להעלם או להיות כנה? או לנצל...? - MEGA - חפירה

Skar FaSe

New member
להעלם או להיות כנה? או לנצל...? - MEGA - חפירה

מה כדאי? ~ ישר מהסוף....
אז ב- week - end - חבר צלם עשה gig shooting באיזה שהוא ארוע, ו- אחרי זה הלכנו להסתובב בעיר עם כמה חברים, מוכרים, ולא מוכרים שהצטרפו. והיתה שם מישהי בלונדינית בארוע שדיגמנה והצטרפה אלינו - פעם ראשונה שראיתי אותה, והכרנו. אבל יש לנו חברים משותפים - והיא גם חברה של הבלונדינית ההיא שכתבתי עליה הרבה... ( הן חברות ב -Face-Book ,אבל יש מצב סביר שהן מכירות במציאות)
- ואז במועדון ...חושך, אלכוהול, בלגנים, מתחילים חיבוקים, נגיעות ~ ,וקלטתי ״אטנשיין״ מימנה .. התחילו נגיעות, חיבוקים..
אח״כ TAXI - ל - after party- ( היא,הצלם, ואני) והיא מכירה ים אנשים שם - אבל הרגשתי קצת ״קטע״ איתה.. -לא הייתי קרוב מידי( בסביבה , אבל לא קרוב מידי) והיא מסתובבת אלי כדי להגיד, או לשאול , משהו וכשאני מתקרב אליה לדבר איתה, נוגע בה כזה - מלטף במתניים, בבטן ברגלים ~ הייתה עם שורט.. לפעמים יוצאים לעשן סיגריה היה כבר 7 בבוקר,הלכה הביתה גם אנחנו נשיקה ו צ׳או.. ולמחרת ראיתי שה - הוא שם תמונות מאתמול ב~Face-Book ~ וגם תמונות שלה- וכשדיברנו הוא אומר לי :״Add her, she said you are a really nice guy!!"
שלחתי לה - Friend request , תוך שניות הוסיפהת וישר התחילה לדבר.. ועוד מתלהבת.. " hey hey hey it was nice meeting you"

״ lets hang out" - ישר שלחה לי את ה-טל ׳ שלה - והתחלנו לשלוח sms'ים אמרה לי שהיא צריכה ליהיות באזור שלי השבוע ושהיא תגיד לי מתי וכו׳..
~
- אבל... ~ אין סיכוי שאני הולך לנסות או ללכת על זה ..... - גם כי יכול להיות שהיא סתאם חברותית, וראיתי שהיא חברותית. ומכירה הרבה אנשים...- וגם כי אני לא במצב של להיות עם בחורה עכשיו.... - אפילו לא קרוב ל זה.... - אם הייתי במצב של להיות עם בחורה, לא הייתי מפספס עם הבלונדינית ההיא שאני כן אוהב.. ושאמרה לי: ~״ הייתי כמו בחלום איתך״ ~ ״הכל אפשרי״ ~ ״ הכל פתוח״ וזה הגיע לזה שהיא העיפה אותי, ולא מדברת איתי לפני שנפשנו... או בגלל שלא נפגשנו... ( שלחתי לה פרחים, ולא עניתי לה ל - sms - כשהיא אמרה תודה ונעלמתי במקום להזמין אותה - אז היא העיפה אותי ) - כי אני לא במצב בכלל של להיות עם בחורה ~

אז בקשר לבחורה החדשה? איך כדאי להתנהג איתה בלי להרוס איתה את היחסים ...? ובלי לצאת אידיוט??? -
ועוד משהו: כולם חושבים שיצאתי דביל עם הבלונדינית והבלונדינית עצמה חושבת שאני פחדן ושאני מתנהג כמו אחד שלא בליגה שלה ( וגם אולי חושבת שאידיוט... (אמרה לי״ אני לא מבינה אותך ואני לא מכירה אותך ואתה לא משתדל לגרום לי להכיר אותך ואנחנו שונים מידי וכו׳ ) וכל זה לפני שנפגשנו בכלל ( היינו נפגשים לפני זה...) כשחודש לפני זה היא אמרה הכל אפשרי... והייתה מוכנה להכל... - ובא לי לנצל קצת את הבלונדינית החדשה.... - ז״א להסתובב איתה שהבלונדינית ההיא תראה את זה... - זה לא יפתיע אותה אבל בא לי שהיא תראה אותי עם החברה הדוגמנית שלה.... -

~ כדאי?? כדאי סתאם להסתובב איתה ולשים תמונות ב - Face- Book? זה יהיה ניצול??

לא חשוב מי ומה - להיות כנה.

אפילו מבלי לקרוא את הכל.
להעלם זה מגעיל וילדותי, ולנצל - מגעיל נקודה.
אז להגיד את האמת וחלאס.

ממ

אני חושבת שהוייב של הבחורות איפה שאתה נמצא קצת אחרת, שזה לא ככ קשה אם מסתובבים קצת יחד ואז מסיימים. אל תפסול ישר אבל אם תנסה להתקרב אליך יותר ורגשית אז שם אל תהיה ממש מניאק ותעצור את זה. בכל מקרה, למה שלא תהיה עם מישהי? בגלל המשהו לבלונדינית עם הפרחים?

inbal116

New member
תגיד, יש שמות לבלונדיניות בסיפור שלך? או שהן רק בלונדיניות?

היית רוצה שמישהי

תנצל אותך כדי לגרום לבחור אחר לקנא??
&nbsp
הבחורה מעוניינת בך- לא מתאים לך- תהיה מספיק גבר כדי לומר "את מדהימה אבל אני לא פנוי עכשיו"!
אל תנצל, תשחק, תבלבל ת'מח ותפגע בעוד מישהי!
&nbsp
&nbsp

Skar FaSe

New member
ואללה צודקת ' - לא התכוונתי ל: - abuse

- לא התכוונתי ל- לנצל - ״לרעה״ ~ טעות שלי...
&nbsp
פשוט להשתמש בה - כי הבחורה לא מעוניינת בקטע רומנטי ~ לא נראה לי~ ... פשוט סתאם ידידותית.
- והיא אומרת : ״lets hang out" ~ ״ בוא ניסתובב ״ באופן אפלטוני לגמרי - ככה נראה לי..
- ובמחשבה שניה, זה יהיה גם סתאם טיפשי, ומיותר לעשות את זה... - בלי קשר זה יהיה קטע דפוק.
- ~ ובקשר לבחורה הראשונה : לא פגעתי בה - סתאם יצאתי טמבל - היא לא נפגעה! - היא התאכזבה וחושבת
שאני גבר ״ חלש״ פחדן״ - אבל לא נפגעה

תגיד

ואם תמשיך להתעקש ולרדוף ולהראות לה שהיא עוד במחשבות שלך אתה לא חושב שזה ייחשב כגברי בעיניה ואולי ימשוך אותה? לא בקטע מטריד אלא חיזורי. אלא אם כן היא אמרה לך בפירוש לא ליצור איתה שום קשר.

Skar FaSe

New member
להראות ל- מי -~ ??

לא רבתי איתה בכלל - רק לפני כמה ימים הכרנו

אן שלא הבנתי נכון

אבל חשבתי שיש מישהי ספציפית שלא יוצאת לך הרבה זמן מהראש. לא מהפוסט הזה. (מובן יותר?!?)

Skar FaSe

New member
כן ~ נכון

- אבל את לא מכירה את הרקע ~
לא חושב שיש מ ולרדוף ולהראות לה כרגע - היא לא מתייחסת אלי בכלל או שמתייחסת כמו למטומתם פחדן
פעם לא הייתי צריך להתאמץ כמעט ולא לרדוף - היא עשתה את זה קל - לא בורה של משחקים

אבל למה

היא מתיחסת אליך כמו לפחדן? אין דרך שתוכל להראות לה 'שהיא טועה?' אני לא מכירה את הרקע אבל בכל זאת אמרתי.

Skar FaSe

New member
זה הגיע ליותר מידי :NEGATIVE...

ככה נראה לי.... היא לא מעונינת שנראה לה... - לא ממש אכפת לה... - מחקה אותי מהחיים שלה...
הגיע לנגטיב לפני שנפגשנו ... או בגלל שלא כיוונתי על להפגש

זה כאילו סיבוב ״שני״ אחרי נתק של בערך חודש - בהתחלה היינו נפגשים והיה מדהים - היא גם אמרה לי: ״ אני אקנא בזאת
שאתה תאהב אם משהו יתקלקל לנו ״ ( בכתה כשאמרה את זה...) ואמרה עוד כל מיני קטעים מדהימים - אבל אז התקלקל
הקשר, כי היא חשבה שאני נעלם לה והיא חתכה ( מה שלא ה היה נכון...)

- כשהיא יצרה קשר,(אחרי חודש בערך) כמעט ישר שאלה ״ אבל הכל עוד פתוח נכון?״ או אמרה ״ everything is possible" ~ כשהיא
אמרה את זה ( היה מדהים לדבר הרגשתי שהיא אוהבת) בא לי לעשות לה הפתעה ושלחתי לה פרחים הביתה -- ונורא
שמחה היתה כולה חיוכים התחילה איתי שיחות ככה ? ?? אבל לא עניתי לה אז - היא לא הבינה למה ...?.... - לא עניתי כי ידעתי ש יעלה הקטע של להפגש... אחרי יומיים באיזה שהיא מסיבה ,שלחתי לה שמפניה דרך חבר שהיה שם ( אני לא הייתי שם ) עוד פעם דיברנו אחרי התחילה לרמוז על להפגש כשדיברנו - ולמחרת על הבוקר יצרה קשר אבל לא עניתי לה עוד פעםת ואז היא שינתה יחס.... ( אני מדלג על עם פרטים כי גם ככה זה ארוך...)- כבר היתה אחרת - לא חייכנית מתוקה - הרגשתי ששמה ״ אותי על הכוונת״ כשהתנצלתי, והסברתי משהו, היא היתה צינית, והיתיחסה לזה כמו ל - Bull - Sh?t - עד שהסכימה לדבר איתי ,באה לי ביציאה (אחרי 5 דקות של שיחה) ~ ״ אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה ,ורוצה לבלות איתך את היום הזה ~ מה היית רוצה שנעשה?״ - ועלה לי האגו - גם כי הרגשתי שאני על הכוונת והיא באה לי ב״:אולתימטום״ - וגם כי זה א היה צריך להגיע לזה .. היה כבר נגטיב, כבר לא היתה מתוקה כבר היתה צינית, וקשוחה... - ניסיתי לשנות נושא והיא אמרה " Answer the question please"
i asked you a question long time ago" - ( היא לא אמריקאית)
" why do you change the subject" עד שנמאס לה ,והיא אמרה ״ הבנתי ! אתה לא בטוח בכלום ואתה לא יודע מה אתה רוצה״ - אמרתי לה שהיא טועה ,והיא אמרה שהיא רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח בעצמו, ואתה (אני) לא נראה כזה, אז אנחנו לא מתאימים - ואז אמרה ״ ונראה לי שאני מתחילה לשעמם אותך״ ונתקה את השיחה בעצבים לפני שהספקתי לענות...

~~~~~~~~~~~ אבל איזה מתוקה היא היתה לפני זה... בחורה אחרת לגמרי...~~~ כשהתנצלתי, ושלחתי עוד פעם פרחים זה כבר לא היה אותו דבר - היא הבינה שאני כן רוצה אותה, אבל החליטה שאני מפחד... ושאני טמבל ( לפי היחס שלה ) ועוד כלמיני רמזים עקיפים....יצא לה כל החשק... - גם דיברה איתי כמו לאידיוט .. לדוגמא : על מה אתה מתנצל בכלל?. אתה לא אשם בכלום״ - כשאמרתי לה שחבל שהכל נהרס על שטויות היא שאלה ״מה נהרס??״ ........ ( הרגשתי שהיא מדברת איתי כמו לטמבל...) - ומאז היו עוד כמה קטעים אבל גם ככה זה יוצא ארוך...

לא יודעת

אם הייתי אתה לא הייתי מסתפקת בזה. זה שהיא חושבת שאתה פחדן לא אמור להפחיד אותך. תמשיך להתעקש. איך היית עונה לה עכשיו אם אותה שאלה? יש לך תשובה אחרת? מה היתה רוצה לשמוע שתעשה איתה ביום הזה. היא אמרה פחדן אבל בסך הכל גרמת לה אי וודאות עם ההתנהגות שלך שהתפרשה ככה. אז או שתלחם ותוותר על האגו עד שאו תעיף אותך לעזאזל או שתיפול לרגליך, או שלא תשכח אותה בקרוב..

Skar FaSe

New member
ואללא׳ אני מאד מעריך את הכוונות הטובות שלך וכייף שאת אופטימי

- אאבל את nna לא מכירה את הרקע - כתבתי על קצה המזלג ממש, ועוד החסרתי יותר מחצי. - היו עוד קטעים שלא כתבתי, אבל אני יכול לשים כאן לינקים כי כתבתי עלחה בעבר, ואם היית יודעת הכל אני לא בטוח שהיית כ״כ אופטימית - היה עוד קטע אח״כ שחשבתי שיש מצב להפגש איתה באיזה גלריה, אבל כשזה לא קרה זה כן הרגיש שהיא העיפה אותי לעזזל בהתנהגות שלה - רק אמרתי ״hi" ~ והיא התנתקה ישר מהצ׳אט... וזה כן הרגיש כמו ״fuck- off"
אם קוראיp יותר ותיקים קוראיp את הפוסט הזה אלה שמכירים את הסיפור יש מצב שהם ישמעו יותר פסיימים ממך...
היה לי גם את הקטע הזה איתה...
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171178984
- זה נכון - התחיל נורא מבטיח - זה כייף להזכר כשהיא באה אלי הבייתנ בדייט השני = > כי היא רצתה ! - אחרי 5 דקות הייתה בלי חזיה שכבה על המיטה עם הציצי בחוץ ואני מעליהה כזה שאלתי אותה ״ תגידי..?... מתי חשב שיכול לקרות בינינו משהו?״ והיא ענתה ״ איך שראיתי אותך בפעם הראשונה...״
אבל בסיטואציות של אחרי היא התאכזבה !

מה שעצוב בשבילך

ויכול להיות שאני טועה זה סתם מהתרשמות בפורום, שהמקרה הזה עוצר אותך משהו בינך לבין עצמך 'נדפק' או סתם הפך לתסבוך אישי שמונע ממך להתקדם. חבל!

Skar FaSe

New member
אולי

כי אני אוהב את הבחורה ,ואני מרגיש שהיה שם משהו אמיתי מאד,ואני חושב שגם היא הרגישה את זה ~ בגלל זה היא גם חזרה. אחרת היא לא היתה חוזרת .וקצת קשה לי להשלים עם העובדה שזה נהרס בקטע כזה אבסורדי - על פאקינג סתאם!!!
כמו שלאף- 1 זה לא היה נהרס ....
והדוגמנית הזאת מטורללת לגמרי לפי ה - sms -s שהיא שולחת

בגלל זה

הצעתי לך לנסות למצוא פירצה. אפשר לחיות ככה חיים שלמים, אם אתה לא מרפה אולי יש לך עוד ספק או תקווה שתהיו יחד. ורק כשתהקווה נעלמת, בטוב או ברע אפשר להמשיך. טוב, בכל מקרה, מאחלת לך שתמצא את הדרך הנכונה להמשיך בחייך הרומנטים איתה או בלעדיה

הבחורה כן מעוניינת בקטע רומנטי

ואתה ממשיך לשחק אותה "לא מבין" ו"לא בכוונה".
&nbsp
לא בא לך על מישהי- אל תשתמש בה/תשחק איתה!
אתה לא פנוי עכשיו (או כל תירוץ אחר שאתה ממשיך לתרץ בשנים האחרונות כדי לא להכנס לקשר רגשי) אז תהייה לבד.
&nbsp
בני אדם הם לא כלי משחק באייפון שלך.

Skar FaSe

New member
עניתי לך

שאת צודקת ושאני לא הולך לנצל אותה
ו׳אללא יותר קשה להסכים איתך מלהתוכח איתך
והיא לא מעונינת בקטע רומנטי ! את היית שם כדי לראות את זה? את יודעת יותר טוב מימני בלי להכיר ובלי לראות?
יללא׳ יום טוב

למעלה