
אחרי שמונה חודשים מאז הפרידה התחלתי לצאת עם בחורים מאתר היכרויות.
קשה לי כל עניין הדייטים, בעיקר כי אני כבר לא זוכרת איך נראית התחלה של יחסים.
יצאתי להרבה דייטים, ולאחרונה פגשתי מישהו שבאמת הייתה כימיה ביננו ומגע נעים, אז המשכנו לדייט שני.
בדייטים שהיו מבחינת השיחה,אני מרגישה שלי יש הרבה מה לספר, על לימודיי באונ' ובכלל הרבה תחומי עניין שונים, וידע,ולבחור פחות.
בנוסף, הרבה פעמים שאני מספרת זכרון מהילדות או בכלל חוויה ,אני מצפה ממנו לתגובה מסויימת והוא לא מגיב כפי שציפיתי, זה מתסכל אותי, וגורם לי לחשוב שאולי זה לא זה..אולי אנחנו לא מתאימים.
אני מסיימת לימודים, והוא לא לומד ולא מתכנן.. תחומי העניין שלנו שונים, הוא עושה הרבה כושר ומבלה המון.. אני מבלה הרבה פחות,בעיקר לומדת ועובדת
מצד שני,יש ביננו כימיה ומשיכה.
האם בהתחלה בדייטים ראשונים כבר ניתן להבין אם יש חיבור עמוק בשיחה?
יכול להיות שהחיבור בשיחה זה משהו שנבנה?
לי אישית,חשובה כימיה (משיכה) וגם חיבור רגשי בשיחה..ברמה שהשיחה תזרום.
אשמח לעיצות
היי לכולם
אני לפני שנה וקצת סיימתי קשר של 4 שנים. קשר שבו אני אהבתי,אך האהבה מצד הבחור דעכה ונגמרה.
אחרי שמונה חודשים מאז הפרידה התחלתי לצאת עם בחורים מאתר היכרויות.
קשה לי כל עניין הדייטים, בעיקר כי אני כבר לא זוכרת איך נראית התחלה של יחסים.
יצאתי להרבה דייטים, ולאחרונה פגשתי מישהו שבאמת הייתה כימיה ביננו ומגע נעים, אז המשכנו לדייט שני.
בדייטים שהיו מבחינת השיחה,אני מרגישה שלי יש הרבה מה לספר, על לימודיי באונ' ובכלל הרבה תחומי עניין שונים, וידע,ולבחור פחות.
בנוסף, הרבה פעמים שאני מספרת זכרון מהילדות או בכלל חוויה ,אני מצפה ממנו לתגובה מסויימת והוא לא מגיב כפי שציפיתי, זה מתסכל אותי, וגורם לי לחשוב שאולי זה לא זה..אולי אנחנו לא מתאימים.
אני מסיימת לימודים, והוא לא לומד ולא מתכנן.. תחומי העניין שלנו שונים, הוא עושה הרבה כושר ומבלה המון.. אני מבלה הרבה פחות,בעיקר לומדת ועובדת
מצד שני,יש ביננו כימיה ומשיכה.
האם בהתחלה בדייטים ראשונים כבר ניתן להבין אם יש חיבור עמוק בשיחה?
יכול להיות שהחיבור בשיחה זה משהו שנבנה?
לי אישית,חשובה כימיה (משיכה) וגם חיבור רגשי בשיחה..ברמה שהשיחה תזרום.
אשמח לעיצות