להעביר לשרשור הקאברים הגדול

califia

New member
להעביר לשרשור הקאברים הגדול

עקב הדיכאון העונתי שלי, וחיבתה של הגברת ( סליחה שמעתי שירי טרובדורים ואת אנתוני שוב ) לעצבות, אתם מוזמנים לעשות רשימה של המוסיקה העצובה העצובה ביותר בכדור הארץ. כל מיהו המילל בלילה לסוגיהם. כן. נראה כמה מהם היא כבר עשתה. ובלי קשר אני מוסיפה עוד כמה בקשות beatles - something למה היא עשתה את מי מיין משהו? dear prudnece happiness is a warm gun משהו של חווה - נניח את חרותי אגב, כשהיא שרה עם טלגורדון היא שרה עוד משהו? נניח קייל למשל. קייב? דיכאונות 80 אחרים? או רק גנז אנד רוזז ופאולה עבדול? אןך היו לי עוד בראש, אני כ"כ מפוזרת. גובה קול, נלך לפי זה. אני לא אבקש ממנה את האריה של מלכת הלילה. ההיזכרות בקאוור למאיר אריאל החזירה לי את החשק. והישר המעצבן עם החיילים. הידוי בכינויו שיר שיחרור הצואר. את פלוגה בקו. יהיו עוד. אם תכתבו, יהיה לי תרוץ לעשות רשימה מסודרת ולהוסיף אחר כך. כמובן שגם מוסיקה עדכנית אפשרית, לא הכל צריך להיות קלאסי ( אני לא ישנה, אני קלאסית ) ומאופק כמו רונה.

הדיסק החדש של פיג'יי../images/Emo45.gif

וכנאמר ליהוני; BFP הוא דונצ' יה של הפוסיקט לעומת White Chalk. וגם He's simple, He's dumb, He's the pilot.

califia

New member
bfp? זאת סיומת קובץ? דונצ'? פוסיקט?

דונט יו?יש שיר כזה? מה, אלו שעשות פול דנסינג תוך כדי שירה? ויי. עכשיו גרמת לי להזות את רונה בסצנה מדת' פרוף עושה לפ דנסינג. חח. אני בכלל לא דומה לדן אקרוייד. לא, בנדירס, נו. סטרסקי.קורט ראסל. זהו. סליחה. אני משערת שאתם כבר חושבים שכוחות עויינים השתלטו על הפורום, אי שם בין החיזבאללה להאקרים פקיסטנים דוברי עיברית שהוכשרו ע"י המוסד, או שהפורום הפך לתמסורת קודים למבצעים צבאיים בעורף האוייב. לא, בשביל זה יש גלגל"ץ. מקסימום לדיווחי מזג אויר ליחידות של נחלאווים מבושמי נובלס. רמז, תחפשו בשירים של קרן פלס ותשתמשו בספרים של רם אורן כדי לפצח את הקידוד. ובספר טלפונים של קזחסטן. חוצמזה ראיתי את רטטוי בפעם ה6. קצתי בפופקורן עבש משקית של דוסים. עכברונת?

califia

New member
אלרגית לטורי. לא ברור לי למה.

מעדיפה את פיצ'ז ופיג'יי. סורי. היה לי אותו. זה עם הרטיטיוד אנד סטריכניין סמטיימז דיי אר פרנדז אוף מיין? טוב, טרנט עשה לה שם משהו. אני אקישב און ליין. ומה שאר הקיצורים?

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אחרי שמיעה אחת החלטתי ש- White Chalk בהחלט נכנס לקטגוריית החותכים אבל... אל תישא את שם הטורי לשווא, BFP תמיד יישאר המאסטר

misheani

New member
ליאונרד (עוד), פיונה (עוד), אליוט סמית (עוד),

וההפתעה הגדולה - פי ג'יי הארוי. אני בטוחה שיש לי עוד בקשות, אבל הן לא עולות במוחי.

0mroosh

New member
איזה 'פאני ולנטיין' יהיה טוב,

או איזה 'לילי מרלן'. משהו קסום עם ניחוח של פעם. נחמה הנדל, אולי.

0mroosh

New member
I feel pretty, גם. בביצוע אקוסטי, מלא יגון.

וויקי, אנד גיי.

../images/Emo6.gifאני מנסה לדמיין איך זה יכול להשמע מלא יגון

וזה פשוט לא יוצא הגיוני בשום דרך...

0mroosh

New member
אם ביורק הצליחה עם "My favourite things"

אז אני לא רואה בעיה.

למעלה