להסתיר את פטרת הציפורניים

gili22esc

New member
להסתיר את פטרת הציפורניים

אני לא יודע אם זה הפורו אבל אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. אני סובל כבר הרבה זמן מפטרת ציפורניים ומתלבט לגביי הטיפול,שכן הטיפול שמוצע ע"י רופאי העור הוא טיפול בכדורים שמסוכן מאוד לתפקודי הכבד. פטרת ציפורניים ב90% מהזמן אינה מגרדת והבעייה היא כמובן אסטתית, שאלתי היא כזאת האם ובאיזה דרך ניתן לגרום לציפורן שיש בה פטרת להיראות קצט יותר נורמלית ופחות מגעילה...? אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.

ה מוזה

New member
למה להסתיר ?

אם אפשר לנסות לרפא את הפטרת בעזרת רפואה עממית ? שנוסתה ודי בהצלחה ע"י מספר לא קטן של אנשים אינני יודעת למה אתה שוקל נטילת תרופה שעלולה לפגוע בכבד אבל אשמח אם תקרא שרשור שהיה כאן על פטרת ציפורניים ואולי תאמץ אחת מהעצות ותוכל לרפא את הפטרת ולא להסתירה או לקחת כדורים אשמח לשמוע בהמשך האם עזר גם במילון המונחים יש עצות לגבי זה ועוד מספר תרופות סבתא

gili22esc

New member
קראתי בעיון רב

כמה זמן כל משך הטיפול עם מי מלח? הוא נראה הכי בטוח וקל ולא פוגע בעור כמו האקונומיקה שוב תודה על עזרתכם.

ה מוזה

New member
התמדה

בעצה שהעלתה סמדי לגבי מלח היא גם ציינה שיש להתמיד עד שתראה שיש תוצאות ,לגבי אקונומיקה אישית לא ניסיתי יודעת על כאלו שניסו בין אם מהול במים ובין בטפטוף ישיר על הנגע וזה היה הפתרון היחידי שאכן עזר . אולי יש כאן בקהל הקוראים גולשים נוספים שניסו שיטה זו או אחרות ויכולים לתת עדות אישית יותר לגבי אותן תרופות סבתא . מה שכן , אתה חושש לפגוע בעור ע"י אקונומיקה אבל שוקל לפגוע בכבד ע"י כדורים , לא עדיף לשמור על הכבד ? אני לא יודעת עד כמה חמור אצלך המצב יודעת שבאופן אישי הייתי מנסה כל דרך אחרת לפני שבולעת כימיקלים שעלולים לסכן איברים חשובים מקווה שבעזרת רפואה עממית תוכל להבריא את הפטרת , גם שמן עץ התה נכתב שטוב לריפוי מציעה לך לשאול גם בפורום שמנים וצמחי מרפא בהצלחה

למעלה