"להעביר את דביר" של בנק מזרחי

menny1970

New member
"להעביר את דביר" של בנק מזרחי

אהלן חברים במסגרת "הגסות הבלתי נסבלת של הבנקים" אני רוצה לשתף אתכם בסיפור אישי שקרה לי בשבועיים האחרונים ומאוד אשמח אם תעבירו את המסר הלאה. מי מכם ששמע או ראה או מכיר את הפרסום של בנק איגוד (בנק מסחרי בהוויתו) יצא בקמפיין אגרסיבי לקחת חלק בחשבונות משקי הבית ומציע תנאים שלעניות דעתי ועבורי מאוד אטרקטיביים. בשבוע שעבר ולאחר שיש לי חשבון בבנק מזרחי בתל אביב מאז שנות ה-80, ניגשתי עם הצעה כתובה שקיבלתי מבנק איגוד כדי לבדוק מה יש לבנק מזרחי (ובנקים אחרים) להציע לי כנגד. התשובה של בנק מזרחי הייתה - אין לנו מה להציע לך! מודה נעלבתי, האנשים שם מכרים אותי שנים, בסך הכל אני אמנם "עוד חשבון בנק" אבל רבאק, אנשים, לא הייתי מוגבל, לא היו לי מינוסים חריגים, הרווחתם עלי די טוב בריביות ובעמלות, הלו? מה נהייה? - ואז בעצם הבנתי שהכל זה ביזנס ולכן גם עלי חלה החובה לשפר את מצבי בהכרח. וכך עשיתי אז לכל אלו שהולכים לעבור לבנק מזרחי יחד עם "דביר" - רק רציתי לשתף אתכם במה שקרה לי, וכמו שהיה צביקה הדר אומר בסטירה שלו בתור ג'ו ג'ו הארס..... "ותחשבו על זה" אה אה אה אה אה שיהיה לכם שבוע נפלא מני

gils33

New member
תודה על השיתוף אבל

מתאים יותר לפורום צרכנות

liza26

New member
אני בבנק הזה-באמת אין לו מה להציע

יש לו רק חגורת חנק וזה הדבר היחיד הטוב אצלו (וזו לא פרסומת, בחיי) ומה הכוונה? בעבר הייתי לקוחה קבועה של בנק הפועלים שנתן ונתן ונתן ועוד הלוואות ועוד אובר ואיזה מסגרת שרוצים עברנו בגלל אילוצים לבנק מזרחי ופתאום הגיע הבנק שאומר לנו "לא" ירקנו דם, הוצאנו עשן , צעקנו וקיטרנו אבל......התרגלנו. התרגלנו להצטמצם במסגרת שניתנה לנו שינינו הרגלים והבנו שזו לא חוכמה לחיות במעגל של אובר והלוואות ומצאנו פתרונות יצירתיים אחרים אז יש דברים חיוביים גם בבנק הזה ואני תוהה איזה בנק יותר טוב בנק שבא לקראתך ונותן חופשי הלוואות ומסגרות אשראי גבוהות או בנק ששם לך את הגבול ומאלץ אותך לשנות את דרכך הכלכלית?

menny1970

New member
הייח ליזה, אני לא מתיימר להגיד

מי הבנק היותר טוב זה שנותן או זה שלא נותן אשראי ומשיכה אלא רק על שני דברים עיקריים דמי ניהול חשבון ועלויות רבית על החשבון תבדקי אולי תופתעי (-:

liza26

New member
השאלה כמה זה משמעותי

אצלי לדוגמא אין הרבה פעולות בחשבון במשך החודש ולכן הריבית על פעולות בחשבון היא לא משמעותית כל כך לעומת זאת ריבית על אובר גבוהה יותר מבנק אחר (אולי זה מה שוגרם לי להפוך עולמות כדי להוריד את האובר הזה
)

beni802

New member
חשבת פעם שאולי זה לטובתך?

אולי לאנשים כמוך עדיף שלא תינתן האפשרות לחריגה גדולה ואשראי גדול, תלמדי לחסוך ולנהל יותר נכון את כספייך.

gils33

New member
בני ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

שמח שאתה מבקר אצלנו -נשמח אם תשאר

liza26

New member
ברור שזה לטובתי

היום אני רואה את זה יותר מאשר לפני שנה כשפתחתי את החשבון זה לא קל וזה מצוין לאנשים כמוני פעם ראשונה שנתקלתי בבנק ש"מחנך" להתנהלות כפסית נכונה בכך שהוא מגביל אותך לא להוציא יותר ממה שהכנסת

למעלה