להעיף את שי ורנין!!
מי תומך בי?

ילדונת5

New member
להעיף את שי ורנין!! ../images/Emo2.gif מי תומך בי?

שני צבועים. שי מרגיש מלך הווילה ומת להעיף את עינב ורנין הפכה להיות עלק הסגנית שלו.... שני מלוקקים. ואני לא מאמינה שהייתי בעדם עד לא מזמן... יחי אשר עינב ויוסי!!!

קריקט1

New member
../images/Emo45.gif אני תומכת.

חבל שהמלחמה עכשיו היא בין אשר ועינב לבין שפרה וצבר כשבעצם אני רוצה את ארבעתם וגמני רוצה בחוץ את שי ורנין. די נמאס מהם כבר...

ady18

Well-known member
סליחה????????????????????????????????????????

רנין
שי נחש צריך לעוף דחוף רנין תגיע לגמר

ShukyD

New member
../images/Emo45.gif

בלי שני אלה לכל אחד ואחד בוילה יש פוטנציאל להיות בנאדם טוב ורגוע

../images/Emo45.gif מצא מין את מינו

שניהם נחשים אחד יותר גרוע מהשני... הבית יהיה הרבה יותר מעניין בלי שניהם!!!!

יNOT

New member
../images/Emo31.gif

את רוצה בית מעניין או בית רגוע?
עד עכשיו שי יצר הכי הרבה תככים (עניין ) רנין , הוגדרה בפורום "כדרמה קווין " אני משער שזה אומר שהיא יצרה דרמה (עניין ) בלי שני אלה , איבדת שני אנשים שיצרו עניין בווילה. לכן אני שואל שוב... את רוצה ביית שירדים אותך בלילה
? או בית שיעניין אותך וייגרום לך להישאר ערה כל הלילה?

ShukyD

New member
היא לא יצרה עניין, זה לא נאמר במובן החיובי

היא יצרה הרבה כאב ראש דרמה קווין ברמות של "בואנה היא נואשת לצומי זאת, שתעוף כבר הביתה" האמת אם היא תעזוב שם, זה יהיה משמעותי בערך כמו העזיבה של ג'ני ואם אתה תוהה כמה משמעותית העזיבה של ג'ני? אני צריך להסתכל באתר כדי להזכר שהיא הודחה או שהיא אי פעם הייתה שם.

יNOT

New member
ובכל זאת ../images/Emo9.gif

עסקו בה , פה בפורום, טרחו להמציא לה את הכינוי הזה. וכאב ראש זה אומר "עניין"
אני ממש לא מסכים, רנין היא ניגוד תרבותי לאשר, זה לבד מספיק בשביל ליצור עניין. בלעדיה יישאר לנו רק שיפרה... ומאזן הכוחות בכל הקשור לדת בווילה ישתנה שוב. רנין גם השתכרה ,ואז גם זה עניין את הצופים...(עדיין לא ברור אם סוגיית "ההסתרה" של רנין באמת נפתרה ) ג'ני באמת הייתה הגי פאסיבית בתוכנית עד עתה, לפחות מבחינת עניין של הצופה.

d a n 6

New member
מסכים לגמרי

שי הוא מניאק רציני וירמוס את מי שירצה ורנין המגעילה נגררת אחריו בכיף ומה שהוא יגיד לה היא תעשה.

ShukyD

New member
../images/Emo45.gif

אני משמש דוגמא אתה גם קובע סטנדרטים עכשיו למנהלים, כמה ילדותיים מותר לנו להיות? אתם עשויים מביקורת נראה לי

למעלה