להעיף את בריטני מהפאנל-מי בעד

snirf

Active member
להעיף את בריטני מהפאנל-מי בעד

וואו זה פשוט מביש עד כמה שהיא גרועה
מביכה גם את עצמה...
זו ההוכחה שגם סיימון קאול יכול לטעות לפעמים (וזו הטעות הכי גדולה שלו, ביג טיים!)- הוא באמת חשב שזה יעבוד רק בגלל השם שלה?!
היא שופטת גרועה(חד-גונית ומונוטונית..."היית מדהים/מעולה/ממש אהבתי") ומנטורית שעושה עוול לאקטים שלה.

אני אישית חושב שהיא מורידה לגמריי את רמת הפאנל של השופטים

מה דעתכם

ומעניין אותי לדעת מה חושבים עלייה הצופים האמריקאים...מישהו יודע?

shaharEB

New member
לא

נכון יש לה כמה הבעות מטרידות משהו..

ולפעמים התגובות שלה חוזרות על עצמן..
אבל אני חייבת להגיד שבריטני היא השופטת הכי אמיתית בצורה הכי לא פוגעת.
היא אומרת את האמת ,ולא משנה כמה היא נוראית , היא יכולה לגרום לה להישמע טוב

וחוץ מזה

היא בריטני ספירס. היא יותר מסתם שם. היא הייתה כמוהם והיא עשתה את זה בגדול.. היא היחידה בפאנל
שהייתה במקום של הילדים האלה,מתחרים האלה והצליחה להישאר הרבה זמן בתקשורת ולהוציא עוד שירים והצליח. היא מלכה

omer719

New member
ברור שברמת העיקרון היא מתאימה,

אבל באמת את חושבת שהיא נותנת ביקורת טובה? היא לרוב לא אומרת כלום מועיל. אני שמתי לב שלרוב אני מסכים עם סיימון ושמח שהוא אומר דברים שהשאר לא אומרים. לדוגמא בהופעה של ג'ייסון שהייתה כל כך לא מתאימה לו לדעתי, וכולם כאילו לא לגמרי נתנו לו ביקורת אמיתית ואני ממש הופתעתי מזה. עד שסיימון הגיע והכניס אור לעיניין, כרגיל בהגזמה כמו שהוא יודע, אבל עדיין.
היא פשוט אומרת אותו דבר, כמו בבית השופטים, היא אמרה בערך לכולם אותו דבר, ולשניים שהעיפה גם אמרה את אותו דבר. היא לא שופטת טובה במיוחד, ולדעתי בקצב הזה לא ישאירו אותה לעונה הבאה...

shaharEB

New member
באודישנים היא הייתה מעולה,

אחרי זה טיפה יותר קשה לתת דעות דומיננטיות קשות כמו של סיימון, אבל אני באמת חושבת שהיא יודעת להגיד מתי היא אוהבת ומתי לא .

snirf

Active member
זה רחוק מלהיות ביקורת

המתמודדים צריכים לשמוע ביקורת כדי להשתפר...ולא באופן חוזר "היית מעולה/מצויין".
אם זה המצב-אז למה יש שופטים? מה התועלת בכך?

זה שהיא הייתה במקומם, זה ידוע...אבל כנראה שהיא לא יודעת לשפוט/לתת עצות/להיות מנטורית...לא כולם יכולים לתעל את החוייה האישית שלהם לכדי עזרה לאחרים.

shaharEB

New member
היא אומרת למי שמתחרה בקבוצה שלה דברים כאלה

שטחיים כמו :" כל הכבוד שרת יפה " ו " לא אהבתי את זה "..

אבל אני בטוחה שבקבוצה שלה ,שהיא בעיני בין הקבוצות הטובות בינתיים, היא נותנת עצות ומסבירה איך להשתפר ומה לעשות ? עובדה שהשבוע הביצועים שלהם במבט כללי היו הכי נורמליים
בעיניי לפחות

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי!! "אבל אני חייבת להגיד שבריטני היא השופטת הכי אמיתית בצורה הכי לא פוגעת.
היא אומרת את האמת ,ולא משנה כמה היא נוראית , היא יכולה לגרום לה להישמע טוב "
!!

והיא בהחלט מלכה

omer719

New member
התשובה היא כן!

באמת חשבו שהשם שלה מספיק. הרי מאיפה הם יכולים להסיק על כישורי השיפוט שלה? או על היכולות שלה להיות מנטורית? לדעתי זה מאוד הימור. איך לקחו את דמי? כאילו רק על שם, ופנייה לקהל צעיר יותר, ופה ההימור הזה היה מעולה (
).
באיזה שהוא שלב בפרק אמרתי לעצמי - בריטני, לא בכוח. באמת שעדיף שלא תגידי כלום במקום להגיד את אותו דבר שוב ושוב ושוב! היא אמרה דברים כל כך כלליים, שאפשר להגיד על כל הופעה. היה לה משהו קבוע להופעה טובה ולהופעה גרועה, וזה היה בשינוי מאוד קל.

ושלא נדבר על הבחירות שלה בכלל, אם בשירים ואם בהמשך... אבל אמרת שעוד לא ראית את התוצאות אז לא נדבר על זה עדיין

snirf

Active member
אוי ואבוי הלחצת אותי

לגבי תוכנית התוצאות...מקווה שזה לא יגיע למצב שאזרוק נעל למסך מרוב עצבים

LeAnnDylan

Well-known member
להעיף את כולם מהפאנל

את דמי כי היא הרסה את ג'נל וסיסי. והיא בחרה להשאיר את פייג'

את סיימון כי הוא זקן ממורמר שהעיף את סיסטר סי

את בריטני כי עד שהיא לא תזריק קצת בוטוקס היא מפחידה מידי לשידורי PG-13
ואל איי סתם כי הוא גיי חירש.

snirf

Active member
ושיעתיקו את הפאנל הבריטי לאמריקאי?

אני בעד

omer719

New member

יש לא פרצופים הורסים!
אבל לדעתי היא נראית טוב בסה"כ, אחלה גיפים!

למעלה