להנאתכם (או שלא
) בחסות: "ישראל היום"

25330

New member
להנאתכם (או שלא
) בחסות: "ישראל היום"

הראיון עם המכשפה האדומה ובתה דנה בישראל היום:
http://www.israelhayom.co.il/article/111131

לדעתי מאוד מעניין לקרוא בין השורות את בקרת הנזקים והנסיון למקצה שיפורים וניתוח פלסטי לתדמית השלילית. גם העיתוי אינו מקרי בעיני.

אף האמינות לדעתי, מתאימה יותר ל יח"צ ותיקון נזקים מאשר עבודה עיתונאית ו"ראיו"ן אמיתי, נוקב. התאכזבתי מהפספוס וחוסר התמקדות מציקה בשאלות ובנקודות שכולנו ראינו, התביישנו, ולא הסתפקנו בתירוצי הפלסטיק של המכשפה דבי, תחת מסכת "המלאכית דבי".

לסיכום בשני משפטים: אין חדש תחת השמש. דבי הקורבן מושלמת וכל העולם דפוק.

הזדעזתי

במיוחד מזה שהיא טוענת שהרבה אימהות אומרות לילדים שלהם את המשפט שהיא אמרה לדנה.
שאם היא יכלה לבחור היא לא הייתה בוחרת בה.
חשבתי שאחרי שבן אדם רואה את עצמו בטלוויזיה מתנהג ככה הוא חוטף את הכאפה של החיים ומתעורר על עצמו.

היא פשוט עשתה טעות שהלכה לתכנית הזאת, הייתה צריכה ללכת למעושרות.

אם זה היח"צ הכי טוב שהצליחו לייצר לה אז מצפה פה עבודה קשה ביותר לשיפור התדמית.

DidiEyes

New member
ככה נראים הטרולים האינטרנטיים בחיים

החצי הכוס המלאה שהיא מרגישה קורבן ובאמת מגיעה לה, אין לי ספק שלו הייתי רץ במרוץ כל ההצבעות שלי לפרסות היו לייצורה המגעילה הזאת.

לא אוהב או שונא אותה מספיק בכדי לקרוא את זה..

אני רק שאלה, למתי מתוכנן המירוץ למיליון(או חמישה) נגד רשת בבית המשפט?

25330

New member
אמהההה, גם אני חשבתי על אותה שאלה

מכיוון שבשונה ממך, קראתי, התשובה שלי, בהסתמך על הכתוב שם, שלמרות שלמכשפה האדומה יש פרופיל מתאים ביותר ל-15 דקות תהילה בחסות הגלימה, ה"ראיון" או ליתר דיוק: יח"צ, ניתוח פלסטי תדמתי וכו' משיבים בשלילה.

ראשית, "ישראל היום" משתף פעולה עם ערוץ 2 וזכיניותיו (שיינפיין, קנטי או תובעי "כוכב נולד" פנו באופן טבעי ל"אויב" הערוץ: "ידיעות אחרונות"). שנית, נדמה לי שאילן רבינוביץ' (הנתבע הקבוע) והציפרלקס או תחלפיהם לא היו בסביבה. שלישית, הרוח של הדבה נשמעת מאוד מפוייסת ולמרות שהיא "הכי קורבן" (אם לא הההקורבן) בעולם נראה שיועצי התדמית שלה ביקשו ממנה לצמצם נזקים בראיון ולבוא מפוייסת (אני לא מאמינה שהבנות דודות שומרות אתה על קשר כמו שהיא היתה רוצה ומתארת בראיון. לכל היותר מעיין ובתאל המתוקות והמחונכות היטב עונות לה לטלפונים ואומרות בחיוך שובה הלב שלהן "שלום שלום" באירועים וקצת מתקשקשות ומדבדחות ברוחן הטובה ומזגן הנוח. במקרה הטוב להערכתי דבה פשוט משקרת (מדוע אני לא מופתעת?) ובמקרה הטוב יותר הדבה מגזימה לטובתה (מדוע אני לא מופתעת?) בפירוש התנהגותן של סכי ושטי כלפיה).

מי שלדעתי באמת נפלו קורבן להתערבות מאוד בוטה, ופשוט להדחה מטעם ההפקה (פרסה ראשונה וקטלנית במשימה שתוכננה כך שברור שאי-אפשר לעמוד בה במסגרת הזמנים) אלו מור וליאור. גם הם, לא עושים רושם, לדעתי, להפיק פרק בסדרת: "המירוץ לגלימה". אופיים הנוח, שיתוף הפעולה שלהם עם חברת ההפקה והערוץ כמו-גם, הפקת לקחים של חברות ההפקה גורמים לי לחשוב שתתאכזב ולא תצפה במירוץ לעושר בחסות בית המשפט, מצד משתתפי המירוץ למליון הנוכחי.

תודה! הן בקשר טוב עם הסגולות?!

דווקא הסגולות צריכות לשמש כיח''צ ושיפור תדמית לדבי ודנה? שיקחו את רומי וקורל שהיו שותפות לקואליצית הפרסות.

לא הייתי שולל לחלוטין אפשרות של תביעה...אולי תקבל פקס מסבא שכן כדאי לתבוע! דבי נראית ונשמעת אחת כזו שלא כדאי להכנס איתה לעסקים, גם אם תחתום על כל Waiver אפשרי.

25330

New member
כה אמרה המכשפה האדומה
בחסות ישראל היום

" דבי:..אבל היום אני אוהבת את סכי ושטי ברמות קשות. אנחנו שומרות על קשר".
דנה: "ב'מירוץ' ראינו אנשים אחרים. תוך כדי התחרות אתה לא מחפש אישיות. אבל כשאנחנו צופות בהן בטלוויזיה, אנחנו הרבה יותר אוהבות אותן".
דבי: "אין כמוהן. אני אוהבת אותן מהלב. כשאני רואה אותן בתוכנית אני בוכה מרוב שאני אוהבת אותן. אני מאוד מסתדרת עם אנשים. פשוט צריך להכיר אותי באופן אישי. אולי המראה שלי מטעה, אבל ברגע שיושבים איתי מגלים שאני נפש של ציפור. אני מאוד רגשנית". "

לא פשוט יותר לקרוא DIY סטייל?

אולי ההתחנפות - אכן המוזרה, על-פניה - לצמד מזרחיה לא טבעית. יתכן ויש כאן ספויילר או רמז
ונסיון להיות מזוההות עם החזקות, האמיצות ובעלות ה....?
כאמור אחרי צפיה מייסרת יש לומר בדבה ואמינותה אני אישית לוקחת את דבריה עם הרבה יותר מקורטוב של מלח ומפרשת זאת באופן היחיד שמתאים למכשפה: "אני אני אני ומה שמשרת אותי ורק אותי".
ממש לא מה שחשבת על נפש ציפור הומיה ברגשנות.

והנה הגרסה של הסגולות(מתוך הראיון שלהן)

(קרדיט ללפטון שצירף את הראיון לשרשור)

גם עם דבי ודנה לא הסתדרתן.

מעיין: "היה לנו דו־קרב והן שנאו אותנו כי התחרינו מולן. בהמשך של המירוץ פשוט לא יכולנו לראות את דבי. היה לנו שחור בעיניים, ברמות שלא יכולנו לראות אותה. שנאה על שנאה על שנאה".

בתאל: "וואו, דבי זה אמא'לה".

יכולתן להיות חברה של אחת כזאת?

מעיין: "כשרואים אותה בטלוויזיה, אתה באמת אומר 'וואו, דבי, הגזמת', אבל בגלל שאנחנו מכירות אותה, אנחנו יותר מבינות. היא לא באה בשביל המיליון ואפשר להבין את התלונות שלה, כי היא בת 46. במירוץ היינו מתות שהיא תעוף".

אורישקי

New member
בעיני זה הגיוני

יכול להיות שאחרי שהתוכנית נגמרה הזוגות דיברו ויישרו את ההדורים ביניהם.

אישית כמי שרואה את האח הגדול והישרדות האמריקאית - יש לא מעט פעמים שבהם מתמודדים שלא סבלו אחד את השני כל העונה נהיים חברים טובים אחרי העונה. התחרות עושה את שלה.

25330

New member
עזוב סבא
עזוב פקס עלית פה על משהו|נורה

כמה היית משלם לא לראות את המכשפה האדומה?
עכשיו, בכמה היית מכפיל את זה כדי גם לא לשמוע ממנה ובעיקר לא את קול המסור שלה?
שאלה אחרוה: איזה מכפלה היית מכפיל אילו היית רשת?

יש לי הרגשה שעלית על סטרטאפ. במקומך הייתי רצה לייעץ לה - ואל תשכח לטובתך, אטמי אוזניים ומשקפיים אטומים.

אם כבר, הייתי מייעץ לרשת לא ללהק אותה...

ואם מתעקשים ללהק, מייעץ להדיח אותה ואת בתה המסכנה במקום חירות ויופטוט או לגמור את הסיפור בחוות הקרוקודילים בקובה...אני בעד פתרונות קלים במינימום כסף, כאב וסבל.

אני לא נוטה לקרוא ראיונות...

או לראות אותם בטלוויזיה.
אולי בגלל שזה לא כזה מעניין. יש פה ושם זוגות מעניינים, אבל לא מספיק בשביל ששאני אקרא עליהם. נוסף לכך, לא כזה משנה לי איך הם יוצאים בעריכה.
מה שאני אומר, תנו לי את המירוץ ואני אהנה ממנו אבל בזה הסיפור נגמר.

תודה! זה כתוב כמו סקיצה לסרט בורקס

מתקינים כבלים בגבעת חלפון...

הוויכוחים שלהן הורסים מצחוק!

ny22

New member
מנהל
אני חייב לציין שדווקא אהבתי את הכתבה....

למרות שדנה ודבי הן לא הזוג החביב עלי (בלשון המעטה) הכתבה הייתה בסדר גמור.
נכון שפה ושם נאמרו דברים לא הכי טובים (שדבי אמרה בעיקר) אבל יש לי את התחושה שבאמת הן הרבה יותר ממה שמראים לנו, כלומר שיש להם עוד דברים טובים שאנחנו לא יודעים עליהן....

זוהי לפחות ההתרשמות שלי מהראיון איתן.

דברים לא הכי טובים?

אין לי בעיה להמציא תירוצים בשביל דבי על ההתנהגות שלה (כמו שגם דוד נאחז בעניין הגיל).
א-ב-ל על ההתנהגות שלה בכל מה שקשור לסצנה שבה היא אומרת לדנה שאם היא הייתה יכולה לבחור היא לא הייתה בוחרת בה כבת...

אחרי זה היא אומרת שיצאו לה מילים מהפה שהיא לא התכוונה אליהן.

ואחרי זה בכתבה בעיתון היא אומרת שיש עוד אימהות שמדברות ככה לילדים שלהן ואיתה זה פשוט היה לנגד המצלמות.

אני שמחה שדנה מבינה מאיפה זה מגיע ולא לוקחת את זה קשה.

אבל אצלי זה נכנס אצלי תחת קטגוריית הדברים הכי גרועים שאפשר להגיד!

בושה!!!

25330

New member
הרבה מעבר לכך

בשידור עמדה לה הגנת "עידנא דריתחא" והיא כמובן וכרגיל, עטה על ההזדמנות להאשים את כל העולם במה ששודר, ולא במה שיצא מפיה. בראיון לא רק שהיא לא היתה "מודה ועוזב[ת] [ת]רוחם" אלא שהיא היתה בדעה צלולה, עם מליון יועצי תדמית, יח"צ מנתחים פלסטיים ליצירת דמויות וכו' אלא שהיתה לה שליטת מה בעריכה - ברור שה"ראיון" אינו ראיון עיתונאי אלא מקצה שיפורים תדמיתי, מאוד אוהד ולא מציק בשאלות נוקבות - ואף על פי כן הדברים הופיעו שחור על גבי לבן (או בעצם "שחור" במקרה של הביביתון).

היה עוד קטע שכנראה הוחמץ בביקורת

לאחר השמעת קלטת הברכות מהבית(בזמן הנסיעה לסכר הובר) דבי אמרה על הבן שלה משהו כמו: ''אין אין הוא החיים שלי'', הפרצוף של דנה אמר הכל, לא צריך להסביר.

אני בטוח שהצפיה בעונה הזו הביאה הרבה אנשים להעריך יותר את האמא שלהם(למי שלא ידע להעריך הכוונה)

למעלה