להנאתכם פירוש לשיר ONCE

מתניק16

New member
להנאתכם פירוש לשיר ONCE

פעם רוצה שתדעי שאני יכול ללכת כל הזמן אני רוצה שתדעי. נותנת לי את שפתיה נותנת לי את ירכיה המושלמות ואני מאט אני מאט באהבה. פעם זרחתי בתוכי... פעם היא עוד תאחז בי היא הייתה לי היחידה היחידה שבאמת אהבתי. פעם היא אמרה לי שאני קדוש רק ממזמן. היא תישאר כל הלילה היא תהיה כל כך שקטה והיא לא תצחק מבדיחותיי. פעם זרחתי בתוכי... פעם היא עוד תאחז בי היא הייתה לי היחידה היחידה שבאמת אהבתי. פעם היא אמרה לי שאני קדוש רק ממזמן.

LightbuIb sun

New member
תודה!

נשמח אם תעלה את זה גם לפורום בלאקפילד.... ורק תיקון קטן לטעות שמצאתי בהתחלה: התרגום של That i could go any time- הוא לא "שאני יכול ללכת כל הזמן", אלא "שאני יכול לעזוב, בכל זמן" זה תיקון שנראה מינורי, אבל בעצם המשמעות שונה לגמרי

TairAtias

New member
יש לך שגיאות...

that i could let you go anytime זה אומר - שיכולתי לתת לך ללכת בכל זמן וגם gave me her lips gave me her perfect hips זה נתנה לי את שפתיה נתנה לי את רגליה המושלמות קיצור לתרגם מילה מילה במורפיקס זה לא נקרא תירגום וגם לא פירוש

מתניק16

New member
2 דברים:

1. Hips זה ירכיים לא רגליים וכן תרגמתי את זה בצורה נכונה. 2. עשיתי את זה בשביל עצמי, אם עזרה מאוד מינורית מהמורפיקס, אז את/ה יכול לאמר תודה, או סתם לשתוק אם זה נראה לך לא משהו ששווה התייחסות. היחס שלך מזלזל.

TairAtias

New member
אבל

לא כל מה שאומרים באנגלית נשמע טוב בעברית אפילו רוב מה שהוא במקור באנגלית לא נשמע טוב בעברית

אני בדיוק תרגמתי את Some Day

יום יבוא כאשר היית ילד לא היה לך מקום בעולמם של הוריך היית נפול כמו העלים מעץ ישן וגוסס הלכת לבית הספר אבל המורים גרמו לך להרגיש כטיפש בזמן שהילדים שיחקו בשמחה אתה הוא זה שממנו התעלמו יום יבוא תמצא מקום יותר טוב לעולם לא תצתרך להרגיש כך עוד תן חיוך הם רוצים אותך במועדון החברים הם יזמינו אותך לשתיה ויספרו לך שקרים מטריית נייר וקצת קרח לאף אחד לא אכפת מהפנים היפות המזדיינות שלך אין לזה משמעות בחיים אז תמצא את הצוק הכי גבוהה ותקפוץ יום יבוא תמצא מקום הרבה יותר טוב לעולם לא תצתרך להרגיש כך עוד

../images/Emo3.gif

מוסיף גם תרגום שעשיתי פעם לThe Hole In Me לא אמור להיות פירוש מדוייק, סתם ניסיתי לעשות קאבר בעברית, אבל אני לא מוכשר מספיק כדי לנגן את זה.
החור שבי אני לא מרגיש דימום פנימי להיות חופשי החור שבי הוא בתוכי עמוק בפנים הורג אותי רק מבקש תסתכלי עלי כעל כוכב סרטים מוקף ביפות כמוך אף פעם לא מתים תהרגי את הבדידות שבי תהרגי את הבדידות שבי

לא בכוונה

אני סתם מאוד מתעניין בכל מה שנוגע לרוצחים סדרתיים, וחשבתי שזה משעשע... אבל כן, הסתבר לי אחרכך שגם לבלאק סבאת' יש שיר כזה

אל תתנצל בן אדם

אל תתנצל שיש לך כינוי של שיר של להקת,,,,,רוק כבד,, אוזי אוזבורן אני מאוד אוהב הרבה שירים שלו הוא מלך בעייני

אה

באחד לאחד זה פעם היא אחזה בי היא היתה היחידה.. אהבת האמת היחידה שלי פעם היא העריצה אותי, ואחזה בי אחזה בי חזק... ואייי זה נשמע כל כך מכוער חחחח

עוד לא שמעתי את האלבום../images/Emo37.gif

אני צריך מצב רוח מיוחד כדי להקשיב לו, האם הוא מדכא? יש בו מילים של דכאוניות? אני צריך לדעת לאיזה מצב ריגשי הוא יכול להתאים לי ,,,,, בטח שלא במצב רוח מרומם,,, יש לי את הדיסק מקורי ,קניתי אותו שהייתי במצב רוח מרומם שהייתי בתל אביב , לפני זה לא היה לי חשק לקנות אותו בגלל כל המהלכים שאביב עשה , אז קניתי אותו כי היה לי HIGH ממש גבוה

אין מספיק סמים בעולם

בשביל לגרום לי כרגע (!) לקנות את הדיסק. בדיוק מאותה הסיבה שלקח לך הרבה זמן אני עוד לא מצליחה לקנות את הדיסק של בלאקפילד. למרות שאני בטוחה שבסוף אני אשתפן ואקנה אותו.

למעלה