להסביר אהבה ?!

חן (*_*)

New member
להסביר אהבה ?! ../images/Emo23.gif

איך אפשר להסביר אהבה? אהבה כל כך קל להרגיש. לאהוב את קולך, את קולו של לבך, כשידי בידך לאהוב את עורך. איך אפשר להסביר רגש כה מיוחד? מיוחד הוא מראך, מיוחדת הדרך שבה אתה הולך, מדבר, צועק, לוחש, מתרחק, מתקרב... כמה משמעות במילה "אהבה", אהבה כה קשה להסביר... רק בנשיקה, בין שפתי לשפתיך, חלל ריק נוצר, עולם חדש לאהבה, מנעולים נפתחים בין לבי ללבך, אתה נותן בי השראה. חלונות פתוחים וחיים מזמרים, אתה יודע את ההרגשה? איך אפשר להסביר אהבה? על ידי געגוע, מין רגש קטוע, שנח עם בואך וחוזר עם לכתך, לפעמים גם איתך הוא נמצא... לפעמים כשרוצה לחבק את נפשך ונפשך לא אליי היא פונה... איך אפשר להסביר אהבה? באושר מלא, בדפיקות של הלב, בחיוך ובאור העיניים, עם בואך. אם אתה לא מבחין, לא מביט מקרוב, לפעמים ארגיש את ההפך מטוב, לעיתים אהבה זו מעט מחלה, אהבה כל כך קל להרגיש. לפעמים מכאיבה, לעיתים מרפאה, אהבה כה קשה להסביר.
 
אהבה

אהבה יש בה 70 אחוז השלמה של המח שלנו. באהבה יש משהו שמשחרר אנדורפינים... חומר מרגיע, ממסטל זה הרבה שלנו וקצת של החלק השני. החיפוש הזה לאהבה לא סתמי, זה עושה לנו טוב , גורם לתחושות מיוחדות של ריחוף של שלווה של ריגוש של חשק .. ועוד ... בדרך כלל מכאיבה... בסופה או בתוכה מאחלת לך אהבה ושלווה.
 

Mוניk

New member
אהבה........

אהבה! היא כמו מלאכים שמעמידים אותנו על רגלינו בכל פעם שהכנפיים שלנו לא זוכרות כיצד לעוף. כמה אהבה יכולה להיות ניפלאה כמה אהבה יכולה להיות אכזרית וכואבת כמה האהבה מלאת תהפוכות ולמרות הכל אין כמו האהבה ייחודה של המילה אהבה מילה שיש בה כל הרבה אפילו ה"מעט ממנה" זה המון....זו כוחה של אהבה
חן
מוניק
 
וככל שמרבים להסביר,מפספסים

כי למעשה,אהבה היא מכלול.. הרכב,לא תערובת-שלא ניתן לפירוק לחומרים אלא,אותה העיסה הדביקה הנוצרת מ"עירבול" של מרכיבי-אהבה. זה היה שיעור קצר בכימיה..
 

Mוניk

New member
חן חן על השיעור מרקי

יש בזה מעט כימיה בערבוב הרטבים מה לי ולכימיה בכללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מתוחכם קקטוס הולך ראש בראש עד הסוף
ואני מ´זה לא יכולה ל... קטונתי מוניק
 

טאKילה

New member
אהבה...../images/Emo23.gif

אהבה היא איזון יפיפה בין עולמות אמיתיים ודמיוניים לגלות שרגלייך נטועות חזק באדמה בעוד ראשך מרחף בעננים..... אהבה היא לתת,אהבה היא לקחת את המיטב שיש לחיים להציע. אהבה כמו מתנה שלעולם אינה נגמרת לקחת ולקבל בטבעיות מתנה שכל הזמן נפתחת כזאת היא האהבה שאוהבים לחלוק יחדיו.
 
למעלה