להסמיך סילאן טבעי

להסמיך סילאן טבעי

מחפשת חמרים שונים שאפשר להסמיך בהם סילאן, כך שאפשר יהיה בקלות רבה יותר למרוח על פריכית, מבלי שיזזל לכל הכיוונים. הנה כמה רעיונות שאני כבר מישמת. אבקת חרובים. אבקת קקאו. או שתיהן יחד. עם או בלי טחינה גולמית. חמאה מזוככת. אבוקדו. יש עוד רעיונות? כל כל כל אחת מן האפשרויות מתאימה לנסיבות אחרות.
 

cwen

New member
טחינה גולמית כמו שציינת

ולהוסיף זרעי פשתן טחונים. זה גם מוסיף לך אומגה 3 וגם נותן לזה קשיחות והופכת את זה לממרח סמיך מאוד. יכול להיות שגם טחינת שקדים תתן אותו אפקט, אבל לא ניסיתי. אולי זה יהיה מתוק מדי, כי טחינת השקדים גם היא מתוקה באופן טבעי. מה שכן, אם את כבר אוכלת אבוקדו למה להוסיף לו סילאן? אני משתמשת בסילאן כדי "לשפר" ממרחים אחרים (כמו טחינה גולמית), לא כמטרה בפני עצמו. בסך הכל יש בו ריכוז סוכרים גבוה.
 
למעלה