להנהלה פה

orip120

New member
להנהלה פה

ראיתי את הפורום פה והוא במילים עדינות די...עלוב. אני לא מתכוון לאנשים ולתוכן פה, אלא לארגון הפורום והכל. עם הקשרים שלי אני אנסה להשיג מערכת פורומים יותר נורמלית, אולי חינמית. או שאני אמצא מערכת מוכנה טובה. בכל מקרה כל דבר יהיה יותר טוב מזה. דעתכם?

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

א-אוקי..י אני אפילו לא אגיב |: פעם הבאה תשרשר לאוף, קיי?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכי אתה ילד בן 11

ואתה מבין כלכך גדול. ואם כולנו גם ככה כאן בתפוז אז אנחנו רוצים פורום בתפוז.... מי שיש לו כוח להעסק עם פורומים על שרת אחר יכול ללכת ^^" כאן זה הרבה יותר מאורגן כי זה לא סתם כל אחד פותח פורום - יש הנהלה ומשרדים שמקבלים על זה כסף שהם מראיינים אנשים שבוגרים מספיק ובוחרים מי ינהל הם לא סתם מחלקים את זה. אשכרה זה כמו עבודה בשבילי רק שאני לא מקבלת כסף ואני יכולה להתפטר מתי שאני רוצה. אנחנו מזמינים אותך להישאר אבל אם בכל זאת לא טוב לך אז לך ^^

May Music

New member
סליחה? למה אתה חושב שיש לך את הזכות לקרוא

לפורום האלוהי שלנו עלוב?!? O_O ועכשיו ברצינות, הפורום מאורגן בצורה טובה מאוד לא צריך קשרים כדי לפתוח פורום ברוב המקומות האחרים. אני חושב שהצורה שהפורומים של תפוז בנויה ממש טובה, הרבה יותר נוח מפורום רגיל. אני חושב שכדאי לך להישאר אבל אתה יכול למצוא\לפתוח לך פורום אחר...

shiraz cohen

New member
../images/Emo45.gif מסכימה.

חוץ מהקטע של "אני חושב שכדאי לך להישאר..." XD

orip120

New member
על זה אני מדבר

כל מקום שאני הייתי בו זילזלו בגיל. הצלחתי למצוא פורום IBHeb של חבר שלי שהתקין אותו סתם בשביל הכיף. לא עשה איתו כלום פורום הכי פשוט בעולם, על השרת החינמי הכי טוב שאני מכיר, בקיצור עדיף הרבה יותר לדעתי. אוי נו אתם באמת חושבים שזה פורום רציני? אז אם כן יש לכולכם טעות גדולה. הדרך הכי טובה לקרוא למקום הזה הוא "בלגן אחד גדול". אז כשאנשים פה וההנהלה יתחילו להתייחס אליי ברצינות אתם מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר v1230@walla.co.il איתי.

Goldsmiths

New member
לא מזלזלים בשום דבר...

או.קי אז אולי לדעתך הפורום הזה לא משהו אבל בשבילנו הוא מספיק ואפילו יותר מזה ואנחנו בטח לא מזלזלים בגיל שלך, אבל אתה צריך להבין שרוב האנשים פה בני 14+ (כמה 13...) וכבר היינו בגיל 11 ואנחנו יודעים איך חושבים בגיל הזה, לכן אנשים צינו את הגיל ולא מתוך זלזול.

HagarStar

New member
אחי אתה בא וישר אומר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שזה מקום עלוב ולא מצפה שיזלזלו בך? ולא יודעת, עם כמה שאני אוהבת פראמור אני לא הולכת ורוצחת כל מי ששונא אותם וסוגדת לכל מי שאוהב אותם, סבבה? לקחת ת'הערצה ללינקין פארק ק-צ-ת יותר מידי רחוק, כולה להקה, בדיוק כמו פראמור. [רק שפראמור, לדעתי יותר טובים, בהרבה]. אוקיי? אתה מוזמן להישאר, בלי להתחיל שהפורום שלנו עלוב ובלאגן אחד גדול, ואם לא נאה לך פה אף אחד לא מחזיק אותך פה עם אזיקים :)

orip120

New member
בנוגע לקטע הזה של לינקין

1. זה לא קשור לכלום בנושא. 2. אבל אם כבר ההערצה שלי ללינקין זה משהו חריג מאוד, המליצו לי ללכת לפסיכולוג או לפחות להתקשר לקו עזרה נפשיית בגלל זה, עזבו את זב פשוט. טוב הבנתי שאתם מתנגדים מאוד לרעיון חבל עכשיו שמתי לב שקיבלתי את החשבון OFF שלי סוף סוף אבל איך שאתם רוצים...

למעלה