להנאתכם

• פותח הנושא amybr
  • פורסם בתאריך

amybr

New member
להנאתכם

לא תאמינו, אבל הסיפורים הבאים אכן קרו. לקרוא וליהנות באיזה אנשים מגוחכים אנחנו נתקלים בעבודה. איבטחתי איזה טקס ממלכתי, שברור היה מראש למי שבא לשם שתהיה שם אבטחה. אל כמה מאבטחים שהיו על ידי הגיע אדם עם תיק ענק. המאבטחים ביקשו ממנו לפתוח את התיק. הוא החל להתעצבן ולצעוק, וסירב לפתוח את התיק. כפיתרון, הוא הציע למאבטחים להראות להם את הת.ז. שלו. איזה פיתרון מגוחך. כנראה שהוא לא חשב על זה שאירגוני הטרור משתמשים בת.ז. מזוייפות. הוא צעק וצעק ודרש את האחראי משמרת ( שימו לב, הוא דרש אחראי כדי להתלונן על כך שהמאבטחים עושים את עבודתם היטב ). סופו של דבר, האחראי הגיע, והבהיר ללקוח שתיקו ייבדק. כשפתחו לו את התיק, הייתם צריכים לראות כמה שקיות היו לו שם. מה, הוא לא חשב שיבדקו לו דבר כזה? אם הוא לא היה רוצה שיבדקו, הוא לא היה צריך להביא את התיק איתו. קרה לי לא פעם בעבודתי כמאבטח, שכשלא בדקתי מישהו, הם התלוננו עלי שאני לא בודק, וכשבדקתי את מי שהתלונן, הוא התלונן עלי למה אני בודק דווקא אותו. העניין הזה של "לא נראה ערבי" הוא שטות מוחלטת, שברור לכל אדם סביר שזוהי שטות מוחלטת, כי המחבלים מנסים להסוות את עצמם. סיפורים כגון אלה גורמים למאבטחים לעשות את עבודתם פחות טוב, כי הם יחששו מתלונות. איבטחתי השבוע את איזור זיקוקי הדי-נור באחת מבימות יום העצמאות. תפקידי היה למנוע מעבר אנשים במקום, כי זה מסוכן. לא תאמינו איזה סיפורים אנשים ניסו למכור לי על מנת שאתן להם לעבור, וזאת לאחר שאמרתי להם מה הסיבה לכך שהרחוב סגור. דוגמה אחת: חיילת אחת ביקשה ממני לתת לה לעבור כי היא משרתת רחוק, ואני משבש לה את חופשת החג. חבר'ה, גם לכם קרו דברים דומים? ספרו בבקשה.

למעלה