להעיר את הפורום
2 שאלות בעקבות הקטעים האחרונים בג'ירו

להעיר את הפורום
2 שאלות בעקבות הקטעים האחרונים בג'ירו

1. האם פרננדו גביריה יכול לתת פייט לפטר סאגאן במאבק על החולצה הירוקה בטור דה פראנס?
2. האם, בשנה הבאה, טום דומולן יכול לתת פייט לפרום וקינטנה בטור דה פראנס?

מה דעתכם???

urias1

New member
לא יודע לגבי גבירה אבל

דומולן מדהים בכל היבט של רוכב מנצח גרנד טור.
את הג'ירו השנה הוא יקח ללא ספק ולגבי הטור אם הוא ישתתף הוא בהחלט מועמד מול פרום (והרבה פחות קינטנה)
.

דעתי

לגבי גביריה, אני חושב שהוא עדיף על סאגאן במאוצים רבי משתתפים בקטעים מישוריים וגבעיים קלים. גם כי המהירות שלו עדיפה וגם כי הקבוצה שלו חזקה יותר. לעומת זאת, בקטעי ההרים והגבעיים קשים לסאגאן יש יתרון. בסך הכל הכללי יש אולי לסאגאן יתרון, אבל אני חושב שאם קוויקסטפ וגביריה ייקחו את זה כפרויקט, גביריה יכול לאתגר את סאגאן.
לגבי דומולן, גם בג'ירו השנה הוא בכלל לא מנצח כל כך בטוח. אנחנו יודעים שקינטנה וניבאלי רק מתחזקים בשבוע האחרון של הגראנד טורים ודומולן בדרך כלל נחלש. ההרים בשבוע האחרון הם רבים וגבוהים. כבר מחרתיים יש 3 טיפוסים קטלניים בקטע אחד, כולל את הסטלביו באמצע. יום קצת גרוע של דומולן באחד הימים האלו והוא יכול להגיד שלום ל-3 דקות שיש לו וגם לדקה הנוספת שייקח בנג"ש המסיים במילאנו.
לרכוב בטור דה פראנס השנה, אני לא חושב שזה בתוכניות שלו, אבל בשנה הבאה, עם עוד קצת ניסיון ויכולת בגרנד טורים ועם פרום מבוגר בעוד שנה ועם קבוצה קצת יותר חזקה שייבנו מסביבו, הוא בהחלט יכול לתת פייט גם בטור לפרום ולקינטנה.

cipo 1

New member
האמת שרון הפורום הזה כבר מת מזמן ולך אורי אסיף ותום דמולין

כל הכבוד על הדבקות במטרה .אני כבר צופה במרוצי אופניים יותר משני עשורים
מרוצים חד יומיים קלסיקות גרנד טורים כל מה שהיורוספורט משדר הג'ירו הזה היה אחד המרוצים המרתקים שאני צפיתי בהם .
תמה לצערי חוויה של 3 שבועות .
עודד צור
בית השיטה

למעלה