להסכים לקבל עזרה
כיף!

kung fu

New member
להסכים לקבל עזרה ../images/Emo24.gif כיף!

אני בעיצומו של תהליך כתיבת ספרים, חוברות והפצה שלהן. יש כבר שלוש חוברות מוכנות למכירה - 2 בעברית (אחת בגרסה מקוצרת, והשנייה בגרסה המלאה) 1 באנגלית (בגרסה המלאה) נתקעתי קצת בשלב של ההפצה וקבלת הכסף. זאת אומרת, בדקתי איך אני יכולה למכור לאנשים בעולם, ושהם לא ישלחו לי כסף מזומן בדואר, אלא דרך האינטרנט, אני בודקת הקמת אתר שלי, או דרכים אחרות יותר זולות. בקיצור, לבנות אתר שלי שדרכו אני אמכור, זה יקר לי כרגע. אז בדקתי דרכים אחרות... עכשיו הרגשתי קצת תקועה, ונזכרתי בספר "מליונר ברגע", שכדאי להיעזר באנשים בעלי נסיון. ושלפעמים מה שאנו צריכים נמצא בדיוק לידינו. החלטתי לפנות לאבא שלי, להיעזר בו. הוא ממש שמח שפניתי אליו!! (איזה קטע, למה הוא לא אמר לפני זה שהוא ישמח לעזור לי? או למה אני לא חשבתי להיעזר בו? משעשע) אז מחר אבא שלי יבדוק עבורי את הדברים האלו. זה נפלא! לאבא שלי יש נסיון של שנים בניהול חברה, בורסה, וכל מיני פרויקיטים, והוא עדיין מעורב בכל מיני דברים. מאחלת לי בהצלחה
נ.ב.: זה מרגיש לי מוזר לכתוב את כל זה בפורום שנקרא: להדליק אור בעבודה. אני פשוט לא רואה את מה שאניעושה כ"עבודה". אני נהנית, אני יוצרת, אני חופשייה, אין אף אחד על הראש שלי, אני עושה מה שאני רוצה מתי שאני רוצה.... כל זה מנוגד אצלי בתפישה למושג "עבודה". אני גם לא רוצה להרגיש שאני "עובדת". כי אני לא. אני נהנית מהחיים, תורמת לעולם, נהנית מכל רגע, יוצרת מעצמי. איך אתם מרגישים עם המושג "עבודה"? ברור לי שכל מה שאני חושבת על עבודה זה רק בראש שלי, ועבודה יכולה להיות כל המילה שאמרתי, אבל כרגע המילה "עבודה" פשוט לא נעימה לי. באהבה
מיכל

Talia E

New member
כשאני חושבת על המושג "עבודה"

אני חושבת על "עשייה לקראת משהו/למען משהו". זה יכול להיות עשייה לקראת התפתחות בנושא שאני מעוניינת להתפתח בו (למשל, אני עובדת על תרגול משהו בקונג-פו) או עשייה לצורך יעד מסויים (למשל, אני עובדת על סיום המאמר) או עשייה משותפת (למשל, אנחנו עובדים ביחד) או עשייה שאני רוצה בעקבותיה "תרגום" בכסף. מן הסתם יש דוגמאות נוספות. המטען המתלווה אצלי למילה "עבודה" הוא דואלי: מצד אחד, זה נהדר: משהו פעיל, עשייה, מרץ, שינוי, תורם, מועיל, מרגישה תחושה טובה של פעילות בשרירים... יצרניות, יצירתיות, מימוש, התפתחות, מיקוד ועוד... (האם את מזהה את הדברים האלה גם אצלך?) מצד שני, יש אצלי גם מטען מכביד/מעמיס למילה: קשה, מעיק, מאמץ, לא תמיד רוצים לעשות את זה, לא בזמן שלי... כלומר, עבודה משרדית, למשל, עם החופש היחסי שבה (הנה אני גולשת ממנה עכשיו באינטרנט
, ואני יכולה לשבת, ולבחור את סדר הפעולות שלי ועוד כהנה וכהנה), יש בה גם מועקה עבורי: העניין של קימה בכל בוקר לעשות את אותו הדבר, ריבוי השעות, תחושה של אי-מימוש פוטנציאל וכיו"ב. לסיכום, "עבודה" יכולה להיות עבורי דבר מהנה ונהדר (ולאו דווקא חייב לבוא בצמד עם המילה "קשה"...). אבל כרגע אני בחרתי בעבודה כזו, שיש עם הכינוי שלה גם מעמסה... האם הצלחתי להבהיר את עצמי?...

kung fu

New member
../images/Emo13.gif

"מצד אחד, זה נהדר: משהו פעיל, עשייה, מרץ, שינוי, תורם, מועיל, מרגישה תחושה טובה של פעילות בשרירים... יצרניות, יצירתיות, מימוש, התפתחות, מיקוד ועוד... (האם את מזהה את הדברים האלה גם אצלך?)" מרגישה תחושות דומות לא בהקשר של המילה "עבודה", אלא בהקשר של היצירה שלי בזמן האחרון (של החוברות והספרים). "האם הצלחתי להבהיר את עצמי?..." כן!!!

למעלה