להנאתכם....

מה מפחיד בסיד בארט?

לדעתי הוא חתיך..
. וזה לא כולל את גילמור! פשוט נראה לי קשה לראות את סיד כ"חתיך",אם שמים את גילמור לידו. כי מי שעומד ליד גילמור,מפסיד :}. אולי היום הוא נראה קצת מפחיד (סיד),אבל פעם הוא היה דווקא לא רע. אני קשקשנית,אה?

Miss CB

New member
אני איתך בזה...

אוקיי לא תמיד אבל בד"כ. משהו בו נראה כאילו הוא יצא הרגע מהרוקי הורור פיקצ'ר שואו.

ה"רוקי הורור.."..

כמו כל הגלאם-רוק הבריטי - לקח כנראה את ה"לוק" מבארט. לא צחוק - זה כנראה נכון: מארק בולאן היה נשוי למזכירתו של פיטר ג'נר, מנהל הפלויד בראשית דרכם, והיא סיפרה שבולאן העריץ את בארט וחיקה אותו, בתחילת דרכו. כנ"ל דיויד בואי, עפ"י דבריו-שלו. מה-שמו אנדרסון(?) שכתב את ה-Rocky Horror, אף הוא, כמדומני, תוצר של הגלאם הבריטי (המחזמר בוודאי כולל את כל הסימנים של הגלאם: זהות מינית מטושטשת במכוון, ביגוד ואיפור מוגזמים וכו'). כך שהקשר בין המחזמר לבין סיד אינו כה רחוק כפי שנראה...

Crazy Diamond85

New member
הכותב של רוקי הורור

היה ריצ'רד אובריין שגם כיכב בסרט מאוחר יותר, וזה לא בדיוק נכון מה שאת אומרת שיש במחזה, זהווות מינית מטושטשת במכוון, ביגוד ואיפור מוגזמים, הם לא בדיוק מוגזמים, אלא פשוט בגדי נשים! ומה שכן שאין הרי שום אזכור לסמים וכו', כך שלדעתי יש פחות קשר לסיד

RevitallicA

New member
חח... הביטלס בעיוות!

לא לקחת ברצינות! מאוחר ואני אחרי פיצה מטר

adiville

New member
אם כבר הביטלס אז......

מייסון נראה שם קצת כמו רינגו סטאר

emmily plays

New member
מה השתגעתם?

סיד מהמם! יש לו מראה פריקי משוגע כזה עם עיניים חודרות..... גילמור משגע אומנם אבל בצורה אחרת לגמרי... מילא שניהם זקנים ושמנים עכשיו:)))))))))))))

חשבתי שאני לבד בזה..

אבל מסתבר שגם אמילי ומיס חושבות כמוני..:} ממ וגילמור?מה אפשר להגיד כבר? אחד האנשים היפים שהחזיקו גיטרה אי פעם.

שימו לב איך

כולם מסתכלים על סיד, מחכים למוצא פיו. ואיך הוא עומד, עם יד אחת על מותניו, כאילו הוא נסיך העולם, לפחות...

lior efi

New member
חחח...

ווטרס נראה פה אינדיאני מתמיד! אינדיאני בריטי! שותה תה עם חלב ומקרקף ראשים להנאתו!

N a V e

New member
קודם כל,מצחיק,עצוב ונחמד

שהדרדרנו לשטחיות על מראה ולוק בפורום הזה. דבר שני,סיד בארט מפחיד וזהו.הוא פשוט רוצה להרוג אותנו עם העיניים. מייסון תמים מידי כדי להיות אמיתי. ווטרס מכוער להפליא. רייט דומה לעכבר. וגילמור?נראה טוב.מראה נשי משהו.

למעלה