בלוח הבקרה כמו הסרה של כל יישום אחר, אבל אז שוב תקבל עדכון שיתקין אותו שוב, אז כדאי שתתרגל, האדג' הישן לא נתמך יותרשלום לכולם. אני מעוניין להסיר את דפדפן אדג' החדש ולחזור לדפדפן הישן של אדג'.
האם זה אפשרי?
כיצד?
עוד פעם מיקרוסופט כופה על אנשים את הדפדפן שלה?בלוח הבקרה כמו הסרה של כל יישום אחר, אבל אז שוב תקבל עדכון שיתקין אותו שוב, אז כדאי שתתרגל, האדג' הישן לא נתמך יותר
אתה רוצה מצב כמו שהיה בגרסאות E של חלונות 7 אשר לבסוף לא יצאו בכלל (לפני השקה היו גרסאות כאלה כבטא וזה היה מאוד הזוי - למוצר שנולד מת בגלל דרישות של הרשויות האנטימונופולית של אירופה), בדומה ל-N/KN אשר לא כוללים מדיה, גרסאות E לא כללו דפדפן בכלל ויצרו מצב הזוי שבשביל שתוכל להוריד דפדפן אחר כלשהו לבחירתך, אתה חייב שיהיה לך דפדפן בסיסי כדי שיתאפשר לך לעשות את זה, אבל אין לך דפדפן, גם לא IE אפילו, ולכן לבסוף התפשרו להשאיר את IE ולהציג את חלון הבחירה של דפדפן לאירופאים (browser ballot chooser)עוד פעם מיקרוסופט כופה על אנשים את הדפדפן שלה?
דפדפן EDGE החדש המבוסס כרומיום הרבה יותר טוב מדפדפן מגירסת הכרום העכשווי.דפדפן כרומיום הוא די בסדר, אבל כבר יש לי את כרום.
דפדפן אדג' הישן יותר נוח לעומת החדש בפתיחת קבצי PDF.
זה כל הסוד...
טוב לדעת. תשאר עם הישן עד שתחליט אחרת.דבריך האחרונים סקרנו אותי, לכן בדקתי את אדג' הישן שלי, וגיליתי שהוא מקריא PDF בעברית.
האיכות לא מי יודע כמה וזה גם תלוי באיכות הכתיבה של ה PDF .
מכל מקום- הוא מקריא תמליל בעברית.
לכרום יש תוסף כלשהו שנותן פעולה דומה אבל לא בדקתי את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.