להעלות סטופ לוס רעיון גאוני לך צעד קדימה תבטל אותו מי צריך את זה
ש שלומי325 New member 9/12/13 #2 אמרתי לך שאני גאון, לא? תיסמונת כינרת כשתגדל תבין למה עשיתי זאת בכל זאת אני קצת יותר גדול ממך
ש שלומי325 New member 9/12/13 #3 אני חייב לצאת עדיין נראה שיתן תיקון למטה מקסימום תפס סטופ ואז תרמתי מה 70 פיפס של יום שישי 17 לא נורא.
אני חייב לצאת עדיין נראה שיתן תיקון למטה מקסימום תפס סטופ ואז תרמתי מה 70 פיפס של יום שישי 17 לא נורא.
ש שלומי325 New member 9/12/13 #5 מה פתאום, אמרתי לך שהעליתי ל 35 ..לא? לא קראת? עדיין אני בפנים ואם ילך ילך 17 אני לא מתבכיין אני מוכן להקריב 17 מתוך 70 שלקחתי מיום שישי בפרטי שאני רואה שיש סיכוי לא רע לירידה לאזור 700 בנתיים אני רואה את הסיכוי יציב אפילו יותר מקודם.
מה פתאום, אמרתי לך שהעליתי ל 35 ..לא? לא קראת? עדיין אני בפנים ואם ילך ילך 17 אני לא מתבכיין אני מוכן להקריב 17 מתוך 70 שלקחתי מיום שישי בפרטי שאני רואה שיש סיכוי לא רע לירידה לאזור 700 בנתיים אני רואה את הסיכוי יציב אפילו יותר מקודם.
ש שלומי325 New member 9/12/13 #7 סתם..תזכורת.. תותח אתה צריך לנוח לפי מה שכתבת הגוף מאותת לך לנוח ולא לסחור בכל מקרה שיהיה בהצלחה
ת תותח מטח New member 9/12/13 #8 אני גמור לא יודע מה יש לי ותכלס לא עשיתי כלום לא נכנסתי לבריכה לא הייתי בים כלוםםםםםםםםםםםם ואני ממש עייף ויש לי כל כך הרבה עבודה
אני גמור לא יודע מה יש לי ותכלס לא עשיתי כלום לא נכנסתי לבריכה לא הייתי בים כלוםםםםםםםםםםםם ואני ממש עייף ויש לי כל כך הרבה עבודה