להעיר לו?

Crema86

New member
להעיר לו?

אז ככה אני בת 28 ועד היום לא הייתה לי זוגיות אחת אפילו. היה לי קשר קצר וזהו כי אני אחת שמאוד חשוב לי הרגש ותקשורת הבינאישית מה שלא היה בקשר היחידי שהיה לי
אני אחת שלא מתלהבת מבחורים עד שמגיע בחור האחד שאני נדלקת עליו, לרוב זה יהיה בחור שאני לא לטעמו או שהוא לא רציני..

בעיקרון נוח לי לבד ..כבר התרגלתי ללבד ואני בכלל לא נואשת להכיר
בנתיים התחלתי לעבוד בסופר ואחד האורזנים מתחיל עם כל מה שזז..
מבחינה חיצונית הוא חמוד ואולי הייתי רוצה להכיר אותו..אבל הוא ממש מוריד לי עם ההתההגות שלו..למה הוא מתחיל עם חצי מהקופאיות?!
כאילו איזה בחורה שעובדת שם תרגיש מיוחדת ככה..? שאפילו עם העובדת בסופר ממול שבאה לקנות אצלי בקופה הוא התחיל?
הוא סיפר לי ולכל העובדות שהוא בן 30 שיש לו מישהי בת 19 שגרה במרכז אבל היא לא בשבילו..שהוא מחפש כבר להקים משפחה
ואז הלקוח ענה לו הנה תראה כמה קופאיות..אז הוא עונה "כולן תפוסות".
אני כזה התעסקתי עם הלקוח שלי ושיחקתי אותה לא מקשיבה לשיחה שלהם בכלל ואפילו לא הסתכלתי עליו.
מצד אחד הוא מוצא חן בעיני קצת ןעובדה אני שמה לב לככה כי כשמישהו מוצא חן בעיני אני לא טבעית בהתנהגות שלי . אני משפילה מבט , נבוכה כזה ויש אויירה מתוחה.גם אם הוא ינסה לפתח איתי שיחה יהיה קושי על אחת כמה וכמה שהוא מתחיל עם כולן..
זה ממש מפריע לי ..אני עדה לכך שאפילו עם חברה שלי הוא מתחיל בסופר ואיזה בחורה יחמיא לה שבחור שמפלרטט איתה עושה את זה גם עם בנות אחרות..? ויש לו בכלל מישהי אז מה הקטע שלו. אם זה מפריע לו שהיא ממש צעירה ולא בשלה לחתונה שיפרד ממנה ויחפש מישהי כן בשלה..אבל יש פער בין מה שהוא מספר על עצמו לבין ההתנהגות שלו . הוא ממש מזיל ריר על כולן..
כמה חבל
היום בדיוק יצא לי לראות במו עיניי איך הוא מבקש טלפון מעוד קופאית ואחרי זה שמעתי מעוד קופאי על כך שהוא ביקש טלפון מקופאית שיש לה חבר ולא מפריע לו להציק לה..
לי זה ממש מפריע וחברה שלי שעובדת איתי בסופר חושבת שאני דלוקה עליו. היא צודקת אבל אני די מתביישת מהתנהגות שלו אפילו חשבתי להעיר לו משהו בקטנה שמה לא נמאס לו להתחיל עם כל אחת..זה פשוט דוחה

Shamy

New member
אני לא הייתי מעירה

יתרה מכך אני לא חושבת שהיית רוצה להיות עם בחור שכזה , הוא פרפר.
נתחיל מהקל לכבד:
1.הוא תפוס! הוא טוען שיש לו מישהי אז מה אתה מתחיל עם אחרות? (מניסיון בדכ once a player alwsys a player)
2.למה בכלל הוא יוצא עם ילדה בת 19 אם הוא רוצה נישואין אין לו מה לחפש עם ילדה שעוד לא התחילה לחיות בעוד שהוא סגור על מה הוא רוצה מחייו
3. ונניח והוא לא מעוניין בה ,למה הוא לא מפרק את הקשר איתה. אני אישית חושבת ומניסיון שתמיד כדאי להיות עם מישהו שהוא פנוי רגשית לקשר ולא פוסח על שני הסעיפים , כי אם עכשיו הוא לא מראה אמינות זה כנראה יישאר כך
4.אני מבינה שאת מחבבת אותו ואת רוצה קשר אבל אני מניסיון לא ממליצה על קשרים במקום העבודה ,זה מתכון לצרות קל וחומר לבחורה רגישה כמוך(זה לא רע זה רק אומר שלפעמים צריך להכיר בתכונות שלנו ולעבוד איתם). הוא נגיש ולכן בא לך עליו אבל מגיע לך בחור ככ הרבה יותר מזה.את נשמעת לי בחורה מאוד אינולגנטית ורגישה,ויש לך הרבה כוחות וחוסן נפשי את רק צריכה לא להתייאש
ושמחה לראות שאת עדיין פה

אני מזמין אותך לראות את הצדדים היפים בהתנהגות הזאת שלו.

זה לא אומר שכדאי להתנהג ככה.
יכול להיות שזה לא משרת אותו ואת הסביבה שלו בצורה אופטימלית.

ועדיין, יש בזה גם הרבה יופי.
נראה אם תצליחי לזהות אותו גם.
רק אם מתחשק לך, כמובן (זהו סוג של אתגר, לנסות לזהות את היופי שבזה. קצת מזכיר את האתגר מ"המקורות": "דון כל אדם לכף זכות; ואל תדונו לכף חובה").
העיסוק שהצעתי לך להשתעשע בו, הוא לכל הפחות נחמד; ולפעמים יותר מועיל לשרירי המוח והנפש מאשר "לנסות לפתור תשבץ", למשל.
ואם תצליחי, תגלי דברים מעניינים מאד ואולי תזכי במידה מוגברת של חופש.

הוא מושך ודוחה אותך

בגלל אותה תכונה שאת כל כך מקנאה בה: התעוזה שלו.
אם היה לך מעט יותר מהתכונה הזו כנראה שכבר מזמן לא היית לבד.
&nbsp
אני בעד שתלכי עם חברה לשבת בבר ותתאמני קצת בתעוזה:
תחייכי לבחורים שנראים לך מעניינים, תפתחי שיחה, תצחקי ותצחיקי.
&nbsp
הבחור הזה בעבודה בא ללמד אותך משהו לחיים. תקחי את זה כמתנה ותפסיקי לשפוט אותו כל הזמן.
אה, ואל תכנסי איתו לשום מערכת יחסים..
&nbsp

קראת מה שכתבתי?

הבנתי שאת "מופנמת". ולכן את מקנאה בבחור ההפוך ממך.
&nbsp
אפשר להתאמן על תקשורת בין-אישית, אפשר להיות פחות מופנמת- הכל תלוי בך ובאיך את רוצה להמשיך בחיים שלך!

YodMan123

New member
נכון מאוד

כל מה שאת כותבת פה נכון,ואפשר לקחת מהכל לקח לחיים

The Pinky P

New member
דבר ראשון ולפני הכל - זה לא עניינך איך ועם מי וכמה הוא מדבר.

כל עוד הוא לא מטריד ולא פוגע - זכותו המלאה,את מדברת כאילו הוא חייב לך משהו והוא לא.
להעיר לו? איך היית מרגישה אם מישהו בעבודה היה לפתע אומר לך - תשמעי, זה לא לעניין שאת שותקת ולא מדברת, בבקשה
תפסיקי עם זה, זה לא נעים.
בנות, תודו או לא תודו זה טוב לכן וכיף לכן כשמפלרטטים איתכן, אתן אוהבות את זה אבל כשאתן רואות מישהו עושה את זה כלפי
מישהי אחרת כשאתן מרגישות אל אותו אחד משהו אתן מתחרפנות.

דבר שלישי ואחרון - אולי תפסיקו לרגע להיות בחורות ולסבך את כל העולם ואישתו? תלכי אליו ותגידי לו שאת מוצאת חן בעיניו ותציעי לו לצאת.
זורם? סבבה. לא זורם? לא נורא.
את לא בטוחה שהוא בכלל מוצא חן בעיניך? אז תקבלי החלטה.

מצטער על הישירות והספק תקיפות אבל אני אומר את האמת לפי דעתי.

מה שלא יהיה - מאחל לך רק טוב.

אתה מגיב לכותבת הפוסט?

או לכל המין הנשי?
&nbsp
כי כמו שזה נראה, היא כתבה מנקודת מבטה, ולא זכור לי שיש לה מנדט על כל הנשים באשר הן ודעותיהן.
יהיה יותר נעים לקרוא תגובה שלא מכניסה את הדעות של כל הנשים לאותה קפסולה רק כי אחת אמרה כך וכך.
&nbsp
ולך קמרה- תתקדמי. הוא לא בשבילך, אתם פשוט נראה לי שונים מידי בצורת התקשורת. הוא פלרטטן, ולא נראה שהוא הולך להפסיק.
&nbsp

YodMan123

New member
ממש לא נכון !

אני הבנתי מהכתיבה שלה שהוא כבר הטריד כמה בנות... דבר שני נכון אתה צודק שזה נעים לבנות שמפלרטטים איתן אבל שזה קורה לאחרות הן מקנאות אבל אם היא טוענת שהוא עושה את זה לכל הבנות שעובדות שם אז הוא מריץ ודבר שלישי אל תשכח שיש לו חברה אז או שיגיד לה יפה שלום או שיפסיק לפלרטט עם בנות...

ענק על הכל!

זה שהיא מרגישה כלפיו משהו,היא חושבת שהוא הרכוש הפרטי שלה.

&nbsp
לגברים מותר לפלרטט ולהתחיל עם מי שבא להם.
הבנות שכועסות על הפלרטטנים אלו בנות שאפאחד לא מתחיל איתן,אז הן ממורמרות.

&nbsp
כנראה היא כועסת עליו שהוא רוצה אחרות ואותה לא.

Crema86

New member
לא מבינה אותו

אתמול סיפרתי לאורזנית שהוא מתחיל עם כל הקופאית ואז אמרתי לה שהוא ביקש מקופאית מס טלפון. היא אמרה לי שהוא התחיל קשר עם מישהי שיש לה 2 ילדים אבל הוא כן דלוק על אותה הקופאית. סיפרה לי שפעם הוא היה ביום חופש שהוא הגיע במיוחד בשבילה והעביר 4 שעות איתה.
היום ראיתי את הקופאית ושאלתי אותה אם הם בקשר והיא אמרה שהיא תתחיל לסנן אותו שהוא אמר לה שעוד מעט קיץ הם ילכו ביחד לבריכה . הוא אמר לה שהוא נפרד מחברה שלו אבל עדיין אוהב אותה הקיצר סלט
אמרתי לה כזה בצחוק "נו תצאי איתו מה רע?" אז היא אמרה לי מה פתאום ..
היום כזה הגעתי למשמרת והוא היה גם במשמרת שלי והוא התעלם מקיומי כאילו אני לא קיימת שאתמול הוא החמיא לי איזה יפה אני..חשבתי במהלך המשמרת הוא כן ידבר קצת אבל כלום . חשבתי לעצמי אולי אורזנית שאלה אותו אם גם איתי הוא מתחיל הרי אמרתי לה הוא מתחיל עם כולןן
ראיתי אותו כן צוחק עם קופאיות ועוזר להן ואילו אני אוויר
התקשרתי לחברה שלי שעבדה מישמרת בוקר ואמרה לי שדווקה איתה הוא כן דיבר והכל..הבנתי שכנראה כי אני מצפה ממנו לפנות אלי ולפתח שיחה. נראה לי בגלל שאני לא בן אדם שיודע לנהל שיחה אז אין לו מה לפנות אלי
האמת אני די דלוקה עליו. אני לוקחת את זה בחשבון שהוא מתלהב מכל אחת אבל האמת שעוד ממש בהתחלה עוד לפני שידעתי מה שמו שמתי עליו עין
הייתי רוצה שהוא יפנה אלי ויבקש טלפון והכל אבל זה לא קורה..גם לא נעים לי לשאול אם יש לו חברה וזה.. אני ישר משפילה מבט כשהוא מדבר איתי ממבוכה
אויש נדפקתי עם יחסי אנוש גרועים
כל כך בא לי להיות חברתית אבל אני ממש לא כזאת
נראה לי בגלל זה עוד לא היה לי חבר משמעותי

Surrealistical

New member
תגידי תודה שאת לא חברותית!

כי אז גברים כמוהו היו מנסים להתחיל איתך. מה את חושבת שייצא אם הוא יתחיל איתך? זה מובן שהבחור מת לזיין. ואת בת ה 19 הוא כנראה המציא. אבל נניח ולא, את באמת רוצה שיתחיל איתך מישהו שמתחיל עם כל דבר שזז בזמן שיש לו מישהי אחרת? ונניח ואין בחורה אחרת, זה עושה אותו לשקרן. למה שתרצי אפס כזה?

The Pinky P

New member
למה את חושבת שהוא זה שצריך לפנות אליך?

את לא שונה מכל נקבה אחרת שהוא נתקל בה.
"הייתי רוצה שהוא יבקש את הטלפון שלי" מה את רצינית? את זו שרוצה אותו אז תלכי אליו ותפתחי איתו שיחה או שתרשמי את
הטלפון שלך על פתק ותיתני לו.
אני מזכיר לך שנכון לעכשיו את לא שונה מכל שאר הבנות שהוא מדבר איתן למרות שאת ממש בטוחה שכן ולכן יש לך שתי ברירות -
או להתחיל ליצור איתו קשר ולראות לאן זה מתפתח
או להמשיך להיות נקבה - לרכל,להתבאס בפורומים ולאכול את הלב.

נ.ב - אם את חושבת שיש לך בעיה עם תקשורת בין אישית ויצירת קשרים חברתיים ובפרט כאלו רומנטיים - אולי כדאי לך
לשקול להיעזר בגורם מקצועי כגון פסיכולוג או קואצ'ר שיעזור לך להתגבר על הבעיה.

שיהיה רק הצלחה ואושר וחג שמח!

Surrealistical

New member
אתה נשמע ממורמר ברמות

כל בן אדם שונה מהאחר. פשוט יש גברים כמוהו שזה לא מענין אותם כי הם רואים אובייקט מיני ולא בן אדם, ולהם היא לא תיהיה שונה. ולכן זה יהיה רעיון גרוע אי פעם לגשת אליו.

תגידי, את בת 28 או 14?

אז שאלתי את האורזנית אם הוא דיבר עם הקופאית, והמוכרנית התקשרה להגיד שהוא הסתכל על הקופאית, אבל הקופאית אומרת שהוא בכלל נשוי+8
&nbsp
מזזזזהההה השטויות האלה?
&nbsp
ממליצה לך להתמקד בעיסוקים, תחביבים וחברים מחוץ לכוורת של הסופר - אולי ככה תכירי גבר שיתעניין בך ושתרצי ותצליחי להכנס לזוגיות.
&nbsp

YodMan123

New member
לדעתי תעירי לו

אם ישקרו לבן אדם זה ממש לא יעזור לו להתקדם בחיים...בן אדם חייב לדעת את האמת כדי להתגבר על הקושי שיש לו...דבר שני אם את בכל מקרה לא רוצה להעיר לו אז תתעלמי ממנו...זה כבר יעבור לבד

סתם גבר ביוב בלי ביטחון עצמי

אל תנהלי רומן בעבודה , מתכון לאסון.
לא חסרים גברים נומרלים שלא עסוקים בלפלרטט עם כל מה שזז...
בהצלחה !

tal902

New member
שני דברים

1. ברור שהבן אדם הוא מהסוג המחורבן שמתחיל עם מה שזז ונראה לי שלא תסתדרי עם אחד כזה
2. ויחד עם זה על מה בדיוק את רוצה להעיר לו? בשם איזו צידוק? את הבת זוג שלו? את אמא שלו? הוא חייב לך משהו?
התשובה לכל אלו היא : לא. את פשוט יכולה לדפדף הלאה לבחור אחר (ובצדק אגב) .

לא אלמן ישראל והוא לא הגבר היחיד במדינה....

למעלה