להסתפר

להסתפר

איך אתם מצליחים לספר את הילדים????. אני רוצה לנסות לקחת את הילדה למספרה שוב, אחרי ששנתיים בערך לא לקחתי (בגלל חוסר הצלחה כמובן), אבל אני יודעת שהיא לא תשב בשקט. איך אתם מסתדרים? יש למישהו רעיון? אני חייבת לציין שהנסיכה שלי גם היפראקטיבית מאד מאד מאד....

גם אנחנו מתקשים לספר את בננו אך אפש

אפשר גם לנסות שימוש ברגיעון שהוא תרופה על בסיס צמחי שנותנים לפני במינון מתון - אנחנו דיברנו עם נטורופט ועם היועץ של החברה ומצאנו שזה די עזר. מנה ראשונה שעתיים שלוש לפני ומנה שנייה חצי שעה לפני התספורת. לצערי בכל מקרה צריך להחזיק אותו חזק על הכיסא כי הוא ממש היססססטררי והתגובה ההיסטרי לא נעלמת אלא רק מתמתנת. בכל מקרה היות והוא בן הוא מסתפר קצר ומהר עם מכונה אצל ספר שכבר מכיר אותו. אך זהו תהליך נורא כי הוא ממש נעשה בכפייה.

תירתיר2

New member
שיריתה...

באמת כשמדובר בבת זה פחות בעייתי כי לא צריך תספורת כל חודש-חודשיים. אין לי פתרונות קסם, אבל כשכן תמצאו מקום מתאים, כדאי להתייעץ עם הספר לגבי תספורת שאפשר ממנה להאריך שיער, כדי לחסוך בעיות בעתיד. אני למדתי לספר את בני בעקבות חשש מהליכה למספרה. היום התספורות הולכות די צ'יק צ'ק ונראה לי שהוא אולי אפילו בשל למספרה. בהצלחה,

ריקי 04

New member
הלכנו רק פעמיים...

בגיל שנה וחצי-שנתיים. הוא היה ממש קטן אז ישב עלי ועם הידיים עשיתי כל מיני שירי תנועות ("על הקיר/המראה טיפס לו עכביש קטן...") - והספר היה ענייני... מאז - סבתא מספרת (את כולנו - ופעמיים הלכנו לספר רק כדי שהיא תלמד איזו תספורת לעשות לו - שיער גלי וקופצני זה קצת חידוש במשפחה...), אז הוא מסתפר כשהוא יושב עלי, מול הטלויזיה, ואני חושבת שכאן המפתח - צריך משהו שירכז אותו ויסיח את דעתו... יש מספרות מיוחדות לילדים - אולי יש שם וידאו? אף פעם לא נכנסתי (יש אחת צמוד לקניון רננים ברעננה, מצפון, אני חושבת שקוראים לה "קטצוץ"). בהצלחה ויש את אחותו התאומה (זה לא הנושא - אבל חלק מהמשפחה), מגיל שנתיים מתעקשת להסתפר כל פעם שמישהו אחר מסתפר (לפעמים צריך לעשות לה כאילו...), יושבת זקופה על הכיסא ומחזיקה את הקערית (שבתוכה אמא שלי שמה את השערות שהיא גוזרת)... ממש חמודה...

למעלה